Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szoptatás és menstruáció
Sziasztok !
tudom, van már a témában több topik is, de engem most az érdekelne, hogy ha már jelentkezett a szoptatás alatt a menstruáció havi rendszerességgel, lehetséges-e, hogy egyszer csak, több hónap után, megint nem jelentkezik a szoptatás miatt...A terhességi teszt egyenlőre negativ, ezért is kérdezem.
Előre is köszönöm a válaszokat..
Sajnálom, hogy nem jött össze, remélem azért sokat nem várat majd magára a tesó nálatok.
Én már arra jutottam, hogy ma megvettem a tesztett, de szerintem még a 7végét megvárom. Az igazság az, hogy terveztük, beszéltünk róla nap, mint nap, de azért ezt nem gondoltuk volna, hogy elsőre össze jönne, azok után, hogy a fiam Cloy segítséggel jött össze kíváncsi vagyok ..... de az is lehet, hogy csak ez egy ilyen bolondos hónap mindegyikünknek
Minden jót nektek!
szia !
sajnos egyenlőre nincs kistesó..1xüen késett tiz napot, nem értem miért, bár lehet, hogy azért mert meg voltam/vagyok fázva...
remélem nálatok a kisöcsi vagy hugi jelez igy ..majd ird meg, ha biztosat tudsz
Gratulálok a manókhoz (mi is így hívjuk a fiúnkat). És mikor megfogant nem vettél semmit észre magadon. Mert én azt tapasztalom, hogy napról napra rohamosan csökken a tej mennyisége és tehetek bármit, alig lesz estére.
Az első babátok gond nélkül fogant??
Sziasztok!
Na érkezik a kistestvér????
Én is hasonló cípőben. Vagy még nem tudom pontosan, mert még gondoltam várok egy kicsit a teszttel, hogy bíztosat mutasson
Nekem van egy 8 hónapos kisfiam, és ami feltűnt, hogy eddig szívesen szopizott napi 3x, de már lassan 2 hete csak immel-ámmal. Előszőr azt hittem, hogy csak a mensi előjele, mert olyankor észleltem ezt, ..... de mivel, már 1 hete késik (igaz még csak 2x volt, de az pontos 28 napos volt - ami a fiam foganása előtt sose volt) el kezdtem gondolkodni. Többek közt azon is, hogy vajon csak tavaszi fáradságot érzek vagy egyebet is
Veled mi van?
szia
Nekem a kisfiam szoptatás mellett fogant. Egy éves volt akkor a manó és javában szopizott éjszaka is 3-4-szer + a nappali 3.
A doki nem tudta megtapintani a kicsit, de az ultrahangon kiderült azért mert nem félidőben, hanem 1-1,5 héttel később fogant.
Remélem nektek is sikerül.
erre nem is gondoltam, de ilyen is lehet, már hallottam róla...remélem magától felszivódik nálad...a legtöbb ilyen igy szokott
nekem már több mint fél éve rendszeresen jelentkezett, a babám most lesz 16 hónapos és még szopik, viszont most már több mint egy hete késik, ...3 nappal azután, hogy meg kellett volna jönnie negativ lett a teszt...lehet, hogy tényleg beteg vagyok? !remélem nem...
betegség nem hiányozna...ezért is idegesit a dolog..persze mindenképp elmegyek nődokihoz, de csak a köv. héten tudok...addig meg itt esz a fene..
Akkor most mi van???????
Amíg szoptatsz, addig a menstruációd tulajdonképpen akármit is csinálhat :-))
De a szoptatás nem fogamzásgátló, szóval mindenképpen kell mellette védekezni.