Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Viaszfolt ruhából
2008-05-27 13:251.
Létrehozva: 2008. május 27. 13:25
Sziasztok!
Sajnos viszafoltos lett az egyik kedvenc ruhám. Természetesen a vasalós-itatóspapíros megoldással már próbálkoztam, és a viasz ki is jött az anyagból, de a folt ott maradt mosás után is. Nincs valakinek ötlete, hogy hogy tudnám eltüntetni? Minden trükk érdekel!
Köszönöm!
Én tudok egy megoldást de lehet már valaki javasolta....rám egyszer piros gyertya ömlött a fehér pólómra
vettem itatós papirt a papirboltban és azon kersztül átvasaltam a viaszt, arra ráragadt és lejött a pólóról
Köszönöm mindenkinek, aki eddig válaszolt!
A Vanish nem vette ki a ruha színét, de a folt benne maradt. Az volt az első, amit kipróbáltam rajta (a vasaló után). Persze lehet, hogy többszöri próbálkozás segít? A Vanish eddig mindig bevált más foltoknál.
Szia!Nem tudom sikerült megoldást találnod a problémára, han me akkor én Vanish-sel próbáloznék.Nekem az a gépzsírt is kiszedte a felsőmből.Sok sikert!
Andi