Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szandál-de milyen?
Sziasztok!
A kérdésem lehet picit furcsa lesz, de emélem, hogy tud majd valaki segíteni. Egy lányon láttam egy olyan szandált, ami átlátszó műanyag volt ( legalább is olyan cukorka szerű gumi, tudjátok:D), piros, és a bokájánál a pánton a csatton volt egy csillag, a talpa pedig mintás. Nagyon-nagyon jól nézett ki, de fogalmam sincs, honnan lehetne ilyet beszerezni. Aki ismeri esetleg ezt a márkát, az megírná, hogy mi a neve?:)
Előre is köszönöm!
Üdv.: Merci
Épp ma vettem egy ilyet --->
Kicsit borsos az ára atöbbi fröccsöntött pacskerhoz képest, de sokkal jobban néz ki (sztem) és kényelmesnek meg tartós(abb)nak tűnik.
Nemrég próbáltam ilyen pacsker-szandi kombókat, mert akartam venni valami kényelmeset, de csinosat, ami nem pont olyan, mint amiben a strandon császkál az ember lánya, de nekem ezekhez túl picinek bizonyult a lábam, egyik sem tartott jól. ]:
Végülis azért találtam egy papucs-csodát, ami teljesen úgy néz ki, mintha műanyag lenne, pedig tiszta gumi, van rajta pár strassz is, és olyan bronzos-aranyos-fonatos-sarus típus, ráadásul még viszonylag occsó is volt.
Miért?? megkapta a kérdésére a választ...miért ne érte volna meg erről topicot nyitni?
Ti vagytok érdekesek..vicces volt tényleg h fikáztatok Én is imádom a fikázást...de gondolom ti sosem nyitottatok "értelmes" topicot
Én is belehalnék, ha nem lenne egy ilyenem!
Most őszintén ezért egy topikot nyitni...
jujjj
mindig mondom a lányomnak, ha szandált keresünk, lehet, h bennünk van a hiba?
Hö, ki a frász kérdezte, hogy mire vagy kíváncsi?
Bocsi, de minden érmének két oldala van, talassa halálos nyugalommal fikázhatja az álomszandidat. ((:
Ennél már csak az aranyszínű edzőcipő ízléstelenebb.
Milánóban sem hordanám.