Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Duciknak ruha
Sziasztok!
Úgy gondolom nem én vagyok az egyetlen aki a súlya miatt öltözködési gondokkal küzd.Kifejezetten örülök,ha találok magamra olyan ruhát ami kifejezetten tetszik és jól is áll.
Szeretném ha tippeket adnánk egymásnak,ki hol vett klassz cuccot.
Én pl ma a Promodba vettem vászon nadrágot egész jó áron.És több színben is vanAsszem a 44-es a legnagyobb méretük.
Én általában 42-est hordok,de ebből nagyobb kellett.
Sajnos nem tudom, de este megkérdezem és írok privit!
Én is a C&A-t tudom ajánlani, illetve turikat! Van olyan turi is, ami kimondottan nagy méretű cuccokkal foglalkozik, anyum nemrég talált rá, aztán mostmár törzsvevő:), sztem onnan még nem jött haza üres kézzel:)
Illetve szerintem a molettebb hölgyeknél duplán fontos figyelni a kiegészítőkre! Szép, igényes kiegészítőkkel kevés ruhával is lehet változatosan öltözködni! Meg ugye egy különleges táska/nyaklánc magára hívja a figyelmet, és máris nem azt veszik észre először, hogy milyen kövér vki.
Szia, hát szerintem tuti:)
Én 95 kg és 157 cm magas vagyok , és 3-4 harikat hordok, általában Calzedoniát, tehát ha rám jó, ez a méret, akkor rád is
Amúgy én is C&A-ben szoktam vásárolni, érdemes nézni az akciókat, vettem már 900 Ft-ért szoknyát, és 1200 FT-ért felsőt is, amit már többen lenéztek rólam, pedig nem vagyok egy elöl deszka hátul léc
sziasztok
szerintetek jó rám (170cm,kb95kg)
ez a BD méretű harisnya? Molett harisnya
Árban jó, csak hát 1 harisnyát nem lehet felpróbálni...
Sziasztok!
Tegnap voltam a Budaőrsi Decathlonba.Tök jó cuccok vannak
2 háromnegyedes nacit vettem,egész jó áron:)
Vannak nagyobb méretek is úgyhogy tessék nézelődni
Ja és hallottatok róla,hogy Norbi már a Budmillal is szövetséget kötött?Van Norbi Update melegítőwww.budmil.hu
További szép estét Nektek
Sziasztok! Ha elegáns nagy méretű (M-6XL) ruhát kerestek én találtam egy nagyon jó üzletet a VI. kerület Szond u. 45. sz. alatt.
Nem olcsó, de nagyon egyediek, extrák és jó méretűek. Az eladók kedvesek és segítenek a választásban és nem néznek ki ha egy kicsit nagyobb méretet keresel.
SziasztokTHétvégén benéztem a Marks and Spencerbe.Vannak akciós felsőrészek 3999 Ft-ért.20-as a legnagyobb méret,de nekem ez is kicsi,illetve derékba szűknek találomMiért nem csinálnak nagyobbat?
Néha szoktam turkálóba menni én is és vásároltam is már ott.
Lehet újra bekellene néznemhátha
Ja tavaly a Takkóba vettem tök jó tavaszi kabátot,ami kifejezetten tetszikSzóval oda is érdemes benézni
Én a múltkor megnéztem a képeidet, és szerintem egy csinos nő vagy!!
Erre válaszolta az egyik ismerősöm (aki ugyenezt a választ kapta legalább 5 üzletben) az alig 20 éves eladónak, hogy tudod szivem, majd ha te is ilyen vén 40 éves leszel mint én, akkor majd Te is csak ilyen óriási méreteket fogsz hordani.
De azért legyünk őszinték, a 40-42 egyáltalán nem nagy méret.
Én is a C und A-ban szoktam vásárolni. Egy időben vásároltam a Caremoban mindig a leárazások idején. De megfogadtam, hogy soha többet nem megyek oda. Négy nadrágot vásároltam náluk, még leárazva se volt túl olcsó. Ebből kettő darab, kb. három hónapos hordás után (heti 2-3 alkalommal abban jártam dolgozni) teljesen szétment, ott ahol a combom súrlódik, meg a fenekén. Bementem az üzletbe és elmondtam, hogy mi történt, és igen csúnyán néztek rám, semmi elnézés, semmi kedvesség. Sőt teljesen úgy tűnt, mintha én direkt rosszul hordtam volna a gatyámat.
Sziasztok!
Én is turkáló függő vagyok! Tegnap voltam bálban és a báli ruhámat 695 ft-ért vettem meg!Azon kívül,h olcsó volt..még jól is állt rajtam,pedig én is elég darab csaj vagyok!Én nagy részt melltartót is ott szoktam venni,mert nem kapok fekete melltartót az én méretemben sehol!
Miért nem megy?
Azért sem foglak a vérmókusok elé vetni, akármit is válaszolsz :)))).
én nem hordok nagy méretet...hacsak a 40-es nem számít annak...
többször megpróbáltam turizni, de vessetek a vérmókusok elé, nem megy.
sziasztok:)
Nekem rengeteg Marks and Spencer ruhám van... és mind turkálóból. A többsége teljesen új, a maradék meg alig használt. Nagyon sok ruhám van, a pólóim legalább 30-40%-a M and S,és az összes nem került annyiba, mint a márkaboltban egy darab. Szóval, turira fel... ( én is nagy méretet hordok, szóval ilyen szempontból is tudom ajánlani a turizást )
Szió!
Vásároltam már a Caremoba..M es méret a legkisebb.
Vettem már farmert ott és ingeket is.De mindegyikből más méret kellett.Furcsa,de ez van.
Egyébként ott a legtöbb cucc szerintem tök csicsás,és jó drága.
Oké akkor nem vagyok duci Egyébként relatív mi a duci.Nézd meg a képeimet,szerinted vékony vagyok?
En meg pont azt vettem eszre, alig van olyan uzlet ahol tartanak valoban xs-es cuccokat...Ram mondjuk a 32es gatya jo...
Ilyet szinte nem is talani, kiveve Misso, mayo chix, keyo. De azert multkor talaltam egy jo kis nacit CA-ban, igaz inkabb otthonra valo, sportosabbat.
Jah, es nem vagyok deszka alkat..
Azt is eszrevettem, hogy mostanaban a sima S felel meg a regi M-nek, ezt egy minap olvasott cikk is igazolja. Tiszta pszihologiai alapja van ennek. Mit szoltok?
Hű mennyi hozzászólásElfelejtettem írni,hogy 156 cm vagyok...
Szóval úgy már megfelelek szerintem ducinak a 70 kilómmal
Ráadásul mellesleg is el vagyok eresztve
Megjártam már néhány üzletet és tényleg nehéz rám ruhát kapni.
Farmert szinte lehetetlen,és a felső vásárlás sem egyszerű.
Szóval csodának tekintem ha találok valami igazán jót
és ezekre a lányokra pont jók a derékszabás nélkül készült szoknyák és nadrágok. (már ha van 34-ben és 32-ben). a barátnőm panaszkodott, hogy a húgát is elkapta ez a hülyeség és már 34-es ruhát hord, mondjuk előtte 36-osat hordott....
Sziasztok!
Egy idevágó történet: 1-2 hete lehetett, hogy a C&A próbafülkéjében próbáltam magam beledöngölni egy 40-es farmerba /megjegyzem sikertelenül/, és magamban azon dühöngtem, hogy ha legalább egy rohadt 42-es lenne belőle, az simán jó lenne, de persze nincs, miért is lenne, 34,36-ból persze volt vagy 5db... Ekkor a mellettem levő próbafülkében megszólalt /vagy inkább felkiáltott/ egy vékony női/lány hang: " A k--- életbe, hogy ebben az üzletben csak ekkora tehén méreteket gyártanak! Nézzd meg, ez a legkisebb, 34-es, ennél kisebb már nincs és lóg rajtam mindenhol! Itt mindent legalább 180 centis 60kg-s tehenekre terveztek!" Stb. stb....
Nem tudtam, hogy sírjak-é avagy nevessek 180 cm, 60kg= tehén??? Hol élnek egyesek??? Ha a 174 centimhez 60 kilós "tehén" lennék, akkor a 38-asba is belefértem volna
Le tudnám csapni az ilyet...
Másik kedvencem: bemegyek egy üzletbe, és kérek mondjuk egy nadrágból 40/42 -est, blúzból 42-est, mire az eladó: "Hááát, sajnos nem tudok adni,/lefitymálóan végigmér/ nagy méretben nincs."
..........
én 178 cm vagyok és szintén 44-es ruhát hordok és 41-42-es cipőket.
Én a MANGO-ban is el szoktam csípni jó dolgokat mert 44-46 ig is tartanak egyes darabokból. Igaz hogy blúzokkal még nem találkoztam ami összeért volna rajtam jelenlegi méretemben (szoptatok) de a pamutfelsőik jól nyúlnak és kényelmesek.
Aki a kényelmes darabokat szereti annak ajánlom még a Columbiát. Igaz én babakocsitologatós játszótérre járós éveimben vagyok, szóval nekem ez bőven megteszi. Ja és a tescoban a cheeroke is jó nagy méretig gyárt rucikat. Igaz ott főleg a gyerek és bébirészleget szoktam inkább nézegetni.
Ha viszont sok pénzzel indulsz neki, akkor nézz be az Ulla Popkin egyik boltjába is bátran, nagyon jó minőségű de szerintem túl drága holmikat találhatsz.
Szép Napot Mindenkinek!
Én személy szerint a C&A- ba járok vásárolni. Itt van mindenféle méret, a duciknak külön ruha osztály. Én egész jó márkának tarom és személy szerint meg vagyok velük elégedve. A méretem 46-48. Mindig találok magamnak valami jó rucit. Probáltád ki.
A szegedi Boleró kft nagyon szép ruhákat gyárt, nem tudom hol laksz, hogy ott is kaphatók-e.
http://www.yo.hu/~livello/divat.html
A minőségük tökéletes, merem ajánlani.(a méretek is jók)
lassan már semmin sem lepődök meg.
Meglepődtél?
Én úgy tudom, hogy a ruhák megvannak, kb. 34-es méretben és ha nem jó a modellre, nem kell a modell.
olvastam egyszer egy hirdetést: artz modell keres ruhabemutató modelleket 36-os méretig...tényleg ez a jellemző méret, valóban.
én mosógép alkatúnak szoktam mondani, tudod, mint azok a régi, keverőtárcsás mosógépek. milyen dolog már az, hogy valakinek közel azonos a csipő- és derékmérete?????? és erre szabják a ruhákat?
melltartó vásárlás: nagyon utáltam mindaddig, míg rá nem jöttem, hogy a "C" kosaras a megfelelő nekem. na, azokkal nincs ám tele a bolt. a c&a-ban találtam olyanokat, amik kinéznek valahogy és c-sek.
farmernadrág vásárlása: egyszerűen nem kapok magamra. nem szeretem a csípőnadrágot, de némelyik már nem is csípő, hanem a jóég tudja mi, hát sokszor a fenekük lyuka látszik ki, nem a bugyi....
Ezt nagyon átérzem én is! Teljesen átlagos méretnek tartom magamat, ami kb 40es, 38as, viszont ez olyan megoszlásban, hogy 36-38as méret lenne jó derékban, fenékben viszont 40, 42... márkája válogatja. Én is kivagyok attól, hogy a combomon már nem tudom felhúzni a nadrágot, vagy ha nagy nehezen sikerül, akkor meg bevág az ülepe (ez tipikus, mert ma ami nem csípőfazon, annál is max 15 centi van a köldök felé eső vége meg az ülepe között... ) A vége persze az, hogy mellém is befér még a fél szomszédság derékban :D Hapcibenő! Egyszerű: nem ismerik a nőies alkatot, nem is akarják elfogadni, hogy a nőknek nagyrésze nem négyzet alakú... hisz a szögletesre könnyű szabni!
Szerintem az a helyzet, hogy fognak egy nagyon deszka (no fenék, no csípő, dereka-csípője, mindene egyforma) modellt, rávarrják a 32-34es méretet, majd ezt arányosan növelik...
Mint a melltartóknál... nem fér a fejembe, hogy miért gondolják, hogyha valakinek a körmérete mell alatt nagyobb, akkor arányosan annyival nagyobb a cicije is. 70B-s-nél kétszer akkora KOSÁRMÉRETŰ a 80-85B (ezt hordanám én körméretben, kosárban viszont zsák... ) !
Bocsánat, jól esett kicsit hisztizni, tudjátok a régi viccet, ha mi nők néha nem hisztizhetünk, akkor felrobbanunk :D
Topicindítónak: nem tudok sajnos többet modnani az elhangzottaknál: C&A, kifjezetten xxl részleg is van, de a westendben lévőben (ha bp-i vagy) én pár napja nem láttam szinte semmit sem 42-es méreten alul. Onnan felfelé nagyon sokminden volt!
Illetve ha az ember járja bármelyik várost, szinte biztosan talál molett ruhaboltot. Mondjuk az árak ...