Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Dunai hajózás
Sziasztok,
olyan utazási irodát vagy hajótársaságot keresek akik dunai hajózással foglalkoznak.
pl ausztria-magyarország, vagy délfele.
többnapos, nem csak egy körbe tekintgetés.
már a neten sok helyen kersetem de nem találtam. pedig pesten a dunán sok helyen lehet látni hogy osztrákoktól jön a hajó, és ottalvós.
kösszi ez jó.
innen már megy a keresés, de nem tuttam angolul (mßeg nagyon magyarul sem) hogy keresek rá.
amúgy találtam egy Budapest-Párizs utat 20 nap és végig a folyokon, persze nem csak duna. de végig a hajón. nagyon szép lehet igaz épp egy kisebb vagyon, erre tuti nem lesz pénzünk de azért álmodozós.
ahogy az árakat néztem egy passau-budapest kb annyiba kerül mint egy afrikai út.
Nézd meg ezt az oldalt!
http://www.danuberivercruise.com/danube_river _cruise_companies.cfm
megnéztem köszönöm, de ezek csak max bécs budapest.
én inkább az osztrák részre lennék kiváncsi. pl passau-budapest
külföldiek is. mert nekem az álmom, hogy a dunán hajozzak ahonan már hajózható.
passaunál már lehet hajózni nem?
De milyet keresel? Csak magyart?
Mert külföldiböl van jó pár!
www.europahajo.hu
Szerintem minden megoldható náluk.