Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Akkor Te ügyes lehetsz...
én nem gondoltam,hogy ilyen van,de a mostani párommal sikerül,néha csak rágondolok,és közel kerülök .....Egyéb eszközt nem próbáltam,nekem idegen
Kicsit rosszul fogalmaztam...nem dicsekvés tárgya. Szóval kinek volt a legfiatalabb korban orgazmusa?
Nekem 13 éves koromban. Ez kb. átlagos, vagy fiúk között talán kicsit késői.
Lányoknál jóval nagyobb a szórás. Az egyik véglet 2 éves kor körül lehet, a másik viszont sajnos az, hogy sok nő egyáltalán nem ismeri meg az orgazmust élete során.
És a legfiatalabb korban elért orgazmussal ki dicsekedhet?
Ádám és Éva ücsörög a paradicsomban egy fa alatt, amikor is megjelenik előttük az Úr, és így szól hozzájuk.
- Még két olyan dolog van, amit szét szeretnék osztani köztetek. Az első az, hogy állva is tud pisilni, ki ezt megkapja.
- Énénénén, ez buli, ez nekem kell! - pattan fel ujjongva Ádám.
- Ám legyen, szól az Úr. Figyelj Éva, így néked a sorozatos orgazmus képessége jut.
S mindenki, ki teheti, él az adott képességeivel, míg meg nem halt.
Komolyra fordítva. Egy érdekes számadat. Napjainkban MA MAGYARORSZÁGON szeretkezés közben csak a nők alig 45-50 százaléka él át orgazmust! A nők közel 30 százaléka egész életében nem tudja meg mi is az orgazmus!
Így, ezen adatok tükrében érthető, hogy kételkednek… gondolom főleg azok, akiknek nem adatott meg a sorozat-orgazmus képessége.
Pár hozzászólásra nicknevek említése nélkül had reagáljak.
Akár két napon keresztül is lehet olyat csinálni, hogy nem kell ki a pár az ágyból…
Lehet 2-3 órán keresztül úgy franciásan kényeztetni egy nőt, hogy nem dagad be a férfiember nyelve! Csak nem bolond módon kell művelni...
Az orgazmust ugyanúgy tanulni, gyakorolni kell, mint akár a futást, a járást, a dobást…stb
A sorozatos orgazmus is megtanulható, csak nagyon ismerni kell a nőnek a saját testét…
A sorozatos orgazmust hüvelyi, csikló, sőt, akár mellek ingerlésével is el lehet érni (csak hogy a gyakoribb helyeket említsem)…
A fenti adatok és tények számtalan helyen, szakkönyvben, neten, újságokban és magában az életben is fellelhetők…
én is csatlakozom a kisebbséghez ;-)
nem, nem velem történt meg, én ugyanis genetikailag képtelen vagyok ilyesmire, de - a szó szoros értelmében - az orrom előtt történt meg ;-) számolni persze tényleg nem tudtuk, de körülbelül ennyi idő alatt ennyi volt, három hatalmas sorozatban, majd még a legvégén desszertként még egy "kicsi", hagyományos.
beszólogathatnék most én is az itt megfordult sok beszólogatósnak, de nem teszem, inkább sajnálom őket, mert nemhogy ilyen csodás élményben nem volt még részük, de még csak elképzelni sem tudják, hogy ilyen létezhet.
Engedély megadva
Te meg a kapitány:-)
Létezik(?) olyan, hogy "áthallás"? Van egy fórumtársunk, aki mindig tudja, kinek hány nickje van, és kit, kivel csalnak.... Hmm?
Az en baknyulamnak 5 perc alatt 4 orgazmusa volt
hiteles a forras ott alltam mellettuk szamoltam ui. tenyesztem oket
nekem 98 , valasz a topicinditonak
Nekem 6.
De akkor az egy egész nap alatt jött össze, utána meg egy napig fájt
Normál esetben elég egy, esetleg kettő
HI!
Poteczki? nem (de mint olvastam, ugyan ő az)
Azért még beugrik 1-2 név.... Koekje, Misibea, Csippi, dióhéj, tzg, alienor.... FHB, PPapa feltűnik néha, ha jól emlékszem... szal ennyi idő után már vannak emlékek :-)
De, az is lehet, hogy ők is vannak, csak más névvel (én meg nem vagyok Jesse James, hogy nickek után nyomozzak)
Én nem viszályt keltek, csak békítek, és jókat mosolygok. Ha hozzám be akarsz írni, itt találod:
http://www.notesz.com
De hogy ott kibe tudnál belekötni...
Ühüm.
(Legalább priviben megírhatnád, mi voltál anno nickileg.Olyan ismerős a stílusod. )