Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Furcsa álom

Sziasztok!
Nem tudom hová tenni az álmaimat. Folyamatosan (kéthetente egyszer tuti)), de előjön az álmaimba egy volt szerelmem. Ő egyébként kamaszkori, első kapcsolat, hosszú ideig jártunk. Felnőttünk egymás mellett és szépen elváltak útjaink.A mai napig jóban vagyunk, tudunk egymás nagyob volumenű dolgairól, az érzelmek viszont teljesen elmúltak (ennek már több mint 8 éve). Viszont az álmaimban sokszor ott van, mégpedig olyan "alakban" , hogy ha éppen a mostani életemben van egy konfliktusom a férjemmel, az az álmomban a volt szerelmemmel "játszódik" le. Sokat gondolokodom, próbalok utánaolvasni, vajon nem zártam le valamit vagy ez a tudatalatti játéka lenni? Ha van köztetek olyan aki foglalkozik egy kicsit álomfejtéssel szívesen fogadom a véleményét!
Köszönöm!
Magnólia
Persze a tudatalattit nem mindig lehet ilyen racionális alapokon megmagyarázni- de valószínűleg ez már nem is annyira a tudatalatti- hiszen viszonylag jól emlékszel rá, hogy mi történik álmodban.
Nekem is van álmomban visszatérő szerelmem... úgy tudott csókolni, hogy néha egész testemben beleremegtem- ilyenkor álmomban általában azt kérdezi, megcsókoljon-e... Ráadásul én a mostani kapcsolatomért szakítottam meg a régit, szoktunk találkozni is, nincs harag, és nincs szerelem se... de azért szeretem, azt hiszem mindig is fogom (remélem!) csak már nem úgy. Én inkább ahhoz kötöm a vele való álmaimat, hogy megint átléptem egy korszakhatárt, és visszanézek, hogy az előző, vagy az azelőtti (amit tulajdonképpen ő töltött ki) vajon jobb volt-e, mint amibe most érkeztem. Hogy van-e benne olyasmi, ami legalább úgy lázba hoz, mint a csókja anno...
Off
Solar,linkelj már ide csak egy olyan hszedet,ami pozitív volt.
On
Az a fiúkép a te férfioldaladra ad támpontot.
Ha arra gondolsz, hogy vele nem zártál le valamit, akkor hajlok arra, hogy magadban nincs helyretéve a férfioldal.
Nekem is volt ilyen nemrég.
Én értem amit mondasz, nálam is lezárt ügy, szeretet maradt, barátság. Alig beszélünk, de maximálisan megbízunk egymásban és érdekel minket a másik sorsa, évek telhetnek el beszélgetés nélkül, aztán meg mintha mi sem történt volna, írunk 1 levelet, hogy éppen most mi van.
Magyarázatot sajnos nem tudok adni, nálam jó oldal jött elő az álmomban.
Nálam egyértelműen a szerelem jelképe. Ő elfogadott olyannak amilyen voltam, más dolgok miatt nem működött volna házasságban ez a kapcsolat.
Annyira igaz lehet az alomfejtese is mint a sorselemzese.-(((
Ot kerdezd meg!!!!!!
Székelyhidi Ágnes személyiség-, és sorselemző szakértőnk, a Nők Lapja Cafe állandó szerzője.
http://www.nlcafe.hu/forum/?fid=441&topicid=209928
En mar bele is olvastam egy ket szakertoi valaszaba
Szia!
Nekem is gyakran vannak ilyen álmaim mégpedig akibe a mai napig mélyen fűzödnek az érzelmeim! Szerinted miért álmodunk olyanról ami elmult?