Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ötször elvenni feleségül?
2008-08-01 16:191.
Torolt_felhasznalo_770932
Létrehozva: 2008. augusztus 1. 16:19
Szerintetek normális ez az ember? Ötötdszörre veszi el a Bea asszonyt. Bakker, komolyan mondom, irigység is van bennem. engem elég lenne egyszer elvenni feleségül, és boldog lennék, ez meg ötször nősül. De mi a francnak? Mi értelme ennek?
Én nemrégen találtam egy idősödő ur hirdetését,ő még most szeretne kapcsolatt létesiteni!
Ime:
http://www.videoplayer.hu/videos/play /98
Például azért is, hogy topikot nyissanak róluk, aztán érdeklődjünk és vegyük meg a szennylapokat amiben olyan lényeges és nélkülözhetetlen információk vannak, mint Győzike élete......
Én is a kislányokat sajnálom, hogy csak üvöltözve tanultak meg beszélni....
ahogy mondta még szeretne fogyni
azon sem csodálkozom, hogy kövér volt, mert a lelki terheket nem tudta/tudja feldolgozni és gondolom ez is közrejátszhatott abban, hogy a kilók csak úgy ragadtak rá
okos kislány és ha tényleg sikerül lefogynia, akkor jó nő lesz belőle!
mert cirkusz kell a népnek
amíg Mari néni és Juli néni erről beszél, megveszi az újságot, megnézi a műsort addig eladható termékek ők
egyedül Evelint sajnálom
Látom, megtanultál írni
Nem csak ő teszi meg, hanem mások is, csak az nem hír.
Anyósomék 25 év után ismét összeházasodtak megerősítve a köteléket.
Barátnőmék 10 év után most akarnak megint összeházasodni.
De amit a Győzike csinál az már feltűnési viszketegség.
De a Hajdú meg a Sarka Kata sem egyszerű. 20 millás lagzit tart egy olyan nővel, aki vagy 3x megcsalta már?? Ja és 10 hetes terhes is már.