Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Tartanak még Bécsben a nyári leárazások?
Érdemes még most augusztus végén kimenni vásárolni nyári ruhákat?
Vágyom egy szandira, amit itt már Pesten nem tudtam beszerezni...
Üdv
gina
Sziasztok!
A múlt héten sikerült tenni egy kis bécsi shopping kirándulást, pandorfi kitérővel.
Nos, ami Pandorfot illeti, sok üzlet van, ámde az árak valóban vegyesek és a felhozatal is. Nekem leginkább a Mango outlet jött be, egy csomó cucc volt, olyanok, amiket itt még nem is láttam és viszonylag elfogadható árakon.Amúgy a sportkategóriában is sok üzlet van ( Adidas, Nike, Puma, stb.) de elég mérethiányos a készletük és egyáltalán nem olcsóbb, mintha kimennél az itteni outletbe.
Meglátogattuk a Dunaucentrumot is, köszönet az itt leírt útbaigazításért, az pedig kb. egy Árkádhoz hasonlítható, csak sokkal nagyobb. Ott is voltak leárazások, de számomra a kedvenc üzleteimben nem találtam semmi extrát, ezeket itt is megtalálom és az áraktól sem dobtam el az agyam. annyi biztos, hogy a Newyorker hatalmas és nagyon jó árak vannak, érdekes, hogy egynéhány cédulán még a magyar árcímke is rajta volt. Azt persze nem értettem, ha valami ott 10euró, akkor itt, hogy lehet 3300ft.-?, hát biztos elég magas árfolyamon számolnak el.
Összeségében azt mondanám csak külön vásárlás miatt nem érdemes kimenni, mert annyival nem olcsóbb semmi és ha mostanában besétálsz egy WestEndbe vagy Árkádba, ugyanaz van, sőt az euró árviszonykhoz képest még olcsóbb is, sőt a leárazások miatt sokkal olcsóbb is.
Dehát Bécs gyönyörű, a kapuccsínó is valahogy habosabb
Mindenkinek jó szezonvégi shoppingolást!
Köszönöm,
Város alatt Bécset érted? Donauzentrumot megnézem, mert nem ismerem. Bécsben élsz?
Mi meg azért járunk Bécsbe, mert ott nem csak kis méretek vannak Mi szeretünk az SCS-be járni.
Igen, Ebay-en is átlagosan 1 EUR egy-egy ruhácska. De én a játékokat is ott veszem.
22. kerület, Donaustadtstr. 1
Könnyü eljutni oda, ha Budapaest felöl jössz. Gänserndorf felé kell mennei, de ki van írva mindenhol, hogy Kagran. Ebben az irányban van
Megmondanád melyik a Donauzentrum.
Vagy egyáltalán - mit ajánlanátok, hol érdemes bevásárolni Bécsben?
Nekem még Olaszország jön be. Kis méretű vagyok 36/38-as és 160 cm. A Marks&Spencer cuccokban van kisméret is, de most már (az én véleményem szerint) förtelmessé kezd válni a kínálat.
Alacsony méret több van az olaszoknál, emiatt próbálkozom ...
(Na és persze Koreában)
Ott még sosem rendeltem, nem ismerem igazán...honnét kell elhozni, megosztanád a tapasztalataidat, jöhet priviben is!
Köszönöm
Szia!
Parndorfban másfél éve voltunk, egy bababolt volt, csak ruhákkal és elég drága.
Inkább a Shopping cityt nézzétek meg, ott van egy csomó babacucc!
Tünci
Köszönöm,
Hova mennél, Parndorfba vagy Shopping City Süd (rájöttem nem ragaszkodom Bécshez) ha baba dolgokat vennél?
Egyéb jó ötlet?