Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Estélyi ruha!?!
2008-10-22 21:311.
Létrehozva: 2008. október 22. 21:31
Sziasztok!
Kb. 1 hónap múlva megyek egy esti rendezvényre, ami szmokingos-nagyestélyis lesz.
Van valakinek vmi tuti tippe, ötlete, tapasztalata arra, hogy merre induljak ruhát nézni?
A másik kérdés, hogy mennyibe kerülnek manapság ezek a nagyestélyik?
Köszi!
Én is ilyen cipőben voltam. Végigjártam a mamutot, ert állítólag ott vannak. Nos ugyanazok a ruhák, ugyanazokból az anyagokból kevesebbért az ázsia centerben is megtalálhatók. A te méretedben pedig igen nagy a választék.
Nem tudom pontosan leírni az üzlet helyét, de úgy emlékszem a földszinten van. Érdemes lenne elmenned körülnézni.
Sziasztok!
Én Szegeden keresek nagyestélyit. Valaki tudna nekem támpontokat adni? Én ugyanis a Hiltonba megyek céges karácsonyi partira! Ja, és egyelőre egyetemista vagyok. Most hogy hozzam össze a pénztárcámat meg a Hiltont?
Sziasztok!
rendelt mar valaki kisestelyit az ottobol??? velemeny? az a meret jo, amit a tablazatbol kinezek?
mennyi ido alatt ernek ide???
Szia! A Pólusban is van egy kifejezetten alkalmi ruhákat árusító üzlet, mindig nagyon különleges ruháik vannak. Szerintem árban sem olyan vészesek, az általad rászánt összegbe simán beleférne.
Szia!
Nekem a Hammer Outlet mindig bejött. Töménytelen mennyiségű alkalmi és báli ruhájuk van 70 % engedménnyel a bolti ár alatt. Nagyon szép, márkás ruhák.
De nem csak alkalmit, hanem hétköznapi ruhákat is árulnak.
Sajnos csak havonta két napot vannak nyitva, de most lesz nov. 12-13-án árusítás 13-20 óráig.
A cím: XIV.ker., Fűrész u. 65/b
Az még belefér az 1 hónapba!
Szia!
Nyíregyházi zsibi!! 20-25-ért már különlegeset és nagyon szépet lehet kapni.Én is ott vettem mindkettőt ami nekem van, és mindenki dícsérte eddig.
érdemes a vaterán is szétnézni, vannak nagyon szép ruhák
http://www.vatera.hu/divat_ruha_noi_ruhazat_alk almi_nagyestelyi_c3616.html
A barátnőm varratta ott az esküvői ruháját. Én még zsákban láttam, előző nap, de már akkor feltúnt, hogy egy rakás sz.r az anyag. Felvételkor a 2. lépésnél szétrepedt a hátsó slicc varrása. Nem volt aládolgozva! Semmivel! A lányzó nem hibás, met szegénykém még fogyott is, nemhogy hízott volna.
És mindezt aranyárban.
Aha, tudják ki...
szia.... itt nézz körül..
http://www.alkalmiruha.com/Ne szomorkodj.
Varrattam ruhát Benes Anita szalonjában.
Egyértelműen állíthatom, hogy egy nagy átverés az egész.
Egy kezdő varrónó is varr olyan ruhát és olyan minőségben, mint ők. Sőőőt!
Tudnék mesélni!! Pl. rosszul vették le a méretet, több hétig hitegettek az anyaggal, naná, hogy nem volt olyan, mint amit ígélrtek, elszabták a méretet (igen, toldás volt benne!!!) és még folytathatnám.
Mindezt egy vagyonért. Huh, nagyon mérges vagyok rájuk. Ja, és mikor Anita látta, hogy el van szabva az anyag, toldani kell, még csak gesztusból sem ajánlotta fel, hogy kevesebbet kellene esetleg fizetni, + vagy legalább egy "bocs" jól esett volna. Volna, de nem hangzott el.
Ennyit a Daalarna szalonról.
Szia!
Én Taksonyban vettem egy estélyi ruhát:bordó szoknya+füző+stóla.20 ezer ft volt.Viszont Bpen is van üzletük és mindenféle méretben vannak gyönyörű ruháik.Még molettekre is van estélyi ruhájuk!!
http://www.sikk2000.hu/
Szia!
Az Art'z modellt én is nagyon ajánlom, bár egy kicsit később jön meg a teljes estélyi kollekció, de azért most is vannak. Ráadásul a nov 7-9 hétvégén a JOY-ban levő kuponnal 25% engedményt kapsz. Azzal tuti beleférsz a 40 ezerbe.
Mikor felveszed a ruhát, akkor ülj le benne, fontos, hogy úgyis kényelmes legyen.
Egyébként ha 36-38-40-es a méreted, akkor tudsz kölcsönözni is Léber barbaránál. Nekem sajna 44-es, így kénytelen voltam készíteteni.
Akkor ne Benes Aniáthoz menj. mivel egyedi ruhái vannak drágábbak.
Milyet szeretnél? abroncsosat? kivágotatt? ültesésnél figyelj arra,hogy a nagyon mereven fűzős halcsontos kényelmetlen lehet.
Akkor priviben írok árat. Nehogy megszóljon a nagyközönség.
B. Anita honlapját én is néztem már, gyönyörűek azok a ruhák!!! Bár tartok, hogy az árak is borsosak! Vki esetleg tud árat hozzá?
Ültetétes vacsi lesz, én olyan 30-40e szánnék rá.
Westend-be - Dressbox
Ha egydit akarsz, akkor Léber Barbara vagy Benes Anita szalonját ajánlom. Igaz ezek nem olcsók, de nagyon szépek.
A kölcsönzöttel az a bajom, hogy az nem rád van szabva. Itt viszont a te alakodra szabják és az egyéniségedhez tervezik. Persze ennek ára van.
Tavaly én Léber Barbaránál készítettem az Operabálra a ruhámat. Gyönyörű volt a ruhám.
A rendezvény jellegétől is függ. Állofogadás, ületetéses vacsi? vigyázz,hogy bármilyen szép, tudj benne mozogni.
És persze pénz függvénye is. Benes Anitának csodálatos kreációi vannak
Hello
Szinte minden esküvői ruhakölcsönzőbe lehet kapni. Kölcsönözheted és veheted is.
Milyet szeretnél?