Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szükség van prostikra?
Nekem nem volt még velük dolgom, de azért tud ez az iparág ennyire régen fennmaradni, mert szükség van rájuk. Ha volna akár férfi, akár női vélemény, szívesen meghallgatnám, gondolom, érdekelne mást is.
A prűd beszólásokat, ha nem számítjuk, szerintem ez elég érdekes téma. Persze, el kellene felejteni hozzá az álszemérmet.
Volt valakinek már hasonló élménye?
Sziasztok!
A párommal nekünk most épp szükségünk volna egyre. Van esetleg valakinek tapasztalata arra vonatkozóan, hol érdemes keresgélni? (Az utak mellett nem szerenénk :-) Esteleg igényesebb internetes oldalt ismertek?
Köszönöm, K
tulszaporodott vilagban alom se kell
igy is tul sok a folosleges ember a vilagban
azért majd az is kelljó ha van
alomhoz is kell tyúkanyó
meg jo hogy felesegre nincs szukseg
kocsi ez az amaz kell
de egy feleseg minek?
nézd, a fociról is beszél minden magyar ffi, de attól még kevesen focisták
és ez mindenre igaz
fogd kicsit lazábban fel a dolgokat
2009-et írunk, és már nem is sokáig
a megbotránkoztató szó, bármilyen témára, nem egészen illik a mai világban kedves
ez az iparág az emberiséggel egy idős, válságtól függetlenül
ne tüskéskedj
nem ez az első topik, aminek nincs nagy értelme
milyen út?
járt utat a járatlanért ne hagyd el
régi bölcsesség
Most igazából miért nyitottad ezt a topicot?mert kiváncsi vagy milyen k.urvázni??Kérjél apucitól lóvét,próbáld ki,ha ennyire érdekel..Vagy csak te akrsz lenni itt nlcafen-a legnépszerűbb h direkt ilyen megbotránkoztató topicocat nyitsz??
Válság van,igen sok lány kényszerűl a prostitúcióra,mert drága a suli,és még élni is kell valamiből..De nem hiszem,h mindegyik boldogan csinálja ezt a "munkát",főlg mikor ráncos vén f@sszal kell kefélni,akit a hátad közepére nem kívánsz
nem feltétlen, hidd elde tény, a tisztességes nők, mert léteznek, utálják őket
persze ők nagyobb átvitelben értik ezt a kategoriát
nekik az is k****, akivel esetleg megcsalja őket a párjuk
Milyen út??
Szerintem csak a lúzerek járnak prostihoz,akiknek amúgy nem jön össze,mert vagy rondák ,mint a bűn,vagy olyan nőt fogtak ki,aki semmire nem hajlandó,szóval a balf***ok ..Mert manapság nem nehéz egy-két randi után ágybavinni egy nőt,de van akinek még ez is olyan megerőltető.
Amúgy meg ha én pasi lennék,nem fizetnék egy dugásért,azért sem,mert ugye az a lány csak a pénzért van velem,és én utálnám,ha csak ezért,és nem kölcsönös szinpátia miatt,teát magam miatt..
Meg biztos nem dugnám a f***omat olyan p***ba,amibe ki tudja hányan jártak már Bocs a nyers megfogalmazásért,de így gondolom.
a k**** is olyan mint a kocsi, bor haz ......
olyat vesznek a pasasok amire fussa nekik
nem feltétlen
gondolj a történelemre
luxus kurtizánok pl
többféle kategoria van itt is, mint minden másban
meglepődnél, hogy néha milyen pasik rendelnek, vagy mennek k-hoz
persze azok a nők nem az útszéli mínőséget képviselik
sok okos és szép lány nyáron keresi pl meg az egyetemre valóját
aki az utcasarokra áll, azt nem a szex vezérli
az értelmesebbje és szebbje már nem ezt teszi
az a strici világ, ami kezd elavulttá válni
zacskot uriteni mennek a pasasok a prostihoz, nem tanulni
egyenesen megfogalmazva kap valamit valamiert
a randikra is urites cellal indulnak, az is penzbekerul, es legtobb esetben csak ablakon kidobott
"Nő" fogás:DDDDDDDDDDDDDDDD bocs, csak eszembe jutott, h a nyitóban is említett nős pasik mennyire nem női prostokhoz járnak:DDDDDDDDDDDDDDDDDDD nekik kuki és férfi popó kell:DDDDDD
Aki prostizik az nyilván másként nem jut nőhöz.
Nem hinném h az extrák miatt kellene prosti hiszen amit meg kap a feleségtől, durvább esetben akár a ,még csak, barátnőtől is, azt a prosti sem tudja überelni.
Ez azért nem olyan egyszerű képlet, hogy az "A kategóriás" hímek nem szorulnak rá a kurvákra, a B kategóriások meg igen. (Mondom ezt úgy, hogy én még soha nem vettem igénybe ezt a szolgáltatást.) A kurvázás valószínűleg sokkal inkább függ össze a szexuális igényekkel, a szexuális élet milyenségével mint azzal, hogy valaki milyen kategóriába esik. Nős férfiak is járnak kurvázni, hajaj, de még mennyire...
És persze ha igény van rájuk, akkor az kitermeli a lehetőséget is. Mivel ez a műfaj (a prostitúció) a társadalom fizikai és mentális egészségére sokkal kevésbé veszélyes mint mondjuk a politika, a bünözés, vagy a TV-beli szappanoperák, továbbá a megszüntetése túlságosan is nagy, máshol sokkal jobban hasznosítható energiákat kötne le, ezért az a célszerű, hogy hagyjuk működni, és csak a vadhajtásait (a bűnözéssel való kapcsolódás) nyesegetjük le.
a B kategoriasnak jobb szamszakilag ha vesz prostit, mint 10 "rendes" not hiv randira
es egyik se all meg neki
A kategorias fuck everyone
B kategorias, almodik a jo norol, ha venni se tud maganak
:-)
Minek lett volna?
Nem kell utcasarokra állnom,hogy szexre hapsit fogjak. És a jó hapsiknak sem kell ...vához járniuk,találnak elég nőt. A "B" kategóriás hímeknek elhiszemh,ogy szükségük van rá,bénák a nőfogáshoz (is).