Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bőrcsiszolás vagy hámlaszt

Sziasztok!
Még egy dolog (a hajvasalók után ) amiben nem tudok dönteni:
Ki melyiket próbálta, milyen eredménnyel, priviben esetleg hogy hol és mennyiért:
Mikrodermabrázió (bőrcsiszolás)
vagy
Hámlasztás: ebből is kétfélét hallottam:
az egyik egy egyalkalmas kezelés (green peel talán), elég radikálisnak tűnik
a másik pedig talán gyümölcssavas (AHA?), és több alkalmas kezelés, és fokozatosan emelik, hogy hány százalékos gyümölcssavval csinálják (ezt nem tudom pontosan, de valami ilyesmire emlékszem, remélem nem írtam túl nagy hülyeséget )
Köszi!
Szia Anada,
Kérlek nekem is küldd el az elérhetőséget.
Előre is köszönöm!!!
kriszti
Szia Anada!
Ha megkérlek, nekem is elküldöd az elérhetőséget? Nagyon köszönöm!!!
Tág pórusra pont a BHA hámlasztás a jó.
Nézzetek be a krémmárka-voks topikba és a ladybird által javasolt blogba!
cell
A kezelés alatt csak annyit érzel, hogy finom kis vákummal beszippantják a bőröd cca 2 cm-es területen és finoman radírozzák. Én olyan szalonba járok ahol nem alumínium-oxid kristályokat lövöldöznek a bőrödre, hanem gyémántkristály fejeket használnak. Így nem leszel merő alumínium-oxid kristály a végére!
A kozmetika:
XIII. Pannónia u.
Priviben küldök elérhetőséget!
Jut eszembe én is bejelentkezem!
És milyen gyakorisággal kell menni? Néhány naponta, hetente, ha egy kúrát végik akarok csinálni.
És akik már csináltattak ilyet és jó volt, azok hol csináltatták?
Hámlasztást nem vállalnék! És kezd a nap is sütni, nem most van az ideje!
nekem havonta van bőrcsiszolásom évek óta de semmi különöset nem tapasztaltam
Nekem Green Peel-ezés volt. Sötét májfoltok voltak az arcomon, halványabbak lettek és 2-3 hétig szép volt a bőröm. Még most is vannak májfoltok, de a green peel után fogigátlót váltottam, így nem jött vissza a sötét májfolt, csak maradt amennyi a green peel után is megmaradt. Összességében nem érte meg sztem, ennyi pénzért többet vártam. Pl. csodát
Nagyon megköszönném, ha írnál!!!
Hát egyelőre csak a lehetőségeket kerestem
....
Kozmetikussal még nem beszéltem, csak ilyeneket olvastam pl: http://www.szephelena.hu/index.php?d=melyh
Aztán lehet hogy tényleg valami más lesz a vége.....
Mindenesetre köszi a hozzászólást!
szia tag porusra a Clinique-nek vannak tok jo dolgai. En a korrigalo kremet hasznalom, ami mattit is, es anyunak vettem egy szerumot, amit mikor kiprobalt, boldogan hivott fel, hogy szuper!
szia,
én AHA-sat csináltattam anno, azon kívül hogy kidobtam a kukába 45.000 Ft-ot, semmit sem ért az egész
Itt találsz némi infót az AHA-BHA savakról: http://kremmarka.blog.hu/2008/02/14/savak
Egyébként tényleg tavaszig érdemes, és erős fényvédővel (még a fényvédős krém is kevés)
Erre én is kíváncsi lennék, hogy mik a tapasztalatok
A gyümölcssav nekem kicsit "durvának" tűnt, az olvasottak alapján: hólyagosodás, pirosodás, semmi napfény stb.
Erre én is gondoltam, hogy már kicsit későn van, de igazából reggel pár perc mire beérek a munkahelyemre, este pedig már sötét van, közben pedig irodában ülök, úgyhogy olyan sokat nem ér a nap. De mindenesetre azért majd kikérem a kozmetikus véleményét, hogy ez belefér e még vagy már nem....
Köszi!
Akkor várjunk együtt a válaszokra
Egy kicsit foltos csak, engem a tág pórusaim jobban zavarnak.....