Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Divat-ciki?
2008-10-06 03:551.
Létrehozva: 2008. október 6. 03:55
Blézer helyett nem szabad rövid ujjú blézert viselni, hiába árulják több üzletben is. Tisztában kell lennünk azzal, hogy rövid ujjú blézer nincs. Az olyan hatást kelt, mintha ollóval levágtuk volna az ujját.
Fehér cipőt húzni a jólöltözöttség ellen elkövetett vétség. Még fehér szoknyához, fehér nadrághoz is egy árnyalattal sötétebb, testszínű, arany-bézs, szürke vagy homokszínű lábbeli illik.
Ennyire ciki a feér cipő,meg a rövid ujjú blézer?Dobjam ki őket?
nekem az arany all(NA) csak jol, de eddig rajtam kivul meg senki nem jott ra...
en a bizsut is szeretem de csak a nyaklancokat karkotoket es ruhahoz valasztom, egy alkalmihoz, dragabb ruhahoz nem valo egy 10 euros akarmi ( bar lehet , hogy jol van megcsinalva eszre sem venni)
Szerintetek az ciki ha egy komoly stílushoz vagy komoly ruhához,megjelenéshez bizsut huz fel valaki?
Mellesleg ti megnézitek, hogy hozzátok illő ékszert vásároltok-e?Vagy csak a csillogása,szépsége a fontos?
Szerintem egy nőnek nem szabad csak a divat és az ékszer szépsége alapján választania ékszert, hanem igenis a külsejéhez,stílusához illőt kell viselnie.Ti mit gondoltok?
ez a no a jozsefvarosi piacon kozvelemeny kutatott a kinaiak kozott, mert nem tudjak eladni a termekeiket es biztos jutalekot kap.
olyan kombinaciot es fazont veszel fe amiben jol erzed magad.
Rövid ujjú blézer
http://www.brandshop24.com/_images/shop/300x400/R FNBL6D01_001.jpg
Szerintem meg az a ciki,amikor fehér nadrág-fehér felső -fehér táska,bézs cipő.
sokáig nem mertem sárgát, hordani,mert szőke vagyok..aztán rájöttem, amikor felveszek egy sárga felsőt,mindig teszek fekete,vagy barna láncot,ékszert a nyakamba,így az arcom körül nem a sárgaság érvényesül,apró kis taktikákkal felvehet az ember olyan dolgokat is,amiket a törvény szerint nem.
Vagy: szoknya-vagy a nadrág sárga és akkor távol esik az arcomtól.
Az sem jelenthető ki ,hogy na , x szín nem áll jól valakinek,mert egy színnek nagyon sok árnyalata van, lehet hogy valakinek az almazöld botrányosan áll,de a sötétzöld csodásan.
Számból vetted ki a szót.. Na tudjátok, ki akarja követni a stlylistok hóbortjaitLehet, hogy "nagyon értenek a divathoz", de általában az összes általuk öltöztetett híresség úgy néz ki, hogy a hétköznapi életben, az utcán kiröhögném őket a csodaruháikkal együtt
Amúgy az nlc divattal kapcsolatos cikkjeit érdemes fenntartással kezelni máskor is, mert olvastam már akkora emeletes baromságokat, hogy ihaj..meg amikor az új divatról tájékoztatnak, az is olyan, hogy ezer közül simán képesek kiválasztani és betenni 4-5 olyan cuccot (természetesen egy-egy konkrét cég jó drága termékei közül, ááá, nincs megbundázva a dolog), amiktől helyben tudnék dobni egy hátast, mind a színeket, mind a formát illetően (Pedig nem vagyok konzervatív öltözködés terén, elég sokféle stílust elfogadok, ha nem is hordom.)
A mostani cikkben meg az is a baj, hogy szép, szép, elmondták az általános szabályszerűségeket, milyen formának mi áll jól, de ez annyira ember-és anyagfüggő is..van olyan ruhám, ami mondjuk marha jól áll, pedig "nem nekem való"..
hát én nyáron a fehér nyári ruhámhoz és fehér táskámhoz biztos nem vennék fel bézs cipőt, mert elég hülyén nézne ki. a rövid ujjú blézert nem szeretem, de csak azért nem, mert nem áll jól. akinek szép formás karja van, azon igenis jól néz ki!
amúgy meg harminc éve a miniszoknyára is azt mondták, hogy ízléstelen divathülyeség, jövőre már senki nem fogja felvenni, azóta is divatban van szóval az ilyesmire nem kell hallgatni
Sziasztok!
Örülök, hogy nem csak nekem szúrnak szemet ezek a blődségek :)
a második harmadik után már kezdtem ideges lenni a végén meg már..áh, nem is érdemes ezekre odafigyelni.
nyáron pl. egyik nap teljesen fehérben voltam, még a CIPŐM is az volt és úgy forogtak utánam az emberek, hogy öröm volt nézni.
Van egy ismerősöm, aki állítólag roppant divatosan néz ki, nos legtöbbször az a benyomásom, hogy már három napja ugyanaz van rajta és hogy minden nagy rá vagy csak rá van dobálva. (plusz a kócos hajviselet, ami olyan, mintha nem látott volna fésűt már vagy egy hónapja)
Igazából csak olyan dolgokat veszek fel, amikben jól érzem magam és mostanában rettenetesen sok pozitív visszajelzést kaptam. Nem elhanyagolható az sem, ha az embernek van egy olyan kisugárzása, ami figyelemfelkeltő, akkor végülis teljesen mindegy, hogy miben van...
egyetértek azokkal, akik azt mondták, hogy a stylistok néznek ki a legborzasztóbban
Girhes: azért vannak tízen-húszonéves nagyon jó pasik :) újabban harcművészeti edzésen találkoztam ám velük
Na hát amikor én a nagyon világos, majdnem fehér bézs cipőm mellé kerestem vmi ruhát (felsőt asszem) akkor a Marks andSpencerben ( ) azt mondta a nő, ehhez fehéret semmiképp.
Meg hogy arra kell figyelni, hogy minden színnek legyen meg rajtam a párja.
Még egy vélemény
Mindkettővel rendelkezem. Ott figyelnek a szekrényben, tavasszal pedig szépen előveszem őket...
A média sajnos divatot is diktál. És szívesen a saját képére fordítaná a világot...
nincs baj a csipovel...... HA
nincs baj a husival...... HA
viszont baj van a nadraggal ha rovid a dereka es szelesiti a csipot
ezekkel viszont semmi baj sincs
http://www.youtube.com/watch?v=wLWmFkbRMlY&feature=related
Az a baj, hogy a mai anorexiás világban már az is ciki, ha VAN csípőd.Hát még ha ki is hangsúlyozod.
Hát hogy képzelitek lányok-asszonyok, hogy rendelkezni merészeltek nőies vonalakkal és kimentek benne az utcára és mások figyelmét felhívjátok rá a felháborító "felül világos+alul sötét" kollekciótokban???????
Egyenesen közönséges magatartás nem úgy öltözni és kinézni, mint Bekemné. Hogy veszitek a bátorságot, hogy néhány falat húst is tároltok a csontotokon? Hogy képzelitek, hogy 30 éves kor környékén nem vagytok ráncosra aszottak?
Még hogy csípő!?!? Még jó, hogy nem combokat is akartok, meg formás karokat... A rövid ujjú blézerbe...
"3. Ha valaki világos felsőt és sötét aljat vesz fel, azzal azt éri el, hogy megjelenésének legfeltűnőbb pontja a két szín találkozása lesz. Ez legtöbbször a csípő és a derék tájékára esik, vagyis odavonzza a tekintetet, ráadásul vízszintes vonalakat alkot, ami már önmagában is szélesít. Arról nem is beszélve, hogy félbevágja, tehát rövidíti is az alakot."
És mi van akkor, ha a csípő és derék találkozásához vonzza a tekinteteket? És ha szélesít? És ha alacsonyít? A 177 centimmel tőlem annyira rövidítheti ez az összeállítás az alakomat, amennyire csak akarja.
Manapság nem divatos a férfiasság. Inkább a Thanx (vagy mi), meg a TokioHotel nő-szerű férfijai a divatosak. Kifestett szemmel, ajakkal, szőrtelenítve, mint egy meztelencsiga.
Olyan jó, hogy már nem vagyok tizen-huszonéves, hálistennek a negyvenes pasik még férfiak.
Osztom a véleményed!
Még hozzátenném hogy mikor megkapjuk a fizetést persze amikor a bank levonta a sajátját, még kifizetjük a rezsit ami marad : azt megesszük! Igy igen nehéz divatosan öltözni. Mindenkinek van 2cipője és örüljünk hogy ennyi is van!!
Nincs fehér cipőm. Lassan más színű sem. Nincs rövid ujjú blézerem. Hosszú ujjú sincs. Teszek a divatra, nekem olyan fazonok ne dumáljanak trendről, akiknek karakteres, ám elég meleg paprikajancsi kinézetük van. :-)
Minap is nézem ezt a megasztárt, hát könyörgöm!!!
H O L V A N N A K A F É R F I A S F É R F I A A A A A A A A K ?????????
Csupa punnyadt-vánnyadt nyüzüge hangú óvodás. És úgy is vannak felöltöztetve. Na, akkor nekem ezek után ne beszéljen senki a divatról, mert rosszul leszek. :-)
Hordd csak azt a blézert, és tegyél rá, hogy mit gondolnak rólad a "sztájlisztok". Ők sem törőnek azzal, hogy te mit gondolsz. :-)
Lehet, hogy úgy értette a stylist,hogy a fehér cipőt ősszel, télen nem szabad viselni. Csak épp elfelejtette közölni.
Szerintem egy szép nyári ruhához simán fehér cipő,szandál illik.
Nekem pl. nem tetszik, ha valaki fehérhez törtfehéret, vagy bézst visel, ezért én fehér ruhához fehér cipőt veszek fel (vagy valami tök másszínűt, pl. pirosat, attól függően, hogy még milyen szín van rajtam a fehéren kívül).
A rövid ujjú blézert is szeretem, nyáron így is megsülök, hát még ha a hosszú ujjúban lennék a jó magyar klímátlan irodámban:-)))
Szia!
Én személyszerint nem szeretem a fehér cipőket, szóval ehhez a részéhez nem tudok hozzászólni. A rövidújjú blézer meg szerintem tök jó, szerintem hordd bátran mert nem ciki!!!
Szia!
Van fehér cipőm, és nem érzem cikinek benne magam
A rövidujjú blézer nekem nem tetszik, de akinek tetszik az miért lenne ciki benne? Főleg, hogy most divat a 3/4-es ujjú kabát
Szerintem ezeket a mi ciki és mi nem dolgokat azért találják ki, hogy el tudják adni az újabb hülyeségeiket
Ugyan!
Ma hálistennek azokat az időket éljük, amikor minden "divatos", bármit felvehetsz kellő önbizalommal.
Különben miért hordják akkora arccal a mai lányok az én anyám korában volt répanadrágokat, pár évvel ezelőtt szoknyát nadrággal, kockást csíkossal, és még sorolhatnánk.
Szerintem vedd azt fel, amiben te csinosnak érzed magad, a stylistok meg csak publikálgassanak
imádom a fehét nyári belebújós tutyimat!
egy idióta sylist kevéért aztán végképp nem válok meg tőle...
A stylist nem az az ember, aki maga is rettenetes ruhákban jár és pl. a megasztárosokra (játékos+műsorvezető) is rettenetes ruhákat ad?
Aztán ilyen cikkeket ír?
Nyáron szeretek fehér cipőben járni, fehér nadrággal. Van fehér táskám is, dobjam ki?
Engem még úgy tanítottak öltözködni, hogy cipő-táska-kiegészítő harmonizáljon. Divatjamúlt lennék?
hú, de jó, hogy nem csak nekem szúrt szemet ez a két mondat
nem hinném, hogy bármelyik is ciki lenne, különösen, ha alkalomhoz megfelelően van viselve
pl. fehér cipőt októberben már nem veszünk fel