Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Nekem is nagyon savas a gyomrom, sőt a szám is.
És nekem is csak a hideg dinnye + a hideg barack jön be.

6+3
Helló Lányok!
Én a héten nyomom a 12.hetemet. Igaz lombikos vagyok,de hihetetlenül megvisel a terhesség. Már 2. héten bekerültem melóhelyemre a Sote 2-re,mert egyhuzamban hánytam. Ebből kilábaltam majd a 7. hét körül ismét rám tört,szegény párom itthon kötötte be az infúziót. Egyszerűen MINDEN kijött belőlem,az összes üditővel,vizzel,teával próbálkoztam,de semmi. Na a 10.napon olvastam-amikor már hulla gyenge voltam-h a kóla jó a hányós kismamáknak.Ezen és ropin éltem. Jelenleg is vendég nálam Róka Koma,de már csak 1x,az is este tör rám,ami tök jó,mert leszoktam az esti evésről...Igaz a hizósokkal ellentétben én folyamatosan fogyok.....
Kitartás!! Elvégre akkor van ez az intenziv hányinger amikor baromi magas a hormonszint,vagyis a baba működik,s nekem ez azért nagy öröm!!!
Egyszer vége lesz Csajok!!!
Helló:Andi
Sziasztok!
Én 9 hetes terhes vagyok és egész nap émelygek. Szerencsére hányni még nem hánytam (kop-kop-kop), de nagyon rosszul vagyok, és a gyomrom is nagyon ég. Van, hogy megkívánok valamit és eszek belőle, utána pedig még rágondolni sem bírok. Nekem, az egyetlen ami bevált a jó hideg dinnye.
Eddig imádtam a paradicsomot, most pedig már a gondolatától is rosszul vagyok.
Remélem azért ez nem fog sokáig tartani, és utána minden visszatér a régi kerékvágásba.
Sziasztok.
Ez a téma nálam is aktuális. :-) Én szerdán megyek nődokihoz először, nekünk úgy egy hónapos a babánk a pocimban. A folyamatos hányinger rám is jellemző, de szerencsére (vagy nem?) eddig soha nem kellett megadnom magamat, soha nem hánytam még. Nem tudom, hogy mi a jobb, az hogy folyamatos a hányinger, vagy ha végre sikerülne is... Szerdán majd megkérdezem a dokimat. Ilyen állapotban nekem sincs sehova kedvem menni, inkább otthon vagyok és "szenvedek".
Én ma vagyok 6+3, és egy hete vagyok rosszul.
Hol élmelygek, hol farkaséhes vagyok, viszont enni meg nem bírok
, mert semmit nem kívánok. ez a kettősség szörnyű kellemetlen.
A másik, hogy úgy érzem, kilyukad a gyomrom a savtól!
Ez is "természetes" babavárásnál?
Ha eszem (=magambaerőltetek valamit), olyan, mintha nem ettem volna semmit. Ugyanúgy mar tovább. Délelőtt és lefekvéskor a legrosszabb...
nem lehet, hogy csak "bekepzelte" maganak a terhesseget?
de az en szitum pont forditott, semmi jel, se haviverzes...
most akkor mi van?
Pont így voltam. A 12. hét körül majd elmúlik. Legalábbis a gyengeség meg az alvásmánia. Én 28 hétig hánytam...
A 8. héten kerültem kórházba, hányás és vérzés miatt. 3 napig csak feküdtem és örültem, hogy békén hagynak. Szuper volt.
Tipp? Bennem megmaradt a vaníliáskarika, kelt tészták, meg jó volt a hordóskáposzta. Ja, és a B6 vitamin. A kórházban infúzióban nyomták.
fogalmam sincs, en meg sosem voltam terhes...nem tudom mikor kell/lehet elöször tesztet csinalni...
es neked vmi jelek (mellfeszüles, rosszullet, hanyas, hasmenes)
nekem SEMMI!!!
Szia!
Sajnos ugyenebben a cipőben jártam én is
, korházba is kerültem, ugyanis bennem semmi, még a víz sem maradt meg. Ahogy ittam ki is hánytam. Féltették a babát is és a vesémet is. Ahogy bekerültem a korházba éjjel, reggel már meg is nézték uh-n hogy él e még a baba, hála a jó istennek szuperül volt, és makk egészséges már 13hónapos. Az első UH-n (9hetesen) bemenni nem tudtam a lábamon, tolokocsival vittek be. Ugyhogy egy hétig infuzion kaptam a tápanyagokat, és csak szépen fokozatosan adták az ételt nekem. Sajnos hiába szedtem zinnatot vagy a rennie-t(utobbi semmit még annyit se használt). 5hónapos terhes voltam mikor vége lett a rosszulléteknek és a hányásnak, de 9hónaposan, ujra rosszul voltam annyi savam volt. De amig még jártam dolgozni, a piroslámpánál a kocsiban is reggeltöl estig rosszul voltam. Zacskovál jártam mindenhova.
Sajnos borzalom volt, minden együttérzésem a tiéd.
Ezért is félek attol, hogy kéne tesó, de ujra ez a horror állapot egy pici gyerek melett...ujujjj
Az nem lehet h még túl korán csinátlam meg?????????? Szerinted?
de jo neked, hogy te tudod, hogy terhes vagy....7-ik hete hogy nem jött meg, csinaltam az 5-ik heten egy tesztet, de negativ lett..a mellem sem feszül, semmi jel hogy terhes lennek (pedig ugy szeretnem!)...az orvosomhoz csak 2 het mulva jutok el...es nem tudom, hogy most mi van velem...?
Lehetek terhes jelek nelkül is???
Ezúttal én is nagyon szarul voltam (kislány lesz), 1 hónap betegszabi, volt, hogy semmi (a víz sem) maradt meg.
Én nem hiszek benne, de kolléganőm zanácsára, mit veszthetek alapon kipróbáltam a homeopátiás bogyókat. És láss csodát-bevált.
Nevet nem írok, mert a rosszullét típusától függ, gyógyszertárban tudnak segíteni.
köszi! mintha rólam beszélnél!
ha már nagyon rossz, nekem is csak az alvás segít. csak elég nehéz így hét közben, a picim alig alszik...
Én is így voltam. A 16. hétig tartott. Minden kijött belôlem, még a szagokat sem bírtam, a lányomat úgy etettem, hogy egy kendôvel szorosan bekötöttem az orromat.
Egyetlen dolog maradt bennem a jéghidegen ivott szoptatós tea. Nem tudom most lehet-e kapni, valamilyen Milupa termék volt, piros színű granulátum.
nekem terhességem alatt szerencsére nem nagyon volt hányingerem, viszont tavaly elkaptam egy hányós-hasmenős vírust, akkor hányingerre nagyon jó volt a citromleves (cukor nélküli) hideg víz!!! próbáld ki ;)
Szép babavárást!