Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kötelesség szex
Lányok-Asszonyok!
Jellemzően a nők a nagyobb kötelesség szexelők...De miért jó ez? Ha kötelességből csináljátok,akkor minek csináljátok? Megsúgom, bár biztos rájöttetek már, hogy égbekiáltó a különbség aközött, ha egy nő mondjuk szopik, de ímmel-ámmal, látszik, majd kifordul a szájából a falat, vagy ha azért teszi, mert imádja, és élvezi...
Egy férfi nem lesz elégedett azzal, hogy ugyan pucsít az asszony, annyira beleéli magát a kutyapózba, hogy majdnem ugat is közben, holott tudja, hogy a nő csak kötelesség szexelő...
Topikom múzsája egy tegnap esti baráti beszélgetés. De ne aggódjatok, megkapta a tanácsom keményen..
N
Talán gondold végig azt hogy miért nem szexelnek veled a nők szívesen,és hogy miért fordul ki a szájukból a farkad!
És inkább ne traktálj senkit a balfasz és önfényező "tanácsaiddal",köszönet a többi nő nevében is!
Bocs ha kicsit nyers voltam és közönséges,próbáltam úgy írni hogy felfogja a fajtád...
Íme még egy kisköcsög, aki majd megmondja a frankót.
Asszonyoddal megbeszélted már a gondod?? Nem itt lesz a válasz hidd el, hanem nála. Ülj le vele és kérdezd meg tőle, hogy miért kell fekve hánynia, ha Veled kell lennie...
Nőket degradálni és általánosítani egy női fórumon, még az álmoskönyv szerint is rossz ómen...
Csók!
Részvétem a barátaidnak és neked is a szörnyű élmények miatt.......
Hidd el,a nők jellemző többsége szereti,élvezi a szexet(egy szintén tegnap esti barátNŐs beszélgetésből kiindulva) ,csak nem mindegy,hogy kivel műveli azt.
Egy ilyen "pucsíccsá,vagy szopjálle"-típusú palitól inkább hányni lenne kedvem nekem is.
Ezzel totál egyetértek! Már unalomig hallgatom én is a barátnőim siránkozását, hogy nem akar szexelni a pasijuk. Most hideg van, meleg van, élmos vagyok ,tévét nézek, fáj a fogam, tele a gyomrom, felébred a gyerek, miért pont most stb....!!!
Először azt gondoltam a nőben van a hiba, de már látom (mivel a barátnőm szinte már mindent bevetett), hogy a pasi egyszerűen lusta disznó!
nála az a szex, ha a nő jól lesz..pja, oszt csókolom!
Vagy lehet, hogy a pasinak van valakije, és már kifogyott a patronokból!
Egy férfi nem lesz elégedett azzal, hogy ugyan pucsít az asszony, annyira beleéli magát a kutyapózba, hogy majdnem ugat is közben, holott tudja, hogy a nő csak kötelesség szexelő...""""""""""
akkor csinálja úgy, hogy az örömtől vonyítson
Naná, hogy van
Bár az egészet nehezíti, hogy még nem élünk együtt. Na de majd talán tavasztól
Persze, igaz, toleránsnak kell lenni egy kapcsolatban, de szerintem az baj, ha csak a férfi tolerálja állíndóan a nincskedvemfáradtvagyokaludjunkot!
Én,ha közeledne, mindíg tolerálnám az biztos, és ezt ő is tudja jól!
Legalább annyi küszködik impotenciával, amennyi nő frigiditással. 80%-a a pasasoknak volt már átmenetileg impotens. 50% pedig hosszabb-rövidebb ideig ezzel küzd.
Tehát egy férfiban is fel kell építeni.
Meg egyáltalán egy kapcsolatban fel kell építeni, amihez két ember kell.
Nézd én nem vagyok frigid nő párti, mert egy zavarnak tartom és szerintem sok nő elhanyagolja e területen a férjét. Nem őket védem. De te egy kicsit intelligensebb szöveggel is indíthattad volna a mondanivalódat!
Azért a férfiak is tudnak ám ferdíteni.
Mert ha én rámászok fél 10-kor, akkor azt mondja, hogy ő már alszik, fáradt (elhiszem, 4-kor kel). De ha hajnal 4.10-kor én mondom azt, hogy MÉG alszom, fáradt vagyok, akkor én vagyok a büdös némber, mert nem akarok d.gni?
már megbocsáss, de te most félrebeszélsz édes, de már el is huztam innét
gondolom ezt akartad, legyen hát, célod ezennel elérted
Inkább az lehet, szerintem, hogy a halmazból több nő jut el odáig, hogy Sz.Mikus Edithnek írja meg a gondját...
Mert érdekes, hogy míg ezzelazzal példálózól, addig te is épp az ellenkezőjét tapasztalod a párodnál, meg az én feleségem is nálam...
Nah most akkor nekem meg neked, hogy lehet megmagyarázni, hogy ez épp ellentkezőleg van???
Te elhiszed annak a 3 barátnődnek, hogy ereje teljében levő ffiak nem akarnak szexet???
Mert én elég nehezen tudom ezt elképzelni ffiként!
Szerintem inkább arról lehet szó náluk, hogy amikor a nő sokadikra is fejfájásra vagy fáradtságra hivatkozik, megunja a ffi a próbálkozást, és vagy máshol próbálkoznak, vagy nem foglalkoznak a témával... minek fussanak olyan szekér után ami úgysem veszi fel őket?!?
Én mindenesetre nem tudom az elhinni, hogy sok olyan ffi van aki ne kívánná a szexet a párjával, úgy, hogy annak bármi oka ne lenne!!!
Szerintem inkább a nők nem akarnak a párjukkal szeretkezni, csak neked ezt másképp adják elő...
Ez nem lehet???
Igazad van. Nagyon női szemmel írtam erről.
A tapasztalatom az, hogy nekem is nagyobb kedvem van hozzá, ha egy normális pasassal történik, aki nem elvárja, hanem akarja! Jobb, ha a szenvedély látszik rajta, mintha a szexuális fusztráltság. Mert a kettő nem ugyanaz. Az első személyes, és egy nőre irányul. A második személytelen és mindegy, vagy majdnem mindegy ki az alany.
Sok esetben a női aszexualitás a férfi hibája is. Csak könnyebb ilyenkor tovább állni egy házzal, mint felépíteni az asszonyban. Meg talán nem is olyan izgalmas.
Konkrétan az a gondom, hogy primitiv lehet a pasas, amelyik ilyen stílusban ír erről!
nem baj, ha nem izzik
én már izztam eleget
ha valaki fel vet egy témát, mert őt érinti
vagy csak érdekli
én fusztráloznám le egyből ilyen magasról
nem hinném, hogy a szex-szerelem topiknak ez lenne a lényege
ok sokminden lehet, hátha majd neki is összeáll valami
A nyelniben is beszélgettünk erről
ha csak kötelesség, meg kéne tudd, gondold át mi a hiba
mert valami nagyon nem jól működik akkor
Mégegy fusztrált ffi. fórumozó kisgondban és Dollár-Lexus-Macho pajtás után???
Frigid az asszony??? Ha ebben a stílusban nyomod otthon a spíccset, akkor ne csodálkozz annyira rajta!
Miért van az, hogy más szemében a szálkát is, a sajátunkban meg a gerendát sem!
te sem akarsz egyből? pedig tudd, akkor a legkeményebb nekünk
ezzel a topikkal együtt, már fut uez a téma
A szex kötelesség?
Persze ez a "hajnalban ne már" ez abból adódik, hogy eltérő a bioritmusunk a párommal.
Ő 4.10-kor kel, én akkor fordulnék a másik oldalamra.... én 7- 7.30 körül szoktam kelni.
Este én 9-10-kor még vidáman elvagyok, sőt, akár éjfélig is, de a drága már 9-kor nyomja a szunyát....
szerencsére ezzel a kötelességgel nem találkoztam
csak azzal, hogy van olyan csaj, aki reggel félámomban még nem akar