Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Én is hittem már ezt ezelőtt is De most úgy tünik, hogy igaz is.
Akkor neked is jó, ha boldog vagy Gyerünk Erzsikézni
Sokan hitték már ezt előtted is.....aztán meg....eljött a még "megfeleleőbb".....
Na, ok, örülök, hogy boldog vagy...én is az vagyok.
A megfelelő ember már eljött éppen azért vagyok másokra immunis.
Mennyi kiváncsi pasi olvasgat itt titokban Írni nem, de nézelődni szeretnek
......inkább csak még nem jött el a megfelelő ember, hogy meggyőzzön...
várd ki a végét...
Tudod, ezek a képek olyan csalókásak tudnak lenni...!!!!
Könyörgöm az én lelekemet hagyd békén. Nagyon jól van. Nekem úgy tünik Liandra még a saját lelkeddel sem tudsz egyenesbe jönni.
Szégyenlista??
Hát legyen, tudod én már csak maradok ilyen
A régi mondás szerint: Lehet, hogy menyország kényelmesebb de a pokolban tőbb az ismerős.
AZ?
A micsodadon vagyunk fent????????????????????????
Mi a franc az a szegyenlista? Feketelistarol mar hallottam meg berlistarol is de a szegyenlista Rakosi utan mar kiment a divatbol.
Neha nem hiszem el hogy komolyan beszelsz.
Es mi tortenik a listazas utan? Komolyan... mit teszel velunk? Bejelentesz? Hova? A papnak, a joistennek az APEH nek vagy estleg Brusszelbe? Vigyazz mert engem Australiaban kell bejelentened es ez egy csomo koltsegedbe fog kerulni
Ne legy mar ilyen, olyan vagy mintha kicsit nem lenne a fejed a helyen
Na, akkor ideje lesz gyónni egyet. Csak még előtte paráználkodom párat, aztán majd azzal együtt legyónom, egyszerre.
Liandra ne bomolj,
En mar nem vagyok mai csirke de semmi bunt nem talalok benne, sot szerintem sokkal jobb ha valaki onkielgitessel szerez oromet maganak mintha felelotlenul rohangal egyik rosszabb kapcsolatbol a masikba. ilyen korlatolt gondolkodas egy fiatal lanytol nem egeszseges. Raadasul ha tiksztaban vagy a sajat testeddel akkor a parodnak is konnyebb neked oromet szerezni.
Biztosan te is ereztel mar vagyat erre es ha a bibliara valo hivatkozassal tartozkodsz tole akkor csak rosszabb kedvu feszultebb leszel. Semmi baj nincs ezzel hidd el.
Akkor teszerinted hazaseletet is c sak akkor kell elni ha gyereket akarsz?Mert a biblia azt is mondja am!
A helye a bárhol az ideje meg a mindig.
Magasról tojok rá
Szegény Kornéliácska! Újabb klónja akadt
Nem- nem utállak nincs semmi bajom veled. De fogadd el az embereket olyannak amilyenek. Minek itt keresztes háborút vivni?
Ha szerinted valami bűn, akkor ne tegyed, de hagyd meg a másiknak a választási lehetőséget.