Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
új kedvenc: loreal elseve táplálás és ragyogás, sárga méhpempős balzsam melírozott hajra
nagyooon jóóóó.
Sziasztok!
A serical tejproteines balzsam a töredezett hajra is jó? Mert az illata miatt vettem meg, és nagon fincsi az illata a hajamon is és nagyon puha a hajam tőle, szóval imádom, de érdekelne, hogy tudja e ápolni a töredezett hajamat....
Szia,
A fodrszámohoz jár a területi képviselő, a fodrászod tudni fogja.
Itt találsz róla infót:
http://www.selective.hu/nutri_pak.htm
Szia sztok,
Én sem hallottam még róla..
Nekem most egyelőre a Lush nagyon bejön..
Meg a faith in nature..tök szép tőle a hajam..
CSAK MATRIX!
Nekem sem ér semmi semmit! Száraz, szálkás a vége a hajamnak, tökmindegy mit csinálok, igazi isten csapása! Folyton vágták a fodrászok, állandóan azzal nyösztettek, hogy nagyon ki van száradva. Levágták, egy hónap múlva megint olyan volt!
Amióta Matrix termékeket használok, azóta rendben van. Csodát semmi nem tesz, pláne, hogy pár centi híján derékig ér, de azért legalább nem esik le a fejemről!
A leggázabb a Gliss Kur volt eddig! Elvette a fényét, teljesen kiszárította, mosás után max. 1 napig volt jó, aztán borzalom! Sok felesleges termék, ha mindet megveszem, ott vagyok,mintha vennék egy jót!
Sokáig ilyeneket használtam, de egyszer kipróbáltam a Matrix-ot és láttam a külömbséget, meggyőzött!
Én a pakolást használom, néha rajta hagyom kis ideig, néha lemosom azonnal, aztán a hajvégápolót és slussz!
Kb. 3-4000 ft. az 500 ml-es, nekem cirka egy éve megvan és még van benne bőven!
És nem kell nyolcféle dolgot rákennem, ami idő, pénz és semmit nem ér!
Sok mindent kipróbáltam már (Elséve, Glisskur, Balea, Schauma stb.)
Mindegyik olyan volt mint halottnak a csók. Ezt a tejes izét is kipróbáltam amit lejjebb ajánlottatok. Nekem az sem vált be, sőt kidobtam a kukába mert elég érdekes állagú lett tőle a hajam meg hullott is.
Nekem az egyetlen ami eddig bevált a Loreal Absolut Repaire hajpakolás (fodrászkellékes). Rohadt drága (4ezer valamennyi volt), de ez az egy ami ért is valamit.
Igen, nagyon jók, én konkrétan a jobb oldalit használom évek óta!! A hajam erős és fényes, pedig nem is hagyom rajta az előírt ideig.. Időnként ugyan fél órát is hagyom rajta állni, de inkább csak nyáron,mikor eléggé szárítja a nap is. Nem kell bedőlni a sok flancos reklámnak, szerintem ezek a pakolások a legjobbak... Azelőtt Elseve balzsamot használtam, ehhez a pakoláshoz képest az egy híg lötty.... És max arra volt jó, hogy könnyebben kibonthassam a hajam.
Az, hogy olcsó, azért van, mert nagy kiszerelésben professzionális felhasználásra készül, én fodrászkellékboltban veszem.
SziA!
Nekem a Pantene töredezett hajra való balzsamja, illetve a Gliss Kur jön be.
Sziasztok!
Az én hajam nem festett, "csak" töredezett a hajam vége... Erreis tudnátok ajánlani valami jó hajápolót? vagy a festett hajra ajánlottak is jók rá?
Ezek a pakolások tényleg olyan jók?
Nem tudom,én olyan nehezen hiszem,hiszen nagyon olcsó.Mi van benne,ami jó?Az összetételét nem tudod beirni?
125 ml, ami valjuk be elég kevés, bár nem is kell sok belőle.
A Zellervár úton van az a fodrászat ahová járok, és ott van hajdiagnosztika és árulnak orising termékeket is.
Az Orising-ról már sokat hallottam és csupa jót. Ez a baby hajkrém hány ml? És merrefelé vetted?
Samponom még van bőven..előbb ezt kellene elhasználni.
Nekem is ilyen a hajam
, és a múlt héten, amikor a fodrászomnál jártam fufrut vágatni ajánlotakegy terméket, pont az élettelensége miatt. Orising baby hajkrém
. Eddig kétszer használtam, balzsam helyett. Vagyis ki kell mosni a hajból, de annyit már látok, hogy nem esik úgy össze a hajam mint edig az összes balzsamtól. Vagyis hiába használtam dúsító sampont, az eredményt a balzsam teljesen tönkretette, de nélküle meg teljesen száraz volt...
Mondjuk nem olcsó, 3100 Ft-volt. /de tudom, hogy egy városban lakunk, ezért is ajánlottam/
Samponok közül ami nagyon bejött és normál árban van az az Alverde olivás samponja.
A másik a Lush Big-je. Ha ki akarod próbálni a Lush-t, ezt mindenképen ajánlom. Ettől tényleg lesz tartása. És az ára se riasszon el, mert én már majdnem egy éve használom ugyanazt a dobozt.
Kicsit hosszúra sikeredett, de remélem tudtam segíteni.
Sokan nem hiszik el, de nagyon is sokat segít a jó balzsam, sampon, festék!
Nekem a Matrix tök véletlen jött, szőke melírból voltam kénytelen visszafestetni a hajam sötétbarnára, de sajnos addigra már borzalmas állapotban volt a szőkítéstől. A közelben nem volt csak egy fodrászat, ott ezt a márkát használták.
Befestettem, majd csak néztem milyen gyönyörű, fényes, szinte egészséges lett. Azt hittem ez csak a vágás miatt néz így ki, pár mosás és szokás szerint vége.
Fél év múlva csodálkoztam, hogy a színe, bár kicsit fakult, de fényes, nem törik olyan rettentően és úgy egészében meg voltam elégedve!
Megint befestették, vágtak egy kicsit, de ekkor már megvettem a pakolását is (ennek egy éve és még jó félig van), most pedig a hajvégápolót is.
Azóta derékig ér a hajam és semmi bajom vele, nem törik, fényes és semmi extrát nem használok, 5 naponta mosom, balzsam, szárít és kész!
Wellából egyedül a göndörítő hajhabja jött be. De pl. a samponja egy kalap sz.r már bocsánat, hogy így mondom..
Amit szeretnék kipróbálni az a Lush. De most még van baba samponom, az is jó
A Wella nekem sem most, sem régen nem vált be!
Nem viccelek, de a gránátalma színű festék, még csak nyomokban sem fogta be a hajam, pedig festék volt és többször kipróbáltam.
A samponok szárítanak, seprűs, borzalmas a fejem tőle. A Schwarzkopf ugyan ez!
A tömegcuccok közül a Fructis ami elviselhető, sőt szerettem is, amíg a Matrix-ot meg nem találtam.
Azóta csak ez!
Azt kell hogy mondjam, rohadt nagyot csalódtam a fodrászkellékes termékekeben (Schwarzkopf, Wella).
Horrorisztikus lett mindegyiktől a hajam. Valakinek biztos bevállnak, de nekem eddig egyik sem volt jó.
Ami nekem bejött a "szar" kis tömegcikkek között van: Elséve tükörfény sampon és balzsam, valamint van egy új Taft termék a simító fényesítő balzsam ami tul. képpen inkább hasonlít a zselére.
Teljesen tanácstalan voltam már a hajammal kapcsolatban de ez a Taft termék csodát tett a hajammal, tényleg egyenesebb lett és még a hajam vége is sima selymes és egészséges tapintású lett tőle.
Csak Matrix!!! Nem ismerek a hajamra, mióta azzal festenek, olyan balzsamot és hajvégápolót használok! Hiper-szuper!
Eddig nem hittem el, de a sima bolti löttyök semmire nem jók!
pantene intensive regeneration, elseve tükörfény

+ a fújkálós balzsam is nagyon jó a citrusos változatból
Sziasztok!
Én 6 éve használom a Golf lecitines hajbalzsamját.Best!
és soha nem fogom lecserélni.
Ha jó fodrász végzi,akkor nem lesz gond!!!
Segít,de van olyan vékony haj,amihez nem ajánlom,bármennyire kímélő is!(világosabbra festett pl)
Semmi gond,nyaggass csak!
Végül Tigit vettem, Bed Head-self absorbed balzsamot. Nekem nagyon bejött..
Viszont ez a vékonyszálú haj..őrületbe kerget..tényleg 2napot bír a hajam..már nagyon sok mindent próbáltam..de nincs mese meg kell mosni..
most a volumen daueron gondolkozom..
Szia!
Száraz hajra nagyon jó a Tigi Catwalk Oatmel & Honey balzsamja! Szilikonmentes és mégis szép selymes utána a hajam. Színvédelemről nem tudok beszámolni, mert nekem bármit teszek a fejemre, eltűnik a festék a hajamból egy hónapon belül. Ez a vékonyszálú haj átka.