Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Áhított kabát
Sziasztok!
Komoly problémám van. :-)
Már nagyon régóta szerettem volna egy olyan kabátot, ami nem szövet, de azért mégsem pufis, jó meleg , 2/3-os nincs ki benne a derekam és bordó vagy lila színben (feketében találtam, csak az összes kabátom fekete, szeretnék ennél egy kicsit vidámabb színűt), ja és persze karcsúsított.
Ha esetleg láttatok hasonlót valahol, légyszi írjátok meg a lelőhelyet.
Köszönöm
Szia!
Nem tudom mennyire vagy a netes rendelés híve, de itt egy link. Rendeléskor használd a mérettáblázatot, mert nem cserélik vissza, ha rossz a méret!
http://www.bonprix.hu/bh/dla-niej/dzsekik-kab %C3%A1tok/cat1.10.360.html
Szia!
Én a C&A-ban vettem a hétvégén, most akciós. Nagyrészt szövet, puha, meleg. Volt feketében, fehérben és kockásban (fekete-fehér-lilás variáció); mindezt 6990-ért. Derék alá, popsi fölé érő, gombos, öves, karcsúsított. Nekem nagyon bejön. Vagy... Nem tudom hol laksz, de menj ki egy vásárba, ott is szoktak jók lenni.
el kell indulnom, nincs mese
köszi
Én az aluljáró szinten mentem be,ott van az információ,és én a bal oldalon mentem tovább,ott végig vannak,és amikor középre érsz,akkor ott is van egy bolt,tele kabáttal,meg csini ruhákkal.
8-10 ezer ft.
Mit keresel?
A lila szövet kabátot?
vagy általánosságban hol?
Szia!
Én két hete vettem a Mangoban egy nagyon jó kabátot. Igaz nem olyat amilyet te szeretnél, de láttam olyasmit, egyébként is nagy a választék.
hja, én sem értem mindjárt itt a november és nincs normális választék, ha van akkor is örülhetsz, ha van feketéből estleg barnából :-(
Na én is ilyet szeretnék és sehol nem találok. Mondjuk nekem jó a fekete vagy valami zöldes szín is. De nincsenek télikabátok még az üzletekben vagy csak én nem találok nem tudom.
Vettem egy átmenetit ami nem pufis karcsúsított a zsebe kivülre van varva és gombok vannak rajta. Ilyet akarok télibe és nem találok sehol