Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szia!
Igen, PRK-m volt, -3,75D-s volt a szemem és nekem is 125%os a szemem azóta. Tökéletesen látok. :) A kis fájdalom....hát...a műtét utáni 3 nap elég kellemetlen. Én egy sötét szobában feküdtem tulajdonképpen végig 1-2 napig nem is nagyon tudtam kinyitni a szemem, aludni is keveset aludtam, azt is altatóval (gyógyszereket adnak ott). De abszolút megéri!!!
Ha kitöltöd a honlapon az "Alkalmas vagyok-e?" tesztet és kinyomtatod az e-mailt, amit küldenek, ingyen megvizsgálnak.
Nincs semmi plusz költség, csak a szemcseppeket kell kiváltani, meg ilyesmit, de emlékeim szerint azok nem drágák. A műtét szemenként 129000Ft.
Most írom másodszor.
Nekem 3.75 és 4.50 volt a szemem.
Nem bántam meg egy percig sem, na jó abban a három napban azért voltak kételyeim.
Az ismerősömnek kóros szem-szárazság lépett fel és azóta - hogy emiatt-e nem tudom -, de másfél dioptriát romlott a szeme... Még nem járt le a fél év, hogy újraműtsék, de egyenlőre nem is biztos benne, hogy érdemes...
Sorstárs. :) Nekem is 125% azóta is. :)
Én részletre fizetem, van még 4 hónap vissza és kész. :)
A másik műtétfajtánál - amikor vágják a szaruhártyát - egy ismerősöm nagyon ráfázott. Most ott tart, hogy vagy újra kell műteni, vagy szemüveget írnak fel neki...
A 3 nap nekem húzós volt, de lehet, hogy túl alacsony a fájdalomküszöböm.
ewy!
A két szemedre volt ennyi, ugye?
Én is szeretnééééém! :)
huhhh, elolvastam a lényeget...
Neket a PRK lézeres műtétet csinálták?
A kis fájdalom pontosan mit jelent?? :)
Egy szem elvileg 129.000 Ft-ba kerül (az "olcsóbb" megoldással). Előtte még 10.000 az orvosi vizsgálat...
Ezenkívül van még valami plusz költség, amit nem említenek? :)
Egyébként -1.75-ös a szemem, el sem tudom képzelni milyen klassz lenne lencse nélkül élesen látni!!!
:)
Köszi lányok!
Megnézem a honlapot! - szerintem jövök még kérdésekkel... ;)
Szép napot!
zs
Szia!
Egy éve műtöttek az Optic-Mednél. Egyébként egy cég a Focus Medicallal... Az ár a diopriától is függ részben, meg hogy hajlandó vagy-e elviselni egy kis fájdalmat párszázezer forint spórolással... :) Mindent megtalálsz a honlapjukon: www.optic-med.hu , www.focusmed.hu/ .
Ha kérdésed van írj nyugodtan! :)