Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kismamaruhát turiból
A harmadik babánkat várom, igaz, még csak 3 hónapos kismami vagyok, de már egész szépen kerekedik a pocim, és lassan le kell cserélnem a ruhatáramat.
A korábbi terhességeim során sok ruhát kölcsönkaptam, kevés az, ami még mindig megvan.
Kérdésem az lenne, hogy tudtok-e Pesten (lehetőleg belvárosban) olyan turit, ahol jó minőségű kismamaruhákat is ki lehet fogni reális áron.
Előre is köszönöm a segítséget!
Szintén nem turi, de mindig van akció...
Bécsi út - Kiscelli út sarok: Christina Mode
Tavasszal vettem ott egy gatyát 2000 Ft-ért, és ennyiért még ingyen fel is hajtották a szárát. Szerintem ennél már a turiban sem kaptam volna olcsóbban.
Köszi a tippet, én is nézegettem már a teszveszen, de vásárlás előtt szeretem megnézni, megtapogatni, felpróbálni a kiszemelt ruhadarabot.
Folyt. kov.
Szioka,
nekem halom kismamaruham van, szint mindenik UK 14-16os meretben, kituno allapotban.Rengeteg cuccom volt, igy alig jutott sor egyes darabok hasznalatara.Ha erdekel barmi is, szolj es megegyezunk
Csatolom a kepeket:
Köszi az eddigi tippeket!
Esetleg még vki?
Szia!
Én a Nagyvárad térre járok,és szokott lenni.Bár ki kell fogni.Én elég sokat tudtam venni,nacit,fölsőt,melegítőket.8 hete szültem,tehát nem is olyan rég. Csak sűrűn be kell menni,mert nem mindig van.
Szia!
Nem tudom megvan-e még,1,5 éve jártam ott:a Schöpf-Mérei kh-al szemben,pont a sarkon volt egy direkt kismama-turi.
Rengeteg farmer,felső.
Érdemes megnézni.
Igaz, nem turi, de nagyon jó áron vannak itt a kismamaruhák: http://elenorkismamaruha.gportal.hu/
Én is vásároltam itt kismamaruhát és nagyon elégedett voltam vele.