Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Van egy kérésem.Régebben vettem ezt a szalvétát és nagy szükségem lenne rá, ha volna, de sehol nem tudok szerezni.
Ha van még valakinek és át tudná adni, szívesen megveszem .
előre is köszönöm. Kérlek, írj a pantyik@citromail.hu címre.
Szia !
Külön vannak szedve a cserére valók, de fényképem nincs rólluk !
Így, néhány perc alatt nem is jönne össze, de van bőven. Majd igyekszem.
A képeid között, a harmadik kép jobb alsó sarkában van egy nyuszis, az megfogott. Az biztosan nincs a gyűjteményben.
A lányom kedvence a nyuszi. Midegy, hogy min, mindegy, hogy milyen, csak nyuszi (nyuszis) legyen. Bár már nagylány, de a nyuszi "imádatot" rám is átragasztotta.
Majd készítek képeket a cserére valókról, és teszek föl. De, ez már nem ma lesz.
Még belenézek a honlapunkba, és mennem kell.
További szép napot !
Üdv. Emőke
szia! többnyire van még közülük, melyik érdekelne? milyen cseréid vannak?
Szia !
Mind a három képen csere szalvéták vannak ? ! ?
Mi, gyűjtjük is a szalvétát, és szalvétatechnikához is használjuk őket.
Érdekelne a csere lehetőség !
na akkor bebaktatok egy kreatív boltba bölcsödei zsákocskához lesz és azt tényleg jó ha lehet mosni.
Vkinek nincs esetleg vmi aranyos, gombás szalvétája erre a célra? Gomba a jele a gyerkőcnek.
Szétnézek még majd a boltban is hogy mi a kínálat gomba téren...
Igen, jó ötlet.
Bár nekem cserélnivaló szalvim még alig van. Én még csak a vételnél, gyüjtésnél tartok
szia Nyuszó!
már olyan régen gondoltam rá, milyen jó lenne egy ilyen szalvéta csere-bere topik, jó lenne, ha "fennmaradna"
Szió!
oh de kis szép kollekció :-) menten beindult a fantáziám, hogy miből mit lenne jó készíteni.
egy kis segítséget szeretnék kérni tőletek, anyagra szeretnék (vászon szatyor) szalvétázni, milyen ragasztót javasoltok hozzá??? A sima szalvétaragasztó jó, vagy speciális textiles kell?
sok-sok cserém van!
sziasztok :-) szép reggelt!
érdekelnének a szalvétáitok, illetve az, hogy mit kértek cserébe :-)
Van néhány szalvétám nekem is, de még csak most "ízleltem" bele a szépségébe.
Nekem is van sok szalvétám és szivesen küldök bárkinek belőle,csak írjatok posta címet,csere is érdekel.Felhasználhatók gipszképek készítéséhez is,én csak is erre használom őket.De mást is lehet dísziteni vele.
Szia!
Mit kérsz érte cserébe?