Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Te mit nézel meg egy pasin
Mert hát ugye, nem csak a férfiak legeltetik a szemüket.
Valjuk be, mi is oda kukkantunk, bár ügyes praktikákkal leplezzük kocsányon lógó tekintetünket, mint az erősebb nem.Én pl. először a hátsójukat lesem meg. Útálom a lapos feneket amin csak úgy lóg a gatya, és csak a szerencse(ill. az öv) tartja a helyén.
Aztán fontos a szép izmos láb. Továbbá rosszul vagyok a deltamatyiktól. Nem baj ha van egy kis pocak.Szerintem.
Most ti jöttök csajok!
Ti mit néztek meg a pasikon??
Csak őszintén, nálam gázabb úgysem lehetsz!!
Ez nem mondd semmit. Lehet jó kocsija és csak a munkájának él, a kocsi meg ki sincs fizetve, csak jól mutat.
Nekem sokáig "rozzant" autóm volt, mert fontosabbnak tartottam a családdal elmenni kirándulni, nyaralni. Az a rozzant kocsi is elvitt minket mindenhova, és sohasem hagyott cserben. Kopott volt? Na és? Nekem többet ért a gyerekek mosolya, mint egy új autó.
Mindent - ízlésem szerint gyönyörű legyen a feje búbjától a kislábujjkájáig.
egyértelműen taszít: ha kopasz vagy gyér a haja, fitos orr, testalkatban a nagyon sovány is meg a macika is. És a germán típus abszolút nem az esetem külsőre sem és vérmérsékletre sem.
Jelentem én a kocsijára is kiváncsi vagyok, egy rozzant járgányba nem ülök bele.
Nekem számit ,hogy egy pasinak a külső megjelenésén kivül esze is legyen, márpedig aki buta az nem jut egyről a kettőre.
No lám. És hol maradnak azok a nők, akik a hapsi mobilját, kocsiját, inge márkáját nézik?
Ez csak rosszindulatú feltételezés lenne?
őszintén: a cipőjét...
Értem.
Nézzétek a pasikat.
ok.
De teljesen rám vagyunk kattanva, mi lesz a mások szerelmi életével??
Tényleg okosan, és higgadtan kezelte a dolgot, mégha testiség nem is volt a dologban, azért valamilyen szinten csak megcsaltam.
Iszonyú sokat beszélgettünk napokig.
Azért azt hiszem minden tekintetben használt ez a botlásom a kapcsolatunknak. Mindkét részről.
Nem mérges, inkább szomorú és csalódott!
Főleg ezért is éreztem rohadtúl magam.És annyira édes volt, mert még saját magában kereste a hibát.
Pedig én csak unatkoztam, és barátkozni akartam, aztán kicsúsztak a dolgok a kezemből.
Nem vagyok elhanyagolva, nem az ő hibája.
És azt is remélem, hogy tényleg van miért ragaszkodnia hozzám.
Nekem tutira van.Ő az álom pasim, az igazi nagy szerelmem.
Imádom amikor okos 1 pasile a kalappal .
Sztem sok kapcsolatot megmentene ha a nyafogás-hiszti helyett a nő is így viselkedne amikor szembesül-vagy sejti ,h, ilyesmit csinál a férje.
Igen, az első érvedet helyeslem. Bennem valamiért mégis az van, hogy inkább csapunk egy nagy bulit a barátainkkal, ahol előttük jelentjük ki a hosszútávúságot! Sztem az számít, amit belül érzünk, nincs köze oltárhoz, Istenhez...
azt azért megemlítem, hogy nálunk eddig mindenki elvált, és tágabb körben sem látok követendő példát...
Egen. Az csak egy papír... De azért jó érzés odaállni a házasságkötő elé és kimondani az IGEN-t.
Sajna más előnye nem nagyon van, csak adott esetben megbonyolítja a külön utak választását. Bár ez lehet előny is. Nézőpont kérdése.
A szerelem sokszor meggondolatlan dolgokra késztet és nem árt kicsit gátat szabni a felelőtlen döntéseknek.
Lehet ezt nem értitek miért írtam. Sebaj. Örüljetek neki.
Mindenem van!
Ígérni bármit tudok. (Csak ne kérjék számon)
Még nyolc?!
Nem lehet alkudni?
Akciós termék nem érdekli kiskegyedet?
Elsőosztályú használt termék. Szerény modell.
Rólam jót? Az kizárt. A feleségem tudtommal nem olvassa a fórumot.
Aztán ki tudja...
ha csak a kedvemért, akkor régen rossz! és ez még csak az egyik feltétel volt! még úgy 8 hátravan...
na de ha van karizmád, mindjárt más a helyzet!! Van neked olyan?
Nem volt mérges?
Jó fej férjed lehet. Biztos van is miért ragaszkodnia hozzád...
Néha igen, olvassa, de nem jellemző.
És igen én imádom !!!!
Ja, szegény folyton résen lenne, csak hétvégén jut hozzá a drága!
Most tiplizek megint a gyerekért az oviba, de mindjárt jövök!!
Addig is jót ne halljak rólatok!
A Te férjed is olvassa a fórumot?
Egyébként meg jó hallani, hogy milyen sokan odavannak a társukért és nem csak a problémák vannak.
Háát...
Izé..
Van az a szerelem nevű társkereső oldal. Ott én regisztráltam, és nem kevés jó érzéssel gyűjtögettem be a pasik bókjait, de szigorúan csak virtuális formában.!!!!
A kedvesem rá jött a dologra, kapta magát , és ő is regisztrált, egy számomra igen vonzó modell fiúka képével.
Ja, és 200-al tekert rám.
Én meg simán haraptam rá.
Olyan szép volt!!!
Sok minden történt a gép előtt ülve persze, másnap pedig haza jött(vidéken dolgozik hétköznap) , és bemutatkozott, miszerint ő Oliver és az éjszakát vele töltöttem.Virtuálisan.
Hát elég gáz volt a pillanatt!
A fene. Erről lecsúsztam...
Nézd el nekem, de nem olvastam, neked mik a legfontosabbak, amit elsőként meglesel egy hapsin.
Ígérem kipucolom a cipőmet. De csak a kedvedért.