Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Ikea gyermekmegőr
2008-10-21 10:371.
Torolt_felhasznalo_336647
Létrehozva: 2008. október 21. 10:37
sziasztok!
barátnőmmel és kislányommal mennénk a budaörsi Ikeába nézelődni.
Tudja valaki, hogy a gyermekmegőrzőjébe hány éves kortól lehet beadni a gyerekeket? ( 26 hónapos a kislányom)
Előre is köszönöm!
Otthagynál egy olyan pici gyereket idegenekre?
Én amikor a lányom pár hónap híjján három volt, azt mondtam három éves, és bemehetett a testvérével....viszont addig én is ott maradtam, figyeltem, had játszanak egyet..utánna kicsivel vásároltunk, nagy a játszóházban volt, végül közösen ettünk egyet, ők meg játszottak a kirakott játékokkal ....nagyon élvezték...így is nagyon gyerekbarát áruház ....(persze el is kérik az árát )
Biztos választ tudok mondani: 3-7 évesig. A hétvégén éppen mellettünk mondták egy családnak, hogy nem jöhetnek be, mert kötelező a betöltött 3 év.
Sajnálom
Szia!
Lehet, hogy most más vásárlók utálni fognak, de szerintem az ikea az a hely, ahol rohangálhat a polcok között a gyerkőc, ha nem töri össze a dolgokat.
Meg ott a gyerek osztály, ha szánsz rá kis időt, hogy ott eljátszhasson kicsit, biztos nem lesz nagy gond a vásárlás
Hát ez remek! Akkor még 2.3 évig nem tudok elmenni az IKEA-ba. Mikor legutóbb voltam, 3 hós volt a gyerekem és nyugton maradt a babakocsiban. De most 9 hónapos és egyáltalán sehol nem marad nyugton, a babakocsiban meg egyáltalán nem hajlandó 2 percnél többet elrölteni, ordít, ha bekötöm.
Nekem is a megörző volt a mentsváram. Akkor nem viszünk ikeáékhoz pénzt mostanában
sajnos, gondoltam, h így vanAz én kislányomat nem igen érdekli a vásárlás,(főleg úgy, hogy nem oda szalad a polcok között ahova akar)
ezért gondoltam rá, hátha van ilyen hely. köszi azért