Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Mitol jo a hazassag?
Mint fiatal es uj asszony, arra lennek kivancsi, hogy kinek mitol jo a hazassaga? Kell-e az az elolthatalan tuz, hisztek-e az orokke tarto szerelemben?
Inkabb jokepu legyen a ferj, vagy egy igazi tars, meg ha nem is olyan sarmos? Hosszu tavon Ti mire eskudtok?
Az ismeroseim koreben mindenre van pelda, de szeretnem , ha hozza szolnatok.
Koszi!
Anyucicu
A tűz az kell. De közösen kell ébren tartani. Az, hogy jóképű-e, az relatív. Neked tessen.
És Anyucicu jól írta az 54.hsz.-ben, élni és élni hagyni...
Sok boldogságot!
Szia!
Ez azért nagyon egyszerű, bár régóta sokak által vallott dolog, hogy először a farkánál, utána a hasánál kell megfogni egy férfit.
Biztos van benne nagy igazság, mint abban is, hogy az asszony köténye legyen jó nagy sok minden aláférjen.
Szegényes az az élet, az a kapcsolat amit ez tart össze igazán.
Bár ez az én véleményem. Attól még lehet neked is igazad.
Tudod mi a jo hazassag titka?
Hogy szeressek egymast, elöször szerelemmel utana pedig szeretettel.Legyenek jo baratok es elviseljek egymas hülyeseget es kb egyforma elveket valljanak a gyereknevelesröl.....Kesz ...ennyi.
Koszonom, ez igazan kedves! En is igy erzem, hogy jo a hazassagom, es remelem ,hogy sok-sok ev mulva is ezt tudom mondani.
Örülök, hogy jó a házasságod, és gratulálok. De hogy mi a jó házasság titka? Szerintem két dolog. Az egyik, hogy mindent meg lehessen vele beszélni, és partner legyen a beszélgetésekben, a másik meg a szex. Ez utóbbi ha nincs, vagy nem jó, akkor a kapcsolatnak szia van. Hogy a férfiakat hogyan lehet megtartani? A szex elsősorban, aztán meg hogy jókat főzzön nekik az asszony. :-)
Igazi?? Az van persze, csak dolgozni kell érte. Fontos alapból a kellő közös rezgés, vonzalom, miegymás, mondjuk nincsenek illúziómbár talán még egy pici maradt) de hiszem azt, hogy a közös nevetések, nagyon sok beszélgetés, programok, együtt átélt, és nem az elején feladott hullámvögyek, közösen megélt válságok, sikerek, öröm, könnyek, bánat, nevetés, jókedv nagyon fontos. És valami még: Hogy őszinte légy. Hiszen az az ember, kit a társadnak választottál, minden lényeges és lényegtelen dolgot lát, érez rajtad. És ha ezeket nem csak érzi, de tudja is, (Tőled tudja) és tud segíteni neked egy másik szemszögből, bizalomból és mert persze a legjobbat akarja neked, annál nincs csodásabb
Na jó én még szerelmes vagyok...
Bocsi, olvasd el a 21-est is, akkor jobban érthető, amit gondoltam. Véletlen sem akartam skatulyázni. Csak hülye módon a gondolkozásomat, a saját fogalomtáramat Rád vetítettem. Nekem mást jelentenek ezek a fogalmak -azt hiszem-, mint Neked.
szerintem egy önazonos ember nem játszik szerepeket... Nyilván, más kell akkor, amikor anyként fukcionál, más ha utazik, stb., de ezeknek a szerepeknek csak akkor tud "megfelelni", ha nem játszik meg semmit.
Pont ezért van gond egy rakat kapcsolattal - másnak akarnak látszani az elején a felek, mint amik. Mert meg akarnak felelni. Aztán amikor eltelik néhány év és úgy gondolják, hogy most már megmutathatják magukat, akkor jön a rácsodálkozás - és a szakítás/válás. Mert olyan emberek élnek együtt, akik nem ismerik egymást. Mást mutattak, mást akartak láttatni és mást akartak látni.
Na, ezt lehet elkerülni azzal, ha pl. az első héten se tesz úgy senki, hogy a másik pl. nem kakál