Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Fogyi együtt?
Sziasztok!
A cím azt hiszem mindent elárul a topicról: szeretnék egy új csapatot, hogy megosszuk egymással fogyókúrás céljainkat, módszereinket, segítsük, erősítsük egymást, ha kell. Várom azokat is, akik csak 5-6 kilótól szeretnének megszabadulni, és azokat is, akik 30 vagy 40 kilótól. Korábban már tagja voltam egy ilyen csapatnak és mindannyian szép eredményeket értünk el.
Ki csatlakozik?
Sziasztok mindenkinek kellemes hosszú hétvégét!!
Történt a következő Évikém már 10kg 40dkg 4éves lesz május 25-én én mindig egyedül a két gyerekkel d enem sokáig más lesz az életünk.. Várhatok a páromra de beleuntam megvárom amíg ítélethozatal.. Szóval közben 72kgra fogytam nagy dolgok vannak készülőben főleg szívügyben.. Megyek bulizni is Évikére majd vigyáznak addig.. Fogyok azóta is rendesen jött egy másik srác az életembe aztán többi a naplómban van...Egyelőre várakozok mi lesz el is szeretnénk költözni de párom nélkül nehézkivitelezni ezért várok jöjjön haza és utána lépek mert ez tényleg nem élet hogy hol kint hol bent... Ettől az is jobb ha Ákosra várok 3-6hónapokat mert külföldön melózik...
Remélem többiek jól vannak kár hogy már csak én írok néha ide sajnálom hogy lekoptatok
Sziasztok kellemes hosszú hétvégét!!
Évikém elindult!!!!!!!!!!!!!
Ovis lett a Bárczyban :
Kisfiam kijöhetett a kórházból azóta újra sulis rendebn van a gyógyzserelére is csak 1félét kell szednie.
Közben minden támogatást kikértünk Évike közlekedési támogatsát is fog kapni 24500at mert az ovi tanulói jogviszonynak számt
Sziasztok mindenkinek szép hetet kívánok!!
Hiszterikusz jaj d ejó hogy visszajöttél vagyis felébredtél a téli álomból..
Évike szereti az ovit, bár még csak picit van bent hétfő kedden.
Hiába ő a bérletem és nálunk ott álldogálnak az ellenőrök az utazásim meg csak Évikével vagy Zsoltikával együtt érvényes.
Köszönjük szépen a gratulációkat!!
Többiek si felébredhetnének a téli álmukból
Tündi veled mi lehet?
Sziasztok!
Évinene, nagyon boldog szülinapot Zsoltikádnak!
Évikédnek tetszik az óvoda?
Gratula a -4 kilóhoz.
Örülök, hogy rendeződnek a dolgaid.
A piros riasztás ellenére, nálunk egy szem hó sem esett.
Eddigtéli álmot aludtam, hétfőtől kezdődik a fogyózás.
Tetszik ez a bécsi diéta, lehet, hogy kipróbálom.
Szép vasárnapot!
Szia Deakan!!
Remélem sikerül lefogynod!!!!
Én megint leadtam 4kg-ot szóval 76kg vagyok!!!!
Zsoltikám dolgai rendeződni látszanak plusz nincs hátralékom sem végre
Brkata de jó hogy vagytok?
Kellemes hétvégét mindenkinek!!
Kisfiam február 7-én vasárnap 9éves szóval anyumnál leszünk.
Tőlem Overallt kapott ésa egy pár papucsit.
Amúgy meg márciusig Heim Pálban lesz a rehabon elgyógyszerelték a fiam a másik kórházban tavaly tavasszal aztán meg ősszel is
Mi lehet Tündivel?
Köszi! Közben már rákerestem gugliban is.
Épp kérdezni akartam, hogy a marha helyettesíthető-e valamivel. De már írtad, hogy csirkét eszel helyette Te is.
Asszem ezt én is ki fogom próbálni. Nem hangzik túl nehezen betarthatónak. Köszi a tippet.
Feltételek, követelmények
• A cukor, a zsír és az alkohol fogyasztása tilos.
• Az ételek elkészítéséhez nagyon kevés olajat és sót használjunk.
• Az ebédet és a vacsorát nem szabad felcserélni.
• A második hét után vissza lehet térni a normális étkezéshez.
A diéta leírása
A pontosan előírt, napi háromszori étkezést betartva megváltoztathatjuk szervezetünk anyagcseréjét.
A diéta menete:
1. nap
Reggeli: feketekávé
Ebéd: kevés rántással készült spenót két kemény tojással
Vacsora: roston sült vagy főtt marhaszelet főtt zellerrel és zöldsalátával
2. nap
Reggeli: kávé zsírszegény tejjel és egy magos kifli
Ebéd: roston sült vagy főtt marhaszelet, zöldsalátával, gyümölcs (kompótot nem ehetünk)
Vacsora: sovány sonka bármilyen mennyiségben
3. nap
Reggeli: tejeskávé zsírszegény tejjel és egy zsemlével
Ebéd: egy kemény tojás, zöldsaláta, paradicsom
Vacsora: 10 dkg sonka zöldsalátával
4. nap
Reggeli: feketekávé és egy zsemle
Ebéd: kemény tojás, 15 dkg sovány sajt, párolt vagy nyers sárgarépa
Vacsora: natúr joghurt vagy kefir gyümölccsel
5. nap
Reggeli: kávé zsírszegény tejjel, reszelt sárgarépa citrommal
Ebéd: párolt hal paradicsommal
Vacsora: roston sült vagy főtt marhaszelet zöldsalátával
6. nap
Reggeli: kávé egy zsemlével
Ebéd: akár egy egész grillcsirke zöldsalátával
Vacsora: két kemény tojás sárgarépával
7. nap
Reggeli: citromos tea
Ebéd: roston sült vagy főtt marhaszelet gyümölccsel
Vacsora: bármilyen mennyiségben ehetünk bármit, kivéve a tiltott dolgokat
annyi változtatással csinálom, hogy marha helyett csirkét eszem.
Általában 5-6 kg megy le, de ismerek olyan csajszit aki 18 kg-is ledobott, de neki jelentős súlyfeleslege volt. a 18 kg nem 2 hét alatt ment le!!! a 2 hetes diétát többször is megcsinálta egy hét pihit beiktatva. Tapasztalat minél több a felesleg annál hatékonyabb a diéta.
Sziasztok!
Ma kezdtem el a 2 hetes bécsi diétát, minden évben megcsinálom 1x ( eddig 3x). 2 gyerkőcöm van, a nagyobb előtt 54 kg voltam és a kettő között is sikerült visszafogynom. Áron múlt héten köszönte, de nem kért már tejcsit, igy itt az ideje, hogy leadjam a 6 kg-ot.
Sajnos a környezetemben most nem csatlakozott hozzám senki, de azt tapasztalatból tudom, hogy fogyni csapatban a legjobb!
Remélem befogadtok és csatlakozhatom hozzátok!
Mindenkinek sok sikert és kitartást a céljai eléréséhez!
4órát lesz bent maximum a kislányom..
két etetés között mert nem eszik darabost és mint tudjuk az oviban már nem nagyn van pépes dolog. Kanállal viszont meg tudják a leve léjéből etetni meg hordhatom be a joghurtot neki..
Hízott a lányom most 9890gramm :) 2hónap alatt 400grammnál si többet szedett magára
Sziasztok mindenkinek szép napot kívánok!!
Georgina diákotthonos részben volt 4napot kisfiam, mert bentlakásost akart de nagyon,,
Erre nem azt kapta amit várt ( azt hitte, hogy olyna lesz mint fent az Ali utcában,,
Bedühödött első körben le tudták nyugtatni aztán megint felidegelte magát kitört tokostul egy ajtót :(
Heim PÁl gyerekpszichiátrián van még mindig.
Évike pedig februárban elsz igazi ovis :) Addig behordom amikor tudom, mert nincs még jele és szekrénye sem ( beteg a csoport vezető óvónéni és ő dönt ilyenekben meg nem dolgozom addig jó nekem így is
Fogyi stagnáltam de nem híztam semmit vissza, pedig alig van időm meg pénzem is evésre.. Most harcolok ki 50ezret a gyerekeimre mert fimnak kell szemüveg ( sajnos romlik a látása decemebrben szóltak ááá.
Közebn 12ezerrel több pénzt kapok 77ezerből élünk 3an de annyi hátralékot felhalmoztam közösktségből hogy azonnal le kellett 40700ft ot nyomjak különben perre viszik az ügyet..
Hajléktalanságot próbálom elkerülni..
Közben kisfiam gyógyszere is 5200ft havonta evés az szinte csak alányka van fiam hetek óta bent eszik meg suli vagy kórház.. rá csak mosok...
Georgina küldök meghívót a naplónkhoz ott látod mi történik velünk be tudsz nézni.
Most nézem megin változott a NLC külseje nagyon lilás..
Meg alul a gombok válsz erre másabb akijelőlése azoknak is...
Szia!
Hogy vagytok?? Évike? És mennyi időt lesz az oviban Évike?
Hogy hogy elvitte a mentő fiadat? Miért?
Te hogy vagy? Hogy megy fogyi?
Sziasztok mindenkinek szép estét kívánok!!
Hogy vagytok kinek hogy telt a szilevszetr új év első napja?
Évike ovis lesz a jövőhéttől
Zsoltikát elvitte a mentő most az új sulijából ( több napig nem engedett belépni cska most tudtam írni )
Fogyizom továbbra is párom naponta hívhat megint , Pesten van nem Szombathelyen
Tüöbbiek?
Sziasztok!
Boldog névnapot Kívánok az Éviknek!!!!
És Kellemes Ünnepket!!!
Szia Évinene!
Neked is kellemes ünnepeket!
És nagyon boldog névnapot mindkettőtöknek!
Kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek!!!!
Viktóriáknak Éviknek boldog névnapot!!!!!
Sziasztok mindnekinek szép napot kívánok!! Juditoknak boldog névnapot!!!!!
Hannasára köszönöm szépen
Azért írhatnátok tavaly még mindenki írkálta mi lesz az ünnepi menüje ( mega többi dolog/ visszaolvastam ám akkor volt időtök?!
Újra iszogatom a csalavarázst is így
Neten pedig itt lehet hallgatni a rádiót én az újakat nem hallgatom amúgy amióta megtörtént a trónfosztásuk nagyon mérges vagyoka helyzetre a frekiket is kitöröltem a beprogramozottak közül
Danibius rádió hallgatása
Itt tanyázom monstanság itt nagy a pörgés összehoztunk egy Danubius fórum csapatot :DDDDDDDD
Danubius fórum
Sziasztok mindenkinek szép napot kívánok!!!
Brkata TNkata és az össze Katinak boldog névnapot!!!!!
Sziasztok mindenkinek szép napot és kellemes hétvégét!!
Minden Szilviának boldogságost!!!!
Brkata fiam miatt nem tudok visszamenni melóba, ugyanis 4órát tölthet maximum suliban és vihetem haza.
Egyébként 4napot kórházban volt lányom ezért sem jöttem, ugyanis szombat vasárnapi bukástól kiszáradt ( hiába pótoltam neki a folydékot mindig kibukta 30percen belül a kaját mindent) hétfőn reggel miután bevittem Zsoltikát a suliba onnan vissza a Heim Pál sürgősségin voltunkaztán felvették osztályra G épületbe.
Egy ócska hurut miatt történt az egész Láza egyáltalán nem volt torka kicsit volt gyulladt a fülére is kezdett húzódni csak gyomrára ment a legtöbb vacak, hiába szívtam neki le 30percenként
bedöglött a hidegpárásítónk ( pedig ha jó lenne nem is került volna kórhzba csajom, mivel bent kapott inhalálást reggel este és azonnal jobban lett)
oltás: a betegségeik miatt nem adatom be....
Én sem tudom pedig írkáltunk neki mindig valaki reagált amit írt...
Mindig ez a hülye pénz... utálom, hogy ekkörül forog a világ... undorító...
H1N1: minden dokinak más a véleménye. Valaki azt mondja, hogy mindenképp be kell adatni, valaki azt, hogy ne. Nagy dilemma, de én nem adatom be szerintem.Még annyira új ez a vakcina, ki tudja, hogy milyen későbbi hatásai lehetnek a szervezetre...
De mi történthetett Katával, hogy megint lelépett? Egyszer régebben már csinált ilyet....
57 nap? Azt már féllábon is kibírjátok. Csak aztán utána legyen észnél a párod, nehogy megint itt végezze.....
Zsoltikával mizu? Jobb már a helyzet? Gondolom közrejátszik a viselkedésébe, hogy az apja nincs veletek....
Örülök, hogy mehet Évikéd oviba. Talán ott jobban fejlődik majd a gyerekek között, nem? Hogy lesz? Reggel viszed, délután hozod? Vagy csak pár órára viszed? Te meg addig dolgozol négy órában? vagy mik a tervek?
Brkata Gratulálok a picurkádnak!!!! Nagyon ügyes
Évike januártól úgy nézki speciális ovis lesz...
H1N1 oltáson vacilálok egyelőre ( magamat oltatnám ha telne rá)
Georgina nem felejtettem el a pénzt de megint nincs ( a fiam gyógyiját sem tudom kiváltani ha nem jön apukámtól)Ahogy kapok az adósaimtól küldöm több helyről is behajtássla fenyegetőztek be kellett fizetnem több elmaradásomat is de még mindig lógok 5havi közösköltséggel pl 63ezerből 57 ezer volt a mostani számla ( bank kapásból levont megint 3ezret)
Sziasztok
Brkata
Hiszterikusz vette észre,
P.Évinek soka dolga ennyit tudok mert felvették levelező szakra meg a lányát hordja fejlesztésekre.
De a többiek?
Én meg azért nem írtam mert ha jól megnézed márcsak én írkáltam az utolsó napokban..
Georgina Hannaséra veletek mi van?
( Hannasárával szoktam csevegni amíg melóban van de kb 5percnyit a Gmali-on
Évikém 9500gramm.
Fogyásom stagnált párom 57nap és jöhet haza.
Ma is alig voltunk itthon...
Na helló Lányok! Mi ez a pangás? Kihal a topik, vagy mi?????
Kata miért törölte magát? mi történt, amiról lemaradtam?
Mi jól vagyunk. Boginak már van két foga, 7820 grammok vagyunk, kúszunk ezerrel, forgolódunk hasról hátra, és vissza. Nagyon ügyi. MÁr csücsül is egyedül 1-2 percig.
Remélem, mindenki jól van!
Hannasára! TÜndi! Évik! Többiek! HOL VAGYTOK????????????????????
Sziasztok mindenkinek kellemes hosszú hétvégét kívánok!!
Látom már csak én írok ide nah mindegy..
Óraátállítás lesz szombat éjjel, mivel téli időszámítás indul!!
És itt voltunk!!!
U20as focicsapat fogadáson!!!!
Georgina kisfiam anyukámnál van
Majd mesélek mert hirtelen felindulásból kimentünk a Bronzérmes magyar U20as válogatotta fogadni.
Úgy sem tudok alundi éjjel így kimentünk nagy élmény volt kellett ez is már nekem... Olyna buli hangulatban voltunk ÉVikém az ölemben
22óra 35 helyett 23óra 02kor ért földet a gép. Leheta tévében is benne leszek de interneten biztosan!!!
Sziasztok!
Kellemes hétvégét Neked is!
Hogy vagytok? Fiaddal mi újság?
Sziasztok mindenkinek szép napot és kellemes hétvégét kívánok!!
Hol vagytok hogy vagytok???
P.Évi ha mér olvasol minket
Brigidnek boldog névnapot kívánok!!!!!
Minden Brigittának Boldog névnapot!!!!
Sziasztok mindenkinek szép napot és Kellemes hétvégét kívánok!!!!
Georgina semmiről nem maradtál le szerintem ugyanis alig írunk lehet ez volt az oka vagy valamelyik rokona olvashatta amit írt én erre gyanakszom...
Gratulálok nagyon ügyes vagy...
Tündi veled mi van? Gyerekek?
Lassan itt az őszi szünet.... Fűtés szezonnal egyidőben zuhan le a hőmérséklet, pedig reménykedtem hátha nem is október 15től hanem picit későbbtől kezdik a fűtést...
Sziasztok!
Ezt most nem értem most miért sértödött meg Kata?
Lemaradtam vmiről?
Amúgy tegnap tekertem de csak fél órácskát.
HÁt nagyon rá kénne venni magam az aktívabb mozgásra.....
Pénteken gyenge hidegfronti hatással számolhatunk, ezért a fejfájásnak, a vérnyomás ingadozásának, a reumatikus eredetű fájdalmaknak időjárási okai is lehetnek. Fokozódik a görcskészség, ami a szív-és érrendszerei betegséggel élők állapotában átmeneti állapotromlást okozhat. A párásabbá, csapadékosabbá váló időjárás az asztmatikus betegségben szenvedőket viselheti meg.
Érdemes a napos időszakokat kihasználni; sportolni, sétálni, kirándulni, vagy kerti munkát végezni a szabadban, ugyanis ezáltal nem csak a kedélyállapotunkat javíthatjuk, de az immunrendszerünk erősítéséről is gondoskodhatunk!
A viszonylag nagy napi hőingás miatt azonban ügyeljünk a réteges ruházat viselésére; nem csak reggel, de napközben szükségünk lehet pulóverre, vékonyabb kabátra.
Jövőhéten végig vacak időnk lesz max 15fokos idővel :(
Sziasztok mindenkinek szép estét kívánok!!
TNkatát sajnálom de mi sem érünk rá minden időben és mégis be szoktam nézni
P:évi Adri is régen volt bár PletyiAdri ugye zártat alapított
Sziasztok!
Most látom,hogy Katánk törölte magát.
Várható volt, hogy megsértődik. Sajnálom.
Sziasztok mindenkinek szép napot kívánok!!!!
Georgina képzeld tegnap tudtam, hogy kedd van és mégis állandóan szerdát éreztem....
Viszont jó hogy rájöttél erre mert így még maradt 2napod edzeni
Hiszterikusz az is nagyon szuper hogy ennyit fogytál és meg tudod tartani..
Sziasztok!!!
Teljes idő zavarban vagyok ma reggel azt hittem csütörtök van amikor rá kellett döbennem, hogy csak szerda. A héten még nem sportoltam semmit.de tervezem.
Az evésem nem olyan gáz bár lehetne lightosabb.
Sziasztok!!!
Teljes idő zavarban vagyok ma reggel azt hittem csütörtök van amikor rá kellett döbennem, hogy csak szerda. A héten még nem sportoltam semmit.de tervezem.
Az evésem nem olyan gáz bár lehetne lightosabb.
Sziasztok!
Nem vesztem ám el.
Kata örülök, hogy jól vagy, és pici lánynak is.
Ráálltam a minap a mérlegre, és képzeljétek el, már csak 78 kg voltam.
Folytatom a kenyérnélküli életet, és este 6 után nem eszek. Ha megy le még 1-2 kiló, akkor örülni fogok, de ha csak ezt tudom szinten tartani, akkor is elégedett leszek.
Majd tájékoztatoma védőnőt is hogy nem tudom a fiam gyógyszerét állni vagy nyilványítsák tartósan betegnek akkor dupla családit tudok rá ígényelni akkor megoldható tegnap számoltam ki pont egy 10es hiányzik hogy ne kelljen annyit sakkoznom amíg párom haza nem jöhet....
Ezt nekem senki ne mondja hogy egy ilyen erős gyógyszert szedő emberke nem tartósan beteg!!!!
napi 2szemet kell belőle beszednie ráadásul
Georgina továbbra is 80kg vagyok, pedig alig eszem.
Zsoltikámmal aza helyzet hogy egy 3.féle gyógyit is kell szednie.
És szoros ellenőrzésest a Ritalint.
Ez abból állt tegnap hogy le kellett adjak egy A4es papírta fiam adataivala kiválasztott gyógyszertárba és csak ők adhatják kia gyógyszert mert függőséget okozhat jah Amfetamin van benne mellesleg még a z éna dataimat és személyimet is elkérték tiszta rendőrség jah és a vége 4500ft a dög gyógyi most még kifizettem de jelezni fogom hogy nincs havi 4500am ugyanis a bank 5000ezret kapsából levont amúltkori dolog miatt.
georgina így neked csak novemberben tudom visszaadni az 5ezret amúgy már akkor sem engedte felvenni csak a 3500at utáloma folyószámlát de így 4.5nappal kapom hamarabb meg agyerekek pénzét ha postán kanám akkor viszont 66ezer 400al tudnék gazdálkodni nem 61errel ugyanis tegnap ez történt
Szóval fogok kérni gyógyszer támogatás pénzt mert Évike ellátátsa került miatta veszélybe mivel fiam ingyen eszik de a lányom nem.
és még egy a számlákat fizetnem kell mivel akkor nem lesz villanyunk meg gázunk meg fűtésünk sem pont az jah 5havi közösköltség tartozás az már nem is izgat. Viszont cipő kellett volna fiamnak így ez ugrik sehogyan sem tudom kiszorítani. Páromtól ha telefonál azonnal jelzem küldje csak továbbra is a 10ezret mert kapásból kell ennyi cipőre és a havi gyógyira vagy fiam agresszíven fog fellépni a suliban.
Jah meg suliba is kell vinnem aRitalin adagot mert 12kor kell bevenni a másik bogyót én meg nem fogok beugrálni csak ezért a suliba mivel Évikét oviba szoktatom be jah azt is jelezni kell majd hogy csak januértól.ú
Hiszen nemhogy gyógyira de kis gyerekes bérletre sem telik
az én 1,5havi gyógyim bezzeg csak 160ft!!!! nah? nem kicsit voltam kiakadva tegnap elhiheted amikor előhalásztam 10ezrest és kapásból 4500at mutatott a kassza
Sziasztok! Jó hétvégét!
Évinéne mi van a fiaddal?
Sajnos attol nem kell tartanod, hogy csak úgy leadom azt a 10 kilócskát sajnos. De majd rajta leszek. Te hogy állsz súlyügyileg?
Szia Gerogina de jó, hogy te is benéztél
Aha aztán majd szépen csendben megint leugrik rólad vagy 10kg majd figyellek ám hihihihi
Petráknak boldog névnapot!!!
TNKata igazad is van nagyon ügyes voltál hogy nem húztad fel magad
örülök nagyon hogy kiderült ki is lakik a pocidban
Az jó hogy kérdezel mindig van új a nap alatt.
Ugyanis lehet mondunk valamit te átnézed és eszedbe jut aha akkor még erre is gondolnom kell majd.
Mostanában ugynais annyi sok új infót kapok én is amire nem is gondolnék.úMa pl úgy feldobott hogy tudtam párom barátjával beszélni és leesett az állam nem elfelejtésből nem jött el páromhoz ( ott találkoztunk volna előtte) Nagyobb baj miatt én meg szidtam 5napig hogy lehet valaki ilyen mire ma kiderült.
Ez tényleg nagyon feldobott hogy kiderült még sem kellett benne csalódjak
Kisfiam is jöhete haza egyelőre végleg a kórházból.
bevált a 3.féle gyógyszer így napi 3félét kell szednie 8éves korára
Majd a suliban megtudom jó e mert az lesz az igazi teszt.
Nah most hallottam ahová akartam kimenni ott rosszul lett a buszsofőr ( 202es busszal mentünk volna ki barátnőmhöz
És lesz Budapesti fürdőkben Fürdőváró 50%os kedvezmények munkanapon október 5.től