Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Outlet!???
2008-10-04 17:521.

Létrehozva: 2008. október 4. 17:52
Sziasztok!Nem tudja valaki, hogy merre van táska outlet?Elvileg valahol a Ferenciek tere környékén van egy bolt, ahol márkás(Louis Vuitton,Gucci,D&G,Prada,stb...)táskák vagy csak utánzatok vannak olcsó áron. Ismeri valaki ezt a boltot? Címet?:) Infók? Más boltok is érdekelnek:)Másik:Ismeri valaki a Váci utcánál a C&A Outlet boltot, azt láttam kiírva hogy -90%, sajnos épp zárva volt.Milyen minőség?Tényleg olcsó?Előre is köszönöm a válaszokat!:)Szép estét!Jó hétvégét:)
persze,rendes márkaboltok, márkás ruhák, egyik se gagyi meg semmi, és hát ami a legjobb h olcsóbb mint mondjuk a bevásárlóközpontokban.
Szerintem lehet nem a legújabb kollekció kapható kint, de most szerintem ez legyen a legnagyobb baj..már nézegetem én is mit szeretnék venni:)
hát hogyha nem is lesz mind1ik 80%os engedménnyel, még így is jó:)
ha már 30-40-50el lesz, sztem már akkor is tök olcsó lesz, főleg hogy egy outletről beszélünk:)azért nem hiszem h 1-2ezerért lesznek mondjuk GAS kabátok, amik alapból 30-40nél kezdődnek, de ha már a töredékéért meg lehet kapni, már jól járt mindenki:D
Lentebb megtalálod a linket, és ott van a főoldalon alul:)
Azt nem tudom h ez-e az összes bolt, de gondolom ezekből egyik bolt se fog kimaradni, az rosszul jönne ki szerintem:)
mindig csak az időjárás,péntekre jó idő lesz:)
Hát érdemes is ott lenni nyitásra, később lehet nem maradnak jó cuccok..bár 10ig nyitva vannak, szval reménykedni lehet:D
Nincs az olyan messze,Volán busszal ki lehet jutni, egész sűrűn jár oda, sőt vissza is:)
akkor kivel talizok nyitáskor?:)
Hát ez tök jó, gondolj bele ha hétvégén lenne rengetegen lennének.
Péntekre szerintem enyhűlni fog az idő és esni se fog előrejelzések szerint. Én biztosan ott leszek nyitáskor nehogy kifosszák már idő előtt. :D
Ne már, ez most pénteken lesz? ebbe a ramaty időben?
Ahogy nézem jó messze is van..
Ejha!
Ez nemrossz! :) Azt hiszem mindenképp kinézek, ennyiért biztos meg fogja érni..
Lehet nagyon jó cuccokat találni!
Most nézem az oldalukat...leárazások lesznek, mert 5 évesek lettek:
http://premieroutlets.hu/cikk/vasarolj_akar_80_os_ked vezmennyel
Olcsónak olcsóbb szerintem. A választék meg olyan, hogy igazi kincseket lehet találni harmad áron. Mondjuk ha nekem nagyon bejön egy felső, mintha rám szabták volna, akkor nem érdkel, hogy nem a legújabb kollekció... Ne kövesd a divatot hanem teremtsd meg ! ;)
Értem. Lehet majd kínézek akkor :)
Olcsó hely amúgy? van választék?
Én az Etele úton lakom...
gyakorlatilag ugyanannyi idő kimenni, mint elmenni a Westendbe.
Tömegközlekedéssel!!!
Autóval még gyorsabb is!
Attól függ...
Mi többen szoktunk kimenni, és több dolgot is vásárolunk, akkor bőven megéri! De ha egy pár zokni kell csak, akkor inkább vedd meg a közelbe!
Köszi!
Jó messze van... Vagy ennyire jó hely hogy megéri?
Feleslegesen nincs kedvem utazni órákat..
Lehet nagyon jó cuccokat találni!
én sokat vásárolok ott!
PREMIER OUTLETS CENTER / 2054 Biatorbágy, Budaörsi út 4.
Eteléről hamar ott vagy.
Sziasztok!
Én a fent említett márkákkal ruhaüzletet ismerek a régi Váci utcában van. Persze ettől lehet, hogy vannak táskáik is. Ha a Ferenciek teréről elkezdesz besétálni az utcába akkor a bal oldalon lesz.
Hogy milyen árak vannak azt nem tudom mert nem mentem még be de mindig nagy -%-ok vannak kiírva.
A Váci utca legelején van ez az üzlet?
én még esküszöm soha nem láttam:(:(:(
pedig álltam már a lámpánál párszor ott.....
Egyiptomért irigyellek - mármint táska-cipő ügyben :-D
Mivel én most a gyerkőkkel itthon vagyok nem annyira jellemző, hogy tipegek a játszóra, de azért mindig nézelődöm :-)
Szia!
Ez ugyan nem outlet, de én itt vettem nyári táskát elég jó áron: www.taskaplaza.hu
Nekem most a Naj Oleari-k a kedvenceim, de itt vannak komolyabb bőrök is, no meg túlcsicsa durva darabok is...
A boltnak mi a neve amúgy?
már bocs h megkérdezem,többször voltam már arra és nem találkoztam még vele..
Szia!
Sajnos nem ismerem a táskás boltot, bár már hallottam róla. Azt megkérdezhetem, hogy a C&A Outlet boltot pontosan merre is találom? Köszönöm!
mufurc