Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Zöld limara és társai...
2008-03-25 20:131.
Létrehozva: 2008. március 25. 20:13
Lányok, lehet , hogy hülyének néztek, de én még mindig a régi illatokat keresem, de nem találom. A 80-as évek közepén jelentek meg nálunk az impulse és limara spray-k. Nagyon szerettem őket. Talán még 89-ben, vagy 90-ben vettem pl. limarát , azután megszüntették az itthoni forgalmazásukat. Tavaly felfedeztem a szegedi piacon a piros impulse és az incognito sprayt. Viszont imádtam a kéket és a szürkét, valamit a sárga és a zöld limarát. Egy ismerősömtől hallottam, hogy Pesten van egy un. Retro-bolt, ahol ezeket is kapni. Tud esetleg valaki e bolt létezéséről? Vagy talán valahol külföldön ?
Volt egy kedvenc spray-m anno...amikor a limara és társai futottak. Fogalmam nincs a nevére, de már nem kapható.
Rózsa illata volt, nagyon finom, kisebb doboza, mint a limaranak, fehér alapon rózsaszín rózsa volt az elején...talán.
Nem tudja valaki a nevét???????????????????
Sziasztok!
Nagyon szerettem én is a 80-as évekbeli illatszereket. A legnagyobb kedvenc a Moschus, és My Melody parfüm volt. De imádtam az Impuls és Limara dezodorokat is. Impuls-ba a lila flakonu rózsaszín kék lepkést szerettem. Sajnos ezeket már nem igen lehet kapni. Moschus-t egyáltalán nem.A Müller drogéri nagyon jó kis hely,rengeteg minden van. Vecsésen is van üzletük és már Budakeszin is.
Jó lenne újra lálelni ezekre a csodás illatokra!
Júj,de imádtam a sárga Limarát.Az volt a kedvencem.
De sajnos nem tudom.,lehet-e kapni valahol mostanában,és ha lehet,azt sem tudom,hogy valóban még a régi finom illata van-e,vagy változott-e azóta.
Volt zöld Frotte spraym is,hű,de jó volt az is.Zöldalma illata volt,imádtam.A flakonja frotír anyaggal volt bevonva.
ÓÓÓ Netti! Komolyaaan? Kb. olyan boldog vagyok most, mint Márti lehetett a "madarastescóban"Szóval MTV1 videótár.... megnézem! Azt én is hallottam, hogy délelőtt van az 1-esen, ki is voltam akadva, hogy miért nem este főműsoridőben!!!Ma vettem Bip öblitőt Egész délután jó kedvem van tőle. Ma délelőtt ecseteltem a kolléganőmnek, milyen előrelépéseket tettem a "8o-as évek felé", de fogalma sincs a dolgokról. Nem érti miért kell ragaszkodni a régi dolgokhoz?? Pfuj
Mindegy! De azért én tüntetőlegesen bekentem jó vastagon a kezem Creme 21-el!!!
Lányok! Erre emélkeztek még?
Impulse Incognito-La Pantera-Magic Moschus(?) mindig kapható volt, és időnként lehet még kapni újabb illatokat is, pl a Müllerben ahogy írtátok. Sajnos Mille fleurs már sehol...
Limarát én sehol nem láttam az elmúlt években.
Olyan klasszak voltak ezek a régi dolgok..
Ja és a fehér Fa, a Spring flower tényleg csodajó volt!
Sziasztok!
Mi tavaly nyáron kint voltunk a családdal Erdélybe Marosvásárhelyen. Egyiknap mentünk kaját venni a "Madarasteszkóba", mert ott is van
Míg a sorba álltunk a kasszánál én nézelődtem még, hogy mennyivel másabb mint nálunk és láss csodát ott egy csomó olyan spray volt ami nekem is a régi időket idézi. (35 éves vagyok) Mint pl. Az incognitó. Gyorsan vettünk is egyet, de én olyan boldog voltam, hogy csak na
Aminek én örülék még nagyon az a Rexona lenne ami ilyen erős rózsaszínű flakonba volt. Annak imádtam az illatát és az engem a 18 éves éveimre emlékeztett.
Szia Netti! Dejó, hogy erre tévedtél! Merre található a Müller drogéria? Én az interneten találtam egy illatszerboltot, ahol van Creme 21! Annyira boldog voltam! Rendeltem is iziben 3-at! Alig vártam, hogy megjöjjön, de valahogy az illata szerintem nem a régi....
De az is lehet, hogy pont nem jót fogtam ki! Pár hónappal ezelőtt én is láttam Impulze sprayt: inkognitót és La Panterát, emlékszel még illatára?
Szerintem semmiképpen ne törödjünk bele, hogy már nincsenek ezek az illatok, járunk nyitott szemmel! De hogy melyek azok az illatok amelyek hasonlitanak a "zöld Limara és társaira" :-) fogalmam sincs, pedig én is mindig úgy szaglászom, hogy hátha valami visszajön a régi idők jól bevált illatából.
Emlékeztek még a fehér FA tüsfürdőre??? Ó te jó éééég! Olyan jó nyári illata volt, bár még akkor én is kicsi voltam de mégis olyan NŐ-nek éreztem magam.
És van erről topik is itt az nlc-n
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=28262&hirlevelform_nyitva=1
webáruházakban, bioboltokban is lehet kapni, guglizz rá. :-)
pl: http://www.gyogyposta.hu/node/335
Azúr helyett már legalább egy éve Schlecker van.
Exodort szerintem kapsz gyógyszertárban is!!!
Szia!
Úgy emlékszek, hogy a Müller drogériában láttam Impulse-t.
Hát igen, tényleg nagyon menő illatok voltak.
Sziasztok!
Én arra lennék kiváncsi, hogy (biztos hülye kérdés, bocsi!) az Azúr hálózat teljesen megszűnt? Ugyanis én egy csak ott kapható izzadásgátlót keresek. Exodor a neve és 100ml-es, műanyag flakonban árulták. Aki tud, segítsen légyszi!!!
Remélem, találsz valahol, Szombathelyen tudnék mondani üzletet, ahol két éve még biztosan volt Impulse, és ha jól emlékszem, Limara is, de az gondolom, nem segít.....
Csak aztán nehogy úgy járj, mint én egyszer: egy nosztalgia-illatomért eget-földet megmozgattam, jóval értékén felül sikerült megvásárolnom, és rá kellett jönnöm, hogy már nem is adja azt az élményt, amit régen, sokkal jobb illataim vannak azóta....
Apósom öntözött meg tegnap kék limarával... :) Engem is elkapott a "jó lenne venni valahol" láz. :)
én ezt találtam a neten egy másik fórumon, hátha ez segít....:
SZIA.AZ ÁZSIA CENTERBEN AZ ILLATSZER ÜZLETEKBEN ÉRDEKLŐDJÉL,NEKEM IMPULSET SIKERÜLT VENNI ÉS A LIMARÁRA AZT MONDTÁK,HOGY LESZ.
Látom, szegedi vagy, akkor talán tudok segíteni A Tescoban a Pannon mellett van egy fodrászkellékes, annak a kirakatában láttam Impuls deot. Gondolom, nemcsak dísznek van ott, hanem vásárolni is lehet.
Egy próbát megér, sok szerencsét
Igen!!!!!!!!
Annak idején Bécsből hozták Anyáék! Igazi Anyaillat!!!
Remélem találtok valahol!
http://retronom.hu/index.php?q=node/3832
Eszerint az oldal szerint az Ázsia Center esélyes.
Szia!
Hát ez engem is érdekelen.
Én is használtam azokat. És nagyon szerettem. Leginkább a lilát és a sárgát.