Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Meddig lehet hazudni?!
Oke,nem konnyu irni errol,de kell!Tudom,mar az elejen elcsesztem,szoval errol kerem senki se emlekeztessen,mert mint emlittetem igy sem konnyu. 10 eve vagyok a parommal, 1 eve hazas.Az orgazmus ami lehetetlen szamomra,es nem tudom neki elmondani.Bennem lehet a hiba.
de a keze es nyelve altal a mennyekben erzem magam,szoval heti 1-2szer elmegyek.
Eljutottam egy pontra,hogy valtoztatnek ezen,de sejtem,ha vallok 10 ev hazugsagot,kepes es oda a hon imadott ffi.
ki mit javasol??
oke,ritka hulyen csinaltam anno,tudom!!!
Kedves Hozzaszolok!
Mint mondtam elmentem egy kis idore..furodni...gondolkozni.
A vege az lett,hogy kiforrta magat es mindent elmondtam neki igen most kisse konnyebb.
volt nagy siras mindket reszrol,mert hogy o mennyire csapnivalo,hogy nem vette eszre,en meg hogy mennyire odaado voltam/vagyok.Adunk 3-4honapot magunkank=probalkozunk es ha nem megy meg O javasolta a sexterapeutat (ha jol irom).
Azota volt egy szex ami kiraly volt,de orgazmus es szinjatek nelkul.aZ ELSO ALKALOM,HOGY FUSZTRALNAK erzem magam,mert nem volt se igazai(csiklo) se al(huvely)orgazmusom.DE 5SZOR KOZELETTEM nagyon,szoval nagyon-nagyon-nagyon biztat,hogy csak 1 block es meg fogjuk tudni oldani,amennyi idobe telik is.
Ja,es a fenekbe rugas nekem kellett,es azt finoman megkaptam egyes hozzaszolotol=koszonom.
Az hiszem, igazabol biztos vagyok benne,hogy jobban szeret 10 hulye ev utan ,mint amit kineztem belole,vagy amit vartam tole.szoval koszonet nektek.
csak jo ez a topicos vmi vmire!!!
Elsőre talán írj itt a honlapon szakértőnek (Sz. Mikus Edit, újságíró-szexológus), nagyon ért hozzá, profi szakember!!
Aztán vegyél könyveket, rengeteg van már szexuális technikákól, biztos sok új lesz benne, és kísérletezzetek! Nem kell feltétlen megmondani, hogy mire megy ki a játék... de tényleg új ötleteket ad.
És.. próbálkozhatsz dildóval (olyan vibrátor, ami nem rezeg, de férfi formájú, ha érted...  , és Te egyedül rájössz, hogy neked hogy lenne jó, kipróbálgatod, aztán megosztod vele.
Aztán... ha végképp taktikázni szeretnél... mondd azt, hogy G-pontos orgazmusod még nem volt, de hiányzik az életedből, így tegyetek érte (ez más, mint a hüvelyi.. elvileg...), és akkor így próbálkoztok.
(Húúú... ne ez utóbbira most biztos kapok hideget-meleget... de ha már ezt kérdezte a topikindító!!)
Őszintén beszélni...bár nem szeretnék a srác helyében lenni!
"A nők nem hazudnak - amint tévesen hirdetik -, csak az igazság egy részét hangsúlyozzák."
Kosztolányi Dezső
Én 3 éve vagyok együtt a kedvesemmel, akit nagyon szeretek, de nincs hüvelyi orgazmusom. Mással volt, de az a másik nem érdekel, mert engem ő érdekel. És nagyon élvezem vele a szeretkezéseket hüvelyi orgazmus nélkül. Ebből nem csinálok problémát, mert szeretem, és ő kell nekem, úgy ahogy van.
ja
jepp.
egy nagy fenekbe rugas,az kellene hozza
Úgy látszik neki így is jó.
Most két lehetőség van:
-vagy szólsz,vagy hallgatsz tovább,
-vagy megérti és tesz valamit,vagy nem,
-vagy megsértődik a férfiúi hiúságán esett csorbán,vagy nem.
Helyetted senki nem tudja eldönteni és nem is döntheti.
Mondtad neki, vagy csak megjátszottad, hogy orgazmusod van akkor is, amikor nem? Bár nem tudom, hogy melyikből lesz nehezebb kimagyarázkodni, de két különböző taktikával lehet megpróbálni szerintem. És minél előbb el kell kezdeni, nem fog haragudni, ha szeret.
Sok sikert!!!
Ohh, ha tudnàd, mennyi az ilyen "ritka" hülye! ... A nök ÀLTALÀBAN nem mondjàk el a pàrjuknak, ha nincs hüvelyi orgazmusuk.
Lehet tenni ellene àm pontos okfeltàràs kell.
Hàny éves vagy?
de én öszinteséget javasolnék,hogy nem jutsz el az orgazmusig.Beszéld meg vele mindenképpen.