Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nem a jó pozíció,jobb jegy érdekében tenném.
Te még soha nem vonzódtál senkihez ?
Gúnyolódva megjegyezted,hogy népszavazást kéne indítani róla!
Ezért gondoltam azon is részt vennél,hiszen itt is felkeltette érdeklődésedet a téma,hiszen rákattintottál,és még írtál is !
Gondolhatod !
Te lógsz itt egész nap,de mindegy !
Gondolok is,ne aggódj !
Jó alvást gondolj a tanárra!
22-46-kor léptél be,és 47-kor már írtál !
De nem baj,örülök,hogy jó itt neked!
Ez esetben jó munkát,én megyek aludni !
Az első percben,hogy felléptél,egyből ide rohantál !
De gáz
Oké,sajnálj csak !
Látom még mindig nem bírsz elszakadni a géptől,és tőlem sem !
Na mindegy,a te dolgod!
Na jól van,holnap megyek suliba..
Ezt a topikot lezártnak tekintem,írhattok,de én már nem jövök ide!
De a napokban egy következőben mesélni fogok majd!
A segítő szándékú embereknek köszönöm! A szidalmazóknak meg azt kívánom,amit ők nekem !
Beszéltem erről a pasimmal is végre.
Azt mondta,hogy ha megteszem,elhagy !
És próbáljam meg elfelejteni a tanáromat. De olyan nehéz,annyira vonzódom hozzá,nehéz vissza fognom magam !
Mi van,itt éled ki magad,hogy beszólogathatsz ?
Sajnállak !!
És nem lett belőle gond?
Együtt is maradtatok,vagy csak sex volt ?
Arra akartam csak célozni, hogy nagyeszű gazdasszonyka nem mosta meg a krumplit előtte.
Iskolai ünnepség. A tanárúr télapónak öltözve karján 3 ártatlan diáklánnyal
én ismerek olyan egyszerű asszonykát, aki első vacsorájukra hajába krumplit akart főzni, és úgy ahogy van, beletette a krumplit a fazékba, aztán csak leste, hogy mitől olyan fekete a főzővíz.
Pedig főiskolán már nincs tiltva.