Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Milyen frizura a jó?
sziasztok
vékonyszálú, lapos, mostanában száraz a nagy melegtől a hajam. elöl csigásan göndör. hát, azt hiszem rosszul van levágva mert nagyon rosszul áll. fel kell tupírozni, midenfélére formázni az egész hajam hogy álljon valahogy. ha csak megmosom, és hagyom megszáradni akkor szörnyű az egész.
milyenre érdemes vágatni a hajam? elöl lenőtt frufrum van, tépett. de nem akarom rövidre vágatni mert nem áll jól. oldalról lépcsőzetes. pont az a rész tiszta göndör. hátul úgy a vállam alá ér és a felső része rövidebb mint az alsó. nehezen formázható a hajam.
nem akarok rövid fazont mert az sem áll jól, ugyanúgy mint a frufru.
nem tudom már milyen frizura lenne jó. ha valakinek ilyen formájú a haja, és a fodrász jól eltalált egy frizurát, az légyszi ossza meg velem hogy milyen lett. (ha valamit nem értetek azt kérdezzétek meg és újra megpróbálom elmagyarázni.)
értem
amúgy több helyen olvastam h a Babyliss nem jó...
inkább szerezz be egy Remingtont, v nekem Bellissima 25 van, szuper, imádom, 8000körülért már lehet venni...
ez nem jöhet szóba, h válts? nem lehet h nem jól vasalod?
és biztos olyan szörnyű az a göndör haj? nekem is régen olyan volt, de ritkíttattam, vágattam, és mostmár jó
értem
budapesten tudok egy jó szalont, fiatal lányok a fodrászok, én Dórihoz járok, 21 éves
http://www.cegtudor.hu/ceginfo.aspx?id=2170
ez az...hátha mégis beleegyezik anyud
kenje a fejére?????????
.....##"&/=@....!!!
szia,
mostanaban dobtak a piacra pont ilyesmi hajra samponokat(eva longoria reklamozza az egyiket)
meg en a helyedben kiprobalnam a hajvasalot is, de elotte valami jo hajapolot hasznalnek. telleg eloszor kell talalnod egy jo fodrasz szakembert, aki nem marketing szempontbol tukmal rad a szalonban 5-10ezrekert kaphato de bolti olcsobb termekeknel nem hatasosabb trutyikat, hanem tenyleg hajlando elmagyarazni, mit hogyan tehyel./ vagy esteleg egy borgyogyasz-kozmetologus is tud segiteni ebben(?)
Gratula a fodrásznak, az enyémet is ugyanerre a divatstílusra vágták le (ohne frufru), és nekem se áll jól
Vasalni próbáltad már elöl a hajad?
szia én nekem ilyesmi lehet a hajam, csak az egész göndör
nemrég váltottam fodrászt, szuper a csaj, 21 év körüli, Bp, 11. ker-ben a Bercsényi utcában van a szalon, a szám most nincs nálam de ha kell írj és este küldöm priviben