Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Köszi a tippeket!
Pommepomme, érdekelne néhány ötlet a könyvből, mert ahogy nézem elég húzós az ára.. Csakhogy lássam érdemes-e megvenni.
Üdv.
Vanda
2 dl joghurt
1 cs kapor
1 cs petrezselyem
1 cs bazsalikom
1 cs újhagyma
1 gerezd fokhagyma
só
bors
3 ek citromlé
1 ek cukor
de pl. itt jó ötletek vannak:
http://www.izletes.hu/salata/salataontet
1 doboz natúr joghurt, 2 evőkanál reszelt vöröshagyma, 2 evőkanál aprított petrezselyemlevél, 2 evőkanál aprított kapor vagy 1 kávéskanál szárított kapor, 1 evőkanál friss citromlé, egy nagyobb gerezd foghagyma, só, őrölt bors,
Elkészítés: Keverjük össze a joghurtot a hagymával, a fűszerekkel és a citromlével. Adjuk hozzá a mozsárban a durva sóval péppé zúzott foghagymát és a (fekete)borsot. Mindenféle zöldsalátával kitűnő.
Én a legjobb, legérdekesebb salátaönteteket Joanne Harris két könyvében találtam, az egyik A francia konyha, a másik A francia piac.
Nem tudom, akarsz-e mostanában szakácskönyvet venni, de ebben elképesztően jó dolgok vannak. Salátaöntetek terén és másból is.
Most sajnos nem tudok neekd példát írni, mert otthon van a könyv, én meg ugye szorgosan dolgozom a munkahelyen... De ha nem felejtem el, akkor este majd írok párat.