Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Biobolt Bp. hol?

Sziasztok!
Budapesten, elsősorban a belvárosban (6, 5, 13. ker, Nyugati, lehel tér, parlament környékén, -de persze máshol is lehet- ) keresek olyan bioboltot, herbáriát, gyógynövényszaküzletet, ami viszonylag nagy méretű, sokféle árucikket (bio péksütemények, tabletták, szójakészítmények, ..) árulnak !!!
Köszi a tippeket!
Sziasztok
én most találtam nemrég egy bio boltot a barros 43 ban.körut tol nem messze.van éttermük is.nekem izlet.ajánlom mondenkinek
Köszi ! Eltudok menni ,de a nevét mindig elfelejtem!
Tudod mint a kiselefánt:nehezen tanul,könnyen felejt.
Ha beszabadulok oda vagy a Herbaházba elmegy egy fél napom.
Megvan herbaház ez a neve
térkép is van hogyan lehet odajutni
kis és nagyker.
http://www.herbahaz.hu/
Szia! Az V. kerületben, a Hold utcai piacon is van egy biobolt elég sokféle áruval!
De a legeslegjobb, a mammutnál százszor jobb áron és választékkal a Csaba utcában van (Moszkva tértől indulsz a Déli felé), Egészségbolt a neve, egészen a sarkon, a Smatch-el sréhen szemben.
Igen, a XIII. Csizma utca 4. alatt a MEDILINE üzletház
Órákig el lehet ott lenni. http://www.mediline.hu/
Tuti már írták, de nekem akkor is a Mammut jut eszembe, ha biobolt. Ott azt hiszem eléggé nagy a választék.
Amúgy egy internetes biobolttal kapcsolatban van tapasztalatom: katt, és én nagyon meg vagyok elégedve velük.
Bio ABC.
1053 Budapest, Múzeum körút 19.
Ez egy elég nagy bolt, szinte mindent lehet kapni, és egész jó áron.
Nézz be a Herbaházba. 1 megálló a Stadionoktól Kőbánya felé . Mindig van valamilyen akció.
XIII.ker. Csizma utca szintén óriás áruház. A nevét elfelejtettem.
Szia!
Itt a sarkunkon van egy biobolt: Szemere u. / Balaton u. sarok. Nem nagy, de talán érdemes benézned.
Ennél többet találsz még a www.reformkonyha.lap.hu oldalon is.
SZia!
Igen, ezt én is elkövettem, kerestem a google-ban, de sajnos így nem látom át a boltokat, nincsen soknak honlapja, ezért elsősorban személyes tapasztalatok érdekelnének..