Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Bizalom
Sziasztok!
Szeretnék tanácsokat és tapasztalatokat meghallgatni /olvasni/ Tőletek.
Hogyan lehet leküzdeni a féltékenységet és a bizalmatlanságot?
Állandóan arra gondolok, hogy férjem állandó levelezésben van egy nálam régebb óta ismert volt barátnőjével. Ha rá kérdezek: a válasz az, hogy bízzak benne. Egyik nap éjjel felébredtem és nem volt mellettem, keresni kezdtem a lakásban, de nem volt. Mikor hazajött és megkérdeztem hol volt, nem titkolva megmondta, hogy csak átvitt egy filmet a tőlünk 2 utcányira lakó volt barátnőnek.
Azóta állandóan ez jár a fejemben. Hogy lehet ezt kitörölni az agyból, hogy ne legyek ilyen bizalmatlan. Ha történt valami, megalázottnak érzem magam, ha nem akkor meg alaptalan a féltékenységem.
Hogyan lehet ilyenkor józanul, okosan cselekedni?
Ha tudtok segíteni, köszönöm, mert tök tanácstalan vagyok.
Szia !!
Szerintem a bizalmatlanságod és féltékenységed nem alaptalan. Azt egy nő megérzi , ha nem öszinték hozzá. Hasonló az én helyzetem is. Sokat féltékenykedem és bizalmatlan vagyok, a párom meg váltig állítja, hogy csak engem szeret és soha nem csalt meg. Kizárt dolognak tartom, hogy nem volt még más nővel. Aranyér műtétem volt fél évig ülni alig tudtam, nemhogy szexelni. Tuti hogy akkor megcsalt és azóta is csal, mert ÉRZEM !! És ő csak tagad és tagad.
4 jósnőből 3 azt állította, hogy megcsal. És az a legnagyobb probléma, hogy mióta ezt mondták undorodom a szextől, ( nem kívánom )pedig tudom hogy így még inkább máshoz fog menni.
Ez egy mókuskerék és szerintem előbb utóbb szétválnak útjaink, pedig már gyermekünk is van.
Pedig ha bevallaná, amilyen hülye vagyok megbocsátanék. De ha én fogom kideríteni és tényleg igaz a megcsalás, legalább nyugodtan fogok én is más pasival szexelni, úgy hogy nem lesz lelkiismeretfurdalásom. ( Én lehet, hogy a hülyék közé tartozom de még soha nem csaltam meg !).
Egyszer mondtam neki, hogy ha megtudnám , hogy megcsal biztos én is megtenném. Azt kérdezte: az miért lenne jó nekem? Válasz: mert nem köpném szembe magam ha belenéznék a tükörbe!
Nem hiszem, hogy azt a filmet a férjednek pont éjjel kellett átvinnie. HÜLYÉNEK NÉZNEK BENNÜNKET !! ez az igazság.
szia
Garai Gábor: Bizalom
http://verspatika.wordpress.com/2009/02/14/gar ai-gabor-bizalom/
Nem hinném, hoyg megcsal. de az biztos, hogy az, hogy ennyire közel érzi magát a csajhoz, azt bizonyítja, hogy közel érzi magát hozzá. SAzt kellene kideíteni, hogy mi az amit tőle kap csak meg?
mert valami érzelmi pótszer a csaj számára az biztos.
Mindenkinek köszönöm az érzelmeit. Látom, hogy nagyon sokan úgyan úgy mint engem, felkavarná a dolog. Nem volt leleplezés, nem találtam senkivel sem egy ágyban, de még ölelkezve sem. Féltékenynek féltékeny vagyok, hiszen számomra megmagyarázhatatlan az eset, de bizakodó típus vagyok. Ha nem hiszek, válhatunk és akkor egy újabb statisztikai adat leszek egy könyvben. Ok, nem ezt választom, egyenlőre nincs okom.
Leültünk, megbeszéltük, higgadtan, józanul. Valaki azt írta, önző az ember és bírtokolni akar. Most ki birtokol kit?
Szerintem mindegy, mert egy házasság kölcsönös megértésen alapul.
És ha én mennék ki éjjel és tényleg beszélgetnék egy régi baráttal?
Nem tudom mit tenne a férjem, de nem sodrófával várna, remélem.
Köszönöm a válaszokat, sok reakciót levettem belőle.
Nagyon vicces.
Hahaha.
Amúgy érdekes, neki ilyen eszébe sem jutna. De ha mégis....
Akkor megverem.
Elhiszed?
Mindegy, tényleg nem szólok hozzád többet. Felesleges.
Pá.
(viccnek elég silány volt, bár elsőre lehet nekem is bejönne )
Áh, tudod, Ugor tökéletes. Mi meg itt a pórnép. Ne bánd, nem mind arany, ami fénylik
Amúgy meg, tényleg mellébeszél. Lehet, nem, is állok vele szóba, mert sosem arra válaszol, amit írok.
Bár engem senki nem kérdezett, szerintem Ugor itt nem önigazol, hanem próbálja érzékeltetni, hogyan látja a dolgokat egy férfi, hátha okulnak belőle azok, akik a férjüket pitiző kiskutyává akarják nevelni.
És azt sem látom, hogy akárhol fújolná a nőket, csak véleményt mond. Azt meg szabad, nem?
ok, én bevállalom.
de felteszek egy kérdést? Te a feleség helyében mit tennél?
.... és ha éjjel elmászkálsz a titkos úton (titkoson ), Ő szerényen vár, és melengeti ágyadat addig is???
Ez komoly? Mert a topikindítónak pölö ez szúrja a szemét.
Én nem vagyok ennyire jól idomított házisárkány, én lapáttal (de szív- ) várnám a kedvest
Pedig pankrátor sem vagyok
Sodrófa... :-D
Én egyszer sodrófával várnám a férjem, egy laza csuklómozdulattal kicsavarná a kezemből, és napokig röhögne :-DDD
Megtisztelsz vele :-)
Néha igen magvas gondolataim támadnak, csak néha beszéd (vagy írás) közben derül ki, hogy normális nem tudom megfogalmazni őket :-)
hát igen, bennem is felébresztené az alvó oroszlánt, és a sodrófa is előkerülne.....
na meg a másik, nemtom a kedves férj mit szólt volna fordított helyzetben, asszem a híres férfiúi büszkeségnek adta volna az ívet