Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kabát
Sziasztok!
Remélem, lesz valaki, aki tud segíteni, és nem én vagyok egyetlen szenvedő alanya ennek a problémának...
Szóval,a bajom az, hogy szeretnék vásárolni őszi ill. téli kabátot, de sehol sem találok olyat, ami méretben jó lenne. Kicsi vagyok, 155cm, és hiába csorgatom a nyálam a szebbnél szebb kabátok láttán, még az S-es méret sem jó, mert egyszerűen azokat is ultravékony, de magas csajokra csinálták. Hiába S-es, esetleg 34-es(!!!), a dereka a csípőmön lóg, az ujjából ki se látszik a karom, a hónalja a derekamat verdesi... az eladók persze nem árulják el a gyártó nevét, nehogy őket megkerülve bárki is vásároljon ott, gyártót meg én nem találok, bár már az egész netet feltúrtam érte. Kedves gyártók, aki olvassa, annak üzenem, hogy az S-es, XS-es méretet nem attól nevezik ennek, mert 170 magas, 20kg-s csajok hordják, hanem mert alacsonyabb emberek is léteznek, akik télen is szeretnének csinosan öltözködni!
Ha tudtok olyan helyet, varrodát, szabóságot, tervezőt stb, ahol varrathatnék, és nem nagyanyámkorabeli stílusban, szóljatok, légyszilégyszi!!!!!
Köszönöm!
az árát küldjem el?
a 40. hozzászólásomban raktam be újabb modelleket,
MI a Jackpot and Cottonfiledben kaptunk S-es kabátot, de fel kellett hajtatni az ujját.
(Tollal bélelt kabátoknál ez problematikus.)
Nálam a 3. számú a nyerő. Ja és az ára, hát az sem mellékes. Priviben megírom ha kéred.
Szia, én már csak onnan vásárolok,, ja és paypallel fizetek, így a küldemény biztosítva van, tehát ha nem kapom meg, visszakapom az árát. Innen is vásároltam már, én mindig mindent megkaptam, már több mint 20 vásárlásom volt, az egész földről, USA-tól Hongkonig, stb.
Azért szívesen, szia
Ja és ezeknek az ára ideszállítva is töredéke, a magyar áraknak.
Szia!
Köszönöm, rendi vagy, de én nem merek az ebay-en vársárolni. Nem egy ismerősömet már úgy átb...k, hogy csak na. Pedig tetszik kettő is!
Azért köszi!
Én fekete/fehér/szürke aprókockásat vettem a Zarában, széles csatos övvel a derekán, és csípőig ér. A gallérja is marha jó, mert akkor is jól néz ki, ha ki van hajtva, de be lehet gombolni állat eltakaró verzióra is. És sok ugyanilyen színű ruhám van, főleg a téliek.
Hol vagy vidéken?Lehet, hogy ott is van Zara. Igazság szerint mindháromban nagy a választék, amit írtam, de a Zara stílusa a legjobb, és a legtöbbfélét is ott láttam!
De ha egyszer rászánsz egy napot, és feljössz Pestre, biztosan találsz!
Köszönöm válaszod.
Annnnnyira szeretnék egy halszálkamintás térdig érő kabátot derékmegkötővel, már nézegettem neten, ugyanis itt vidéken elég nehéz lesz találni
Ahol a legnagyobb volt a kínálat, az az Árkádban a Zara!
Szinte mindenből van 34-es, és bár az ujja némelyiknek picit hosszú, de annak, amit én vettem, 2cm-t kell befelé felhajtani, és egy öltéssel rögzíteni, és tökéletes. Nálam a probléma az volt, hogy keskeny a hátam, és a karlyukak is nagyok, de az, amit sikerült "shoppingolnom", tökéletesen illik rám! Nem olcsó, de jó minőség, egyedi és időtálló stílus, és ahogy elnézegettem, ezek a rucik jó ideig nem mennek tönkre. Viszont a télikabátok még nem jöttek be, inkább átmenetivel vannak elárasztva a boltok, de télit is biztosan it fogok keresni.
Aztán a fsz-en a New Yorkerben is vannak szuper kis kabátok. Kinéztem egyet, de mire megérkezett a párom, hogy lecsekkolja, elvitték...
Tulajdonképpen, az Árkádban az összes divatáruüzletben vannak 34-esek, de sztem gyártó szerint egyedi felfogásban méretezik, mert nem egyformák. Az Orsay-ban még jókat ki lehet fogni, állati jó stílusban!
Ott kezdtük, és ott is fejeztük be a vásárlást, mindent megvettünk, amit kerestünk!
Örülök neki,hogy sikerült.
Mivel én is hasonló típus vagyok engem érdekelne a beszámolód, biztos tudsz olyan boltot mondani,amit nem ismerek.
Szia!
Engem halszálkamintás (fekete fehér csíkos) kabát érdekelne térdig érőben derék megkötővel. Ehhez hasonlót hol találhatnék? Köszi
Szia!
Engem halszálkamintás (fekete fehér csíkos) kabát érdekelne térdig érőben derék megkötővel. Ehhez hasonlót hol találhatnék? Köszi
SZÍVEMBŐL SZÓLTÁL!
Béke veletek
Ja és töröktől az olasz ruhákig megtalálható..
Én a farmerokat szerzem mindig ott be és tökre jó nagy választék van, mindenféle méretben és szabásban.
Én is az Ázsia Centert ajánlanám, én is kisméretű vagyok 158 cm, és én ott mindig találok magamnak valót, csak tényleg igaz,hogy először nézz körbe és ki tudod szűrni,hogy melyik az a bolt amelyik nem annyira nivós, és gatyi cuccai vannak.Például én nyáron vettem ott esküvőre való ruhát ,és tök különleges volt, senkin nem láttam még olyat.
Oktogontól nem messze a Blaha irányában. 40-42 a szám, asszem.
MIndig gyalog megyek arra, így meglátom a kipakolt nadrágokat, aztán benn is vagyok.
na ez jó, ezt megnézem! Eddig csak egyszer voltam ott, de elhűltem, mennyi pocsékságot halmoztak fel egy helyen...
Nade a lepény meg a hal...
Érdekes, én is épp hogy 160 vagyok, és vékonyka, de egy délután sikerült őszi kabátot találnom..pedig csak a Jeans club-ban ill. a C&A-ban jártam. Persze lehet, hogy Te más fazonokat néztél, és azoknál tényleg ez volt a helyzet, mert nem mondom, tényleg előfordul, hogy pl. pólóból a 34-es méret is csak azt jelenti, hogy a válla már marha szűk, de hosszra még mindig leér a fenék alá
Esetleg Ázsia center? Ott marha sok minden van, és sok a kicsi cucc isCsak figyelni kell, hogy a jobb minőséget fogd ki.
Köszi!
Azért hozzávetőleg lehet tudni, hol van?
Köszi!
Nem tudok mindenkinek egyenként válaszolni, mert közben dolgozom is, és igen, Bp-en lakom! Megnézem a Camponát is, de már egy fél bevásárlókörütat tettem eredménytelenül. A Marks and Spenserben is voltam, a Duna Plaza-ban is, de alig volt kabát. Talán még nincs szezon... azért nem adom fel, de ha van még jó ötlet, várom őket!