Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Segítseteg légyszi álomügyben!
A következő álmokkal nem tudok mit kezdeni:
Egy rendszeresen visszatérő álmom az árvíz. Mindig ott állok a tisza partján és jön az ár. Sok munka árán viszont mindig megmenekülök és velem együtt mindenki aki ott van.
A másik ami most izgat az egy kisbaba, akivel álmomban terhes vagyok, majd megszületik egy egészséges kisfiúként.
Ennek ellentétje a halva született baba, de azt már több mint egy éve álmodtam.
Valamint gyakran kihull a fogam. Erről tudom hogy halált jelent, de nekem nincsenek halottaim. Akit életemben szerettem az mind él.
Tudjátok mit jelentenek ezek.
Köszönöm szépen
Nem is tudom ki "intézte el"!?
Hogy történhet ilyen?
Sziasztok!
Zsaki,Jesse nektek írom.
Emlékeztek rám?
Az én férjem álmodott gyerekkel és ezen kicsit elvitatkoztatok.
Hm?
Szóval ápr. 29.-én kérdeztem és tényleg gyereket jelentett,mert a következő hónapban terhes is lettem!
Tényleg csoda volt,ha ismernétek a kálváriámat.
Most már a 4. hónapban vagyok és minden rendben.
Köszönöm a hozzászólásokat,sziasztok
Szia!
Koszonom szepen a valaszod. Igen, nagyon nehez nelkule, remelem idovel majdcsek el tudom ot engedni, es nyugodt lelekkel fogok ra emlekezni.
szia,
köszi a válaszod nagyon elgondolkodtató.... Mostanában tényleg elég sok érzelmi probléma lépett fel, főként családban.
Sajnos kiegyensúlyozatlanság is igaz: kb 1 hónapja volt egy edzőtáborom, s előtte is aránylag rendszeresen sportoltam, de elmúlt hónapban ez megszakadt.
Az biztos, hogy szükségem van a lekűzdésére, mert nem állapot, hogy mindig álmos vagyok, kimerült, nem tudok koncetrálni, sokszor frusztrált vagyok....
Szerintetek avval, ha ismét rendszeresen sportolok, és a sok munkahelyi gyötrést (mondhatni 80%-a nem volt jogos leb.szásoknak sőt még szabadnapjaimon is állandóan hivogatnak: reggel 9-kor erre ébredtem, és este 9 után is hivogatott a főnök...) nem veszem annyira a lelkemre, akkor megoldódhat ez a probléma akár egyedül is?
Szia!
Először is őszinte részvétem.....Az álmod természetesen a valós eseményekre utal. Hiányzik a húgod, az amit ő képviselt, azok az érzések, amik hozzáköthetők, a vele való kapcsolat stb. a tudatalattid próbálja feldolgozni az eseményeket. Az álom azt üzeni, bármennyire is fáj, el kell tudnod őt engedni....A jó Isten segítsen Téged ebben!
Szia!
A visszatérő álom, mint már korábban írtam, valamilyen érzelmi problémára utal, aminek meg kell keresned a gyökerét. A víz mindenképpen a tudatalattit jelenti (uszoda), ami utalhat esetedben kiegyensúlyozatlanságra, dekoncentráltságra vagy úgy érzheted magad, mint aki értéktelen. Ha víziszonyod van, az természetesen utalhat a gyermekkori kellemetlen élményre is, sőt, előző életbelire is. Ha úgy érzed szükséged van ennek leküzdésére, ismerek egy kiváló hipnoterapeutát, aki segítségedre lehet....
Minden jót!
Szia Kriszmam!
Írtam privit neked, olvasd el. Az email címem is megírtam.
Zsuzsa /Muryelle
Sziasztok!
Latom itt almokkal foglalkoztok. Nekem is volt most egy nagyon furcsa almom, mit gondoltok ez talan valamit jelent?
Ehhez tudni kell, hogy majus 16-an hosszu betegseg utan elvesztettem a hugomat, aki egy evvel volt nalam fiatalabb, 53 eves. Most azt almodtam, hogy ott alltunk a ravatalanal. A ferjem odament es megsimogatta, mire a hugom megmozdult, majd felebredt. Mondtam neki, hogy micsoda szerencse, mar eppen majdnem eltemettuk. Es azt is mondtam neki, hogy most nehany napig fagyasztva volt, biztosan meghaltak a rakos sejtek. Rettenetes alom volt, de azert jo volt latni, es beszelgetni vele.
sziasztok,
eddig nem foglalkoztam ezoteriával-álomfejtésse, ezért nem is értek hozzá. Ezért kérném a véleményeteket.
Jó pár hete van egy álmom: a közeli uszodában vagyok és mindig valami kellemetlen szituációba kerülök.
Amikor kicsi voltam (4éves) beeestem az Omszki tóba és majdnem megfulladtam. Később általános iskolában heti kötelező úszás órák voltak abban az uszodában. persze nem tanultam meg úszni, sőt csak jobban félek a víztől.
Miért van, hogy mostanában egyre többet álmodok ilyeneket, és egyre gyakrabban... meg lehet ezeket szűntetni? az első ilyen álmom óta nem tudom kipihenni magam bármennyit is alszom...
köszi előre is a segítséget
Én például többször álmodtam, nagyon rossz fogakról, rohadó fogakról, brrr borzalmas volt. Nem sokkal később a hugomnál kiderűlt egy komolyabb betegség!
De a nővérem harmadik terhességével is sokat álmodtam mikor Ők még tervbe sem vették, és láss csodát vélettlen teherbe esett a nővérem, bár ez lehet, hogy nem függ össze az álmommal!
Szia!
Alapjában véve a pók behálózást jelent, vagy közelgő veszélyt. Esetleg úgy érzed, külső szemlélője vagy bizonyos helyzetekben, legtöbbször azért, mert távolságot szeretnél tartani bizonyos csábító szituációktól, tkp. önvédelem egy olyan helyzettől, amit alapból elítélsz. Jelentheti a női erő jelenlétét is életedben. Mivel írtad, hogy falon másztak, az viszont pozitív dolog, mivel azt jelezheti, hogy egy vágyat hamarosan teljesülni fog.
Sziasztok!
Másodszorra álmodtam pókokkal,amik szaladgáltak a falon. Valaki tudja mit jelent? Köszi előre is!
Helló zsaki71!!!!
Nagyon szépen ,köszönöm a segitséget amit nyujtottál nekem .... -vagy ezért és főleg a jó hirért....
Ezért is szeretem ,ezt a topikot ... Mert itt mindent meglehet beszélni ...
Visszatérve :lehetőség most ,kinálkozik :De egy kicsit még dilemmába voltam ... .
De most már jól megfontolom a kérdést ....
Mégegyszer köszike ,nagyon jó hogy segitettél...
Szép napot ....Te is ezt szerezted nekem ....Szóval nekem is szép lessz a napom .
Helló!!!
Légyszives segits:már néztem :egy pár helyen de nem találtam semmit róla... .
Lagziba voltam .utána keresztelőn...Az a lényeg hogy sokat mulattunk...-volt.
És reggel fáratab voltam: mint mikor lefeküdtem ...
Szerinted mit jelent ,vagy van valami értelme???????nem kell ahhoz mászni, hogy a jelentése előtted legyen.