Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bográcsos
2008-04-14 09:401.
Létrehozva: 2008. Április 14. 09:40
Sziasztok!
Szeretnék kérni Tőletek egy jó bográcsoshoz receptet.
Lesznek külföldiek is, így valamilyen "internacionális" ételre gondoltam, tehát nem kifejezetten magyaros hamira.
Akinek van egy jó receptje, kérem, ossza meg velem:)
Köszönöm!
Na ez nem jo, megprobalom megegyszer.
Classic Beef Stew Recipe | Beef | Quick, Delicious, Easy Recipes : RealSimple.com
Pl....
A beef casserole, hasonlit a porkolthoz......de Francia eredetu.
Pontosabban Francia orszag egyes reszein nagyon kedvelt.
Classic Beef Stew Recipe | Beef | Quick, Delicious, Easy Recipes : RealSimple.com
Szia !
Nyugodtan csinalj csak valami/akarmi magyaros porkoltfeleseget.
Az egyik dolog az, hogy azt ismered, el tudod kesziteni finomra/jora.
A masik....soha nem talalkoztam meg semilyen nemzetiseguvel, aki az ilyen dolgokat nem szereti.
Amióta egyszer kipróbáltuk, azóta annyira izlik a családnak, hogy "szentségtörés", de télen még sima lábosban a gázon is elkészítjük
Minden erdekel:)
Annyi a lényeg, hogy finom és valami különlegesebb legyen:))
Vagy tokanyt.....de ahhoz kulon erdemes nokedlit szaggatni......
Kicsit en is "bajban" vagyok, mert jon a sogornom amerikabol az amerikai baratjat bemutatni....es egyreszt el akarom kapraztatni a magyar konyhaval, masreszt, pedig nem szeretnem, ha ehen halna, ha nem jon be Neki a magyaros izvilag......ismerek kulfoldiket akiknek nem izlett a gulyas es a lecso sem......szoval van para bennem. Amerikai vendegunk meg meg nem volt. Vegul is azt sutottem ki hogy mindig ketfele etlet keszitek igy nagyobb az esely, hogy valamelyik izleni fog.......