Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Tökéletesen igazad van, vannak árnyalatok, amik nagyon passzolnak :))
De nézd meg magában a rózsaszint. Ha finom árnyalat, akkor mindenféle szin kisérőjeként elfogadható. Akár fehérrel, akár feketével, sötétbarnával, kékkel, még a piros egy bizonyos árnyalatához is passzol :))
Na de nem osztom az észt, mert ezt nektek nőknek jobban kell tudni :))
De azért férfiként megmondhatom, hogy mi tetszik :))
Kedves Dragon/mir,
nem rád gondoltam konkrétan, de a női egyedek már csak irigyek lesznek egymásra míg világ a világ :))
Még szerencse, hogy nem vagytok egyformák, és mindenki másban jár, és más szint hord.
Különben hogy különböztetnélek meg titeket :)
Hű, dr Phil
Szóval ha megmondjuk, az őszinte véleményünket akkor már rögtön irigyek vagyunk... Öregem...
Senki nem fikázta...
Szerintem ne hallgass a sok irigy nőre!! :))
A két szín jó együtt, feltéve ha elég finom árnyalatokat válogatsz össze.
Ha neked tetszik, úgy látod, hogy jó, akkor ne hagy magad fikázni :))
Még hogy babaszin? Ugyanmár :)) Nézd meg az angol elhunyt anyakirálynét. Ezer éves volt, és csakis cukorkaszinekben járt. Megjegyzem, jobb is volt, mintha öreges fekete-bordó-barnát viselt volna :)
Szerintem semmi nőies nincs benne, az embernek baba ruha jut róla eszébe. Vagy egy gyerekszoba tapétája...
Szóval, ha kinőtted már a tini kort is és szeretnéd, hogy tényleg nőként nézzenek rád, akkor felejtsd el ezt az összeállítást.
Azok a színek illenek össze, amelyek Neked tetszenek!
A nagykönyv szerint a barna meg a zöld összeillő színek, nekem mégsem tetszik.
Szerintem igen. Gyerekeknek különösen jól áll.
Ha trendi éppen, akkor még a zöld meg a kék is (brrr). Ha nem trendi, akkor a fekete meg a fehér se ....
Szerintem nem igazán illenek össze. Árnyalattól is függ, és persze, hogy melyik a dominánsabb, vagy hogy melyik a kiegészítő. (persze, ha ruhára gondolsz) Szerintem van szebb párosítás is.
Igen.
A liláskék meg a rózsaszin "hires" párost alkotnak.
Lehet bárkinek vihogni rajta , ez tény.