Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kamra nélkül
2008-08-26 19:181.
Létrehozva: 2008. augusztus 26. 19:18
Miért van az, hogy az újépítésű lakásokat mind kamra nélkül tervezik?Ha nem is főz be az ember,de mondjuk akar venni egyszerre 5 liter olajat, 5 kg krumplit, vagy 10 befőttet, vagy 20 kg cukrot,sehova nem tudja tenni, mindig naponta kell bevásárolni...
Érdekes, módom,a lakóparkoknál nem csak 25 nm2-es szinglilakásokba nem terveznek kamrát,de a 3 szobásakba sem, márpedig ott lakhat egy kétkisgyerekes család is.
Vagy egy nagykamaszos,aki ugye 3 felnőttnek felel meg evésileg.
ha jól látom ez egy tető téri ablak
megyek aludnijó éjt
Nha ezt mondtam az előbb, amit vihar belinkelt, fürdit, abban semmi melegség nincs, a Tietek az tuti
Ilyenek a teto ablakok
AndersenŽ replacement & new construction roof windows and skylights for your home
Hátha ilyen fürdöm lenne, akkor nyilván lenne kertészem is, nha olyan Banderas típusú, az leskelődhetne, is, jha hogy ő meg nem lenne rám kíváncsi.
álmodozni lehet nem?
Az ablakok altalaban akkor van sok, ha az emeleten van, igy nem lehet belatni.
Egyebkent a teton van az ablak, termeszetes feny miatt.
Most dolgom van, sziasztok.
A fene tudja új dizájn ide új dizájn oda, nekem ezek, valahogy, hogy is mondjam, túl műek. Hidegek.
Pl, a létra vagy mi az? fém bordás fal, az minek? És meg őrülnék, ha a kád mellett ott lenne egy bazi nagy ablak, valahogy az lenne a parám, hogy valaki kukkolni fog.
Egyedül a lábakon álló kád tetszik.
Teljes furdoszoba.
Tehat WC + zuhanyzo, vagy fordokad,+ mosdo.
Nincs!
Csak kamra szekrényem!! Van pince és van tároló. Annyi a rossz, hogy lekell menni ha elfogy a szekényből.
Papucsok....
Etyekwood igazi pletykafészek!!!!
Most az itt a divat.
Igy nem zavar senki-senkit, es nem kell varni sem.....
lynaa, és kamrád van?
Nha a pletyka....láttam, egy-két falun még megvan a pletyka pad
Sziasztok.
Itt vannak nagy furdoszobak.
Nalunk mostanaban ugyanannyi furdoszobat epitenek a hazban, ahany szemely lakik ott.Na jo ez kicsit tulzas.
Bathroom design ideas | Spaced | Interior design ideas, photos and pictures for Australian homes.
Nha tudod, először elsem akartam hinni. Én ha látom a szomszédot, rácsodálkozom, hogy még mindig ő lakik itt.
Nagyon szuper ahogy a teraszról Látni Bp-t fényeit!!!!! Csend van csak a vonatokat lehet néha hallani a távolból...
Város de nem falu. Laktam falun 9évet, van előnye és bizony hátránya is....!!!! Pletykásak az emberek.....
papucs
Ezt a képet már láttam egyszer, már akkor is fájt a szívem, de jó Neked
De mennyire jó lenne, ha este, tv helyett, kiülnék a kertbe, hallanám a tücsök zenéjét, és látnám a csillagokat, ami itt a kivilágított városban nem az igazi.
Van persze ennek is előnye meg hátránya is.
Nha persze ha már annyi pénzem lenne, hogy ezt meg is tudjam valósítani, akkor a távolság sem lenne akadály.
Kicsit furcsa ám, hogy itt jobban közelednek az emberek. Sokat adnak a másiknak, megosztják a gyümölcsöt, zöldséget, hogy a kamrába tehessem (nincs off ).
Egyetlen hibája van a házunknak: WC+fürdő egyben
Nagy a fürdő, jó, jó, de hiába. Mindig egyszerre kell mindenkinek...
Az én papucsim voltak....... Bocsi de nem tudom, hogy kerültek ide!
Csak pár kép... én szeretek itt lakni Bp kb 15perc.
Ez csak a kertünk 1/3-a. 17évig panelban laktam Bp-n!!! Jobb, hogy a gyerekeim a saját kertünkben játszanak és nem a csövesektől összepiszkított játszótéren!!! Bár az új lakóparkokban van saját zárt udvar-játszótér oda szívesen költöznék!!!!
Mi a Kálvin térnél laktunk. Imádtam addig, amíg nem fárasztott a nyüzsi. Aztán jöttek a gyerekek, egyre macerásabb lett minden.
A férjem állása révén váltottunk életformát nemrég. Eddig még nem bántuk meg. Az egész mai magyar közhangulattól kicsit függetleníteni is tudjuk magunkat.
Á már beszélünk itt mindenféléről, offoltunk már eleget, addig míg a topik nyitó ránk nem szól.
Én ha vidék, akkor messze a fővárostól. Jó kis csendes, a ház mögött erdős, jó levegőjű, kedves, szomszédos, helyről álmodnék. És igen, a sok munka mániás most megfog kövezni, de én lennék háztartásbeli. Sütném a kenyeret, a kertből szedném az idény gyümölcsöt. És nevessetek, de még a szomszédolást is elviselném, bizonyos határig.
Nomeg ,minél kisebb a kiszerelés,annál drágább.
Mosóporból is 6 kg-t veszek mindig.