Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Pekingi Olimpiára útazás e
Sziasztok!
Pekingi Olimpiára,utazást nyertünk.Sajnos párommal nemtudunk elmenni,mert most született gyermekünk,de a jegy ha minden igaz átruházható,így eladnánk kedvezményesen.Az sok dolgot takar,5*os szálloda teljes ellátás,jegyek az olimpiára,idegenvezető stb... A szerencsejáték zrt jóvoltából nyertük,tehát ott is utána lehet érdeklődni,hogy mi mindent takar az út.Ha érdekel valakit sürgősen írjon,mert a vízumot el kell indítaniuk.Előre is köszönöm
Nagyon szorít az idő,most már sokkal olcsóbbért is eladom ezt a jó kis utat,kit érdekel kérem sürgősen írjon.
Árat is írjatok,kinek mit érne meg!!!!!!!!!!!!!!!!!
Szia!
Mikor lenne az indulás és mennyi ideig tart?
Mennyi pénzt szeretnél érte?
Köszi
Judit
Szia!
Mikor lenne az indulás és mennyi ideig tartana?
Mennyi pénzt kérnél érte?
Köszi
Judit
En elmennek.
Mint ahogy a sogornom is elment es vitte a negy gyereket magaval azert hogy egy otodiket hozzon. Ezelott hat evvel. Es????
Most is megy.
Mi tortent veled algeriaban ami olyan szornyu volt? Ott ugye arabok laknak? (ha jol emlekszem)
Ha mi nyertunk volna ilyesmit en nagyon komolyan elgondolkodnek azon hogy elmenjunk e.
Te voltal mar Kinaban?
Juuuuuuuuujjjjjjjjj neeeeeeeeeeee!
Voltál Te már ott?
Gyerekkel oda pont olimpia alatt????
Brrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Álmomban ne jöjjön elő úgy mint Algéria .
Csak egy otlet: Mi lenne ha vinnetek a babat is?
Par honapos csak meg, igaz elvezni nem fogja de vegigaludni igen. tudom hosszu az ut meg minden de pici babaval meg mindig konyebb utazni mint egy nagyobbacskaval. Raadasul valoszinu felarat sem kell miatta fizetnetek. Kenguruban vagy kendoben egesz jol el lesz.
A sogornomek most mennek (kb 1 honap mulva) kinaba egy kislanyert. Mivel mar voltak ott ezert tudom hogy szinte mindent meg lehet venni ott is, es az olimpia miatt valoszinu minden ki lesz suvickolva, az uzletekben meg nagyobb valasztek lesz. Meg akarjak mutatni a vilagnak hogy kina milyen tok jo hely. Ami kicsit igaz is.
Tudom a repulout hosszu es sokan nem vinnenek par honapos babat repulore, de ezt mi (sokunk) megtesszuk mert muszaj innen onnan hazautazni neha, es ezt nem mindig tudjuk nagyobb gyerekkorra idoziteni. Sokan utaztunk pici, egeszen pici babakkal is. Ha meg cicizik amugy is, az meg meg jobb.
Mennyi idos is lesz akkor a babatok?
szia!
küldtem privit...
üdv, Kopi
Mi egyszerűen személyesen bementünk és elmodtuk az egyik ügyointézőnek,
hogy oda nem szeretnénk menni
és rá sem érünk.Felajánlottam a tétet, majd közölték,
hogy ha eladják értesítenek.
5 nap múlva szóltak, hogy mehetünk a pénzért.
Gyerekeink örültek ment mehettek belőle Norvégiába.
NE sajnald, nyertel egy gyereket helyette. :-)
Es meg sikerülhet Peking is egyszer...
Lehet (de nem valoszinü), hogy a penzt is kifizetnek.
nem, viszont - kivetelesen - szurkolok neki, hogy ne maradjanak a jegyek a nyakan. Ha lekavarjak a topikot is, öt is (joggal), akkor ez nem fog menni... Bar... meg mindig job, mint a gyogyszer-elados, igy igaz. :-)
Amugy a szerencsejatek rt-nek nincs ötlete?
Es ha az iwiwre tenned fel? sport vagy utazas vagy nyaralas-kategoria az aproban?
Mi már 2 izraeli úttól így szabadultunk meg Nem azt nyertük amit szerettünk volna,
Izraelbe meg senki nem akart menni a családból.
Anyám borogasssss!
csak nem mellékékesen moderálsz is.
ITT nem adhatsz el semmit. ha tenyleg sürgös, költözz at az "aprohirdetesekhet", mert ez a topik 3 percen belül eltünik Veled együtt...