Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Köszönöm mindenkinek a hsz-eket!
Nem tűntem el egyszerűen nem tudtam írni,amióta az új nlc-van ez már harmadszor fordúl elő
Pedig jó hosszú válaszokat írtam,de elszálltak......
Lehet gúnyolódni,csipkelődni sőt primitív hsz-eket is írni(akinek nem inge....),mert akadt gyökér rendesen de ez van ez nem engem minősít úgy gondolom!!
Jött segítő szándékú üzenet is főleg priviben,ezeket köszönöm szépen!
Átrágom.....
A piros lámpás negyedről és az utcasarokról csak annyit,hogy talán nem véletlenűl nem oda mentem....
Gyuriúr:nem utálunk ennyire mosogatni,de vasalni......
Szóval nem CSAK illetve nem durrbelebumm szexre/hez keresünk partnert de ez már nem érdekes mert úgygondolom nektek nem érdemes ezt kultúráltan elmagyarázni hiszen legtöbben csak az utcasarokig jutottatok.........ami igencsak szomorú!
Szép napot!(és talán egy kicsit magatokba nézhetnétek)
És a háromból legalább az egyik fiú ?
Nem írtad az eddigi ivararányokat, gondolom van aki nem két csajhoz szeretne beszállni harmadiknak. Persze mit lehez azt tudni.....
Ennyire útáltok mosogatni?
Gyuriur
Láttam én már olyan oldalon 60+ évest is
Mielőtt bárki meggyanusitana : Nem kerestem/keresek senkit, de látni láttam már ilyen partnerkeresős izéket. És csak megerősitették abbéli hitemet, hogy jó nekünk így kettecskén
Mint mondja 32 éves. Olyan helyeken nem sok esélye
lenne a
tizenévesekkel szemben.
Miért nem egy szexpartner kereső oldalon próbálkozol?
Talán nagyobb lenne a siker
Hát, nem. Enélkül nem halhatok meg!
De miért csak a hölgyek figyelmét hívják fel az intim higiénia szükségességére? Milyen ótvar igénytelen emberek járhatnak oda, ha ezt a XXI. sz-ban külön jelezni kell, fúúúj
A szimpátia szót következetesen N-nel írják
elolvastam
értem!
hááát köszi!