Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ismertem egy öreg nénit: évekig ápolta a süket ÉS vak (!) férjét. És őszinte örömmel tudott beszélni arról, ha elmosolyodott a "Karcsikám". Persze ehhez biztos kellettek az előzőleg együtt töltött évek, de még gyerekfejjel is elgondolkodtatott, mit élvezhetett ennyire az öregen. SZóval van még mit tanulnunk, ha ez így működött :))
Egyébként az "időszakosan működhet"-ek táborát gyarapítom...
Attól függ meddig tart a szex nélküli időszak?
Nekem míg veszélyezettett terhes voltam végig tiltva volt a szex, aztán szülsé, gyermekágy, aztán meg épp álmosabb voltam minthogy szexeljek... Szóval volt egy bő év amíg csak kézzel-szájjal-néha meg sehogy volt. De kibírtuk. Viszont nem hiszem, hogy tartósan, éveken át jól működne ha egyáltalán, semmilyen formában nincs szex.
szia:))
mintha én irtam volna:))tök ugyanez van velem is:( még az életkorunk is majdnem stimmel:) Mi történt azóta, elhagytad?
Igen, de ez már a te döntésed. Nem azért tartasz ki mellette, mert ő elvárja, hanem mert te így látod jónak. Tiszta ügy, mindenki boldog.
Nem azt gondolta, hogy neked fontosabb a szex. Csak nem akarta, hogy a betegsége a te életedet is elcsessze. Ezt hívják szeretetnek.
A másik véglet az, hogy "én beteg vagyok, tehát folyamatosan áldozatokat kell hoznod értem, nehogy már egyikünk jól érezze magát". Ilyen is van sajnos, és ebből van a több.
Ez persze vérmérséklettől, és a megvonás hosszától is függ. De becsüld meg nagyon a barátnődet, mert ez a helyes hozzáállás: hogy nem várná el tőled ilyen esetben a hűséget. Ugyanis előfordulhat, hogy bizonyos férfiaknál a szex nélküli kapcsolat bekattanást okoz, és nem azért, mert "nem igazi férfi", hanem mert pont, hogy az.
Persze én itt most évekről beszélek.
Vagy a topikindító szerinti szexmentes házasságról.
Létezhet, csak nem házasságnak hívják, hanem lakótársi kapcsolatnak. Szexhez viszont mindenkinek joga van, szükség is van rá, tehát ilyen esetben "hűséget" elvárni abszurdum volna.
Ugyanis nincs mihez hűségesnek lenni. Az nem hűség, hanem cölibátus.
Ezt nevezik Ferfinek.
Sziasztok!
A témához kapcsolódik:
szerintetek van értelme és menthető egy olyan házasság, ahol évek óta nincsen testi kapcsolat? De nem csak, hogy a testi kapcsolat nincsen meg, még csak a vonzalom sem!
szia !
Egy jó házasság semmiképp. Az én esetem a következő: 5 évvel ezelőtt volt egy kisebb műtétem. Ülni és feküdni alig bírtam, nemhogy szexelni. Kb 1 egy évig tartott ez az állapot. Mivel férjemet szeretem és neki hiányzik a szex, ami természetes kézzel vagy szájjal mindig kielégítettem. Csak az a legnagobb probléma, hogy Ő szeretné magát férfinek érezni úgy is hogy Ő elégít ki egy nőt, de mivel nekem a szex a műtét miatt nem olyan élvezetes és jó a mai napig így tutira, hogy megcsal.
Több embertől halottam , hogy félrelép, és mivel úgy is érzem így még inkább nem kívánom a szexet, mert felfordul a gyomrom, hogyha eszembe jut hogy két órával más nőt dugott meg!!
Ez egy szar házasság, és ahol nincs szex az mind az.
Szex nélkül van (lehet) házasság. De szex nélkül NINCS JÓÓÓ házasság.
TUTI.
A szex (érintés, gyengédség, stb) az egyik alappillér!
(A többi mellett:
-együtt megteremtett megélhetés,
-közös gondoskodás valamiről (nem csak gyerekről, akár közös cégről,
- közös társas élet (kultúra, szórakozás, sport, ilyesmik)
Nekem is volt 5 aszkéta-évem (nem jószántamból). Hálistennek vége. Most már tudom, hogy mi a különbség..
az igényességről jut eszembe a következő sztori:
vant egy modell haverom, nagyon szép pasi, mindig modell csajokkal járt..............aztán összejött egy majdnem csúnyácska molett csajjal...mindenki csodálkozott rajta mert szebbnél szebb barinői voltak a srácanak....................egyszer megkérdeztem tőle hogy mit eszik a csajon, azt válaszolta hogy az eddigi barátnőim inkább szépek voltak mintsem ügyesek ........először nem értettem hogy ez mit jelent és látva a kérdőjelt az arcomon azt mojndta hogy a szép barátnői olyanok voltak mint a fadarab az ágyban ez a mostani meg egy vadállat.............
nézd nálunk rendben volt minden az exem jó férj volt és jó apuka.....de nekem nagyon fontos a szex és az nem volt jó vele ezért elhagytam........ennyi....
tarthattam volna szeretőt is de azt nem veszi be a gyomrom.........
persze ha 2 muvelt ember van benne
bocs hogy belekotyogok, de ha nem jó a szex a csajjal akkor nehogy elvedd sőt kerüld el jó messzire!!!!!!!!!
tapasztalatból mondom én ezért váltam el!!!!!!!!!!!!
menekülj!!!!!!!!!!!!!!!!