Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Megcsalt - mit tegyek??
2008-12-09 08:071.
Létrehozva: 2008. december 9. 08:07
Sziasztok!
Tanácsokat kérnék, hogyan éljem túl egyáltalán....
Azt mondja szeret, nem akar elhagyni.
Két gyerekünk van, a kapcsolata akkor kezdődött, mikor a kisebbik 3 hónapos volt.
Egyenlőre utálom és szeretem egyszerre........ Mit tegyek????????
Szia Kata!
Örülök hogy itt tartotok. Ez már az az út, ami elvezethet a megoldáshoz! Mindenben egyetértek veled! És szorítok értetek!
Nagyon fontos hogy titkok és sérelmek ezután se legyenek, ha valami felmerül azonnal meg kell beszélni. Így elejét lehet venni a további problémáknak.
Abban is egyetértek, ha kb. fél év múlva sem javul a helyzet, akkor be kell fejezni. Ennyi idő elég hogy kiderüljön van-e tartalék a kapcsolatotokban amivel helyre lehet hozni (én úgy érzem az eddigiek alapján van).
Egyszer lehet hibázni és megbocsájtani, többször már nem érdemes, mert akkor újra és újra elköveti majd amit most.
Szerintem nem tepersz, teljesen éretten kezeled a helyzetet, ahogy egy olyan nő kezeli, aki szereti a párját, akinek fontosak a gyerekei, és egyszer tud nagyvonalú lenni.
Örömmel hallanék rólatok később is!
Szia!
Sziasztok!
Egy ideig nem voltam......
Szóval mindent átbeszéltünk. Megpróbáljuk helyrehozni, minden téren.
Szexuálisan is, érzelmileg is.
Úgy beszéltük meg, hogy 3 napig töviről-hegyire átrágtuk magunkat minden sérelmen, titkon..... és most pontot teszünk a végére. Tiszta lappal kezdünk de ha 5-6 hónap múlva még mindig vergődünk csak, akkor vége.
Megmondtam neki, hogy innentől egy pici hiba és mehet ahova akar.
Azt mondta szeret és nem tudja hogy miért tette. Nem érti, hogy hogyan szeretett bele, de valszeg azért, mert ők csak kettesben voltak, mozik, randik....és a rózsaszín szemüvegen keresztül látja. De élni nem tudna vele. Mert tényleg kosz van ( mástól is hallottam már ezt. Ő tiszta, de a lakás..)
Azt mondja szeret. Majd elválik mennyire.
Ja! És lehet, hogy úgy látjátok, hogy én teperek utána, de sztem nem így van. Ha helyre akarjuk hozni, akkor nem duzzoghatok, hanem dolgoznunk kell rajta, hogy sikerüljön.
Hát, ennyi. Majd kiderül..........
Ennnyi, nem egy bonyolult történet.
Minden pasi akkor borul meg ha igazán kirángatják mögülle a biztos hátteret.
ez a káposztás hasonlat nagyon jóóó !
Nincs én nekem semmi bajom ezzel, csak én biztos nem tepernék egy olyan férfi után, aki megcsalt.
Nekem van egy olyan ismerősöm, aki folyamatosan csalja a feleségét, a feleség tud róla, de azt mondta, hogy nem igazán érdekli, neki az a fontos, hogy az ő férje, ő tőle van a gyerek, és minden nap ő hozzá megy haza. Mos rá, főz rá, szexel vele, a pasi meg tök jól érzi magát. Ma a felesége kényezteti otthon, másnap meg a szeretője.
Mi a bajod ezzel?
A magyar lovasnemzet, nem? :-DDD
Szia Kata!
Hogy vagy mostanában? Mi van veletek?
Miért van az, hogy ilyen átlátszó marhaságokat is elhisznek a megcsaltak, hogy a másiknak büdös a törölközője, meg koszos a lakása és xarul főz ? Akkor miért szerelmes bele ? Mia fenébe szeretett bele akkor ? A szexuális teljesítményébe ?
Baromság....
Amúgy meg lehet, hogy a pasi ugyanezt adja elő a szeretőjének a feleségéről.
Éppen azt tette. Feldobta a házasságát egy másik nővel, akibe nem mellesleg szerelmes is lett ( jé, van ilyen, hogy a pasi szerelmes és mégsem akar válni ? ) , de a szexet nem hármasban képzelte el, hanem kettesben itt is, ott is.
Ő jól lakott, a káposzták meg békében sütkéreztek a kertjében, amíg észre nem vették egymást.
ez hülyeség. biztos, hogy nem koszos és nem büdös a törölközője, mert ha az lenne akkor nem ő lenne a szerelme. ne légy már naiv és olvass a sorok között!
amugy meg tudod mit csinálsz? foggal körömmel tepersz utána, nehogy elhagyjon. megcsalt, de te szexelsz vele és aztán végighallgatod, hogy a másikkal milyen volt vagy nem volt a szex. mosol főzöl takarítasz rá... ez a pasi, a férjed világ életében hülyére fog venni. és tudod miért? azért mert hagyod magad.
mit kellene tenned? átnézni rajta. hagyni, hogy dögöljön bele a tettébe, hogy teperjen utánad, hogy hason csúszva könyörögjön a megbocsátásodért. ha szeretne, ezt tenné. de nem szeret. megúnt. a másikat szereti. ha tetszik, ha nem ez a helyzet. megette a fene az egészet.
Már megint csak egyet érteni tudok veled!
Nehogy már még Te akarjál neki megfelelni. Mikor szól az élet Rólad.
Varrd a nyakába a gyerekeket egy egész hétvégére, és menny el otthonról, légy titokzatos, mindegy hogy pasi vagy egy jó barátnő akivel berugsz és leengeded a feszültséget, csak legyél elérhetetlen.
50 első randi????
ez motíválja őket ne félj!
aztán majd ha a gyerekkekel bajlódik egy egész hétvégét, jobban megbecsül mindent amit Te teszel....
Kata, hagyd a takarítást, rontsd el a főzést, ne moss!!! Ez hasonlatos lenne a kedvenc koszpedrójához, szerintem minnél jobban a kedvébe jársz, annál jobban nyeregbe érzi magát.
Viszont nagyon meglepődne, ha körülötted is megjelenne egy izgi fiú... Te meg egyre vidámabb lennél, komolyan ez a férfi nem érdemel meg téged...
Az mindegy, a lényeg az, hogy más. Legalábbis elég gyakori ok.
Van erre egy mondás: "szeretem a pörköltöt, de nem akarok minden nap azt enni".
"A lényeg szerintem a kölcsönösségen, az őszinteségen és a bizalmon van."
Szívemből beszéltél!
Sokmindenben egyetértek. Csupán egy hozzáfűznivalóm lenne.
Az "egészséges kapcsolat" mindenki számára mást jelent. Ami elengedhetetlen azok a mély és biztos érzelmek, valamint a bizalom. Hogy ezek után van aki a hűségre esküszik, viszont van aki a nyitott kapcsolatra, ez már egyéni felfogás kérdése. A lényeg szerintem a kölcsönösségen, az őszinteségen és a bizalmon van.
Ez is igaz. De jó nagy a kérdésben a fogalomzavar! Mert ha egy nő azt mondja, hogy nem telepszik rá a partnerére, akkor sok férfi azt képzeli, nyugodtan kalandozhat mellette. Holott az egészséges kapcsolat igazi érzelmeken és kölcsönös hűségen alapul, amelyben azonban a felek meghagyják egymásnak a mozgásteret külön tevékenységekre, fejlődésre, tanulmányokra stb. Élni és élni hagyni. De ez nem jelenti azt, hogy lehet félremenni fűvel-fával!
Ez mind szép és jó.
Csak az ember nyaralni sem vágyik mindig ugyanoda.
Mert a tenger mindenütt sós, a homokot mindenütt belefújja a szájába a szél és a Nap is ugyanúgy süt mindenhol, de egy idő után megunja, hogy mindig ugyanazt a szigetet bámulja a napágyból, hiába kiszolgálják és kinyalják a seggét egész idő alatt.
Az unalom ellen csak egyetlen orvosság van, keresni egy másik tengerpartot, igaz, ugyanolyan sós vízzel és ugyanolyan homokkal, de izgalmasabb tájjal.
Ez többnyire így működik. És kivilágíthatod Te a szigetet, telepíthetsz rá zenekart, vagy amit csak akarsz, a sziget ugyanaz marad.
A férfiak egy része pedig ugyanígy működik. Mindegy mit veszel magadra és milyen újdonsággal állsz elő, a gesztusaid, a hangod, a bőröd illata, etc. mind ugyanaz marad. Akinek párja ebbe a fázisba eljutott, azzal nem lehet semmit kezdeni......
A probléma ott kezdődik, hogy ezek szerint azzal a másik nővel is szeretkezett, nem csak dugta.
Azzal nem lettél beljebb, hogy volt éjjel egy kis hancúr amiről ő azt mondott amit akart, de leginkább azt ami ilyenkor a legobban betalálhat a megcsalt szívébe.
Ebből nem kell levonni messzemenő következtetéseket.
Jaj, ne bíztasd már ennyire!
Kata! Amit Panda írt, abban van igazság. Ha Téged ez bánt, ki lehet védeni, de csak egyetlen, nagyon kockázatos módszerrel. Ha elengeded/küldöd és kipróbálja az együttélést a "szerelmével". Aztán vagy rájön, hogy fenét szerelmes és visszajön - vagy marad. Ha visszajön, nincs több álmodozás a másik nőről, mert pontosan tudja, milyen volt vele. És rájön, hogy nem szerelmes volt, hanem menekült (rossz hangulatból? unalomból? - ezt Ti tudjátok).
Ha ezt nem lépi meg és úgy marad veletek, akkor esélyes az évekig tartó álmodozás, nosztalgiázás a szerelme után. Mert ott marad a kérdés, hogy milyen lett volna vele? És ugye álmodozni mindig szebbet álmodunk, mint amilyen a valóság... Na, meg a lány hibátlan marad a szemében.
háááááát! ahogy én látom: a másikba szerelmes. ez gáz. az is marad. nem fogja tudni őt soha elfelejteni. legbelül mindig őt fogja szerelemmel szeretni. téged szeret. úgy mint egy családtagot szeret az ember. ez van.
én nem szexeltem volna vele...de te tudod. nekem nem lett volna hozzá gyomrom.
te meg akarod tartani ezt pasit. szerintem meg is fogod, mert ő meg nem fogja feladni a biztosat a bizonytalanért. talán leélitek együtt az életeteket de a szívéből egy darab mindig a másik nőnél lesz...
A kaparás elég visszataszító tud lenni, pláne ha egy nő teszi...
Pont ezen gondolkoztem, hogy most meg nehogy túlzásba vigyem..... Nagyon oda kell figyelnem egy ideig, hogy hogyan viselkedem.... Én egyébként is nagyon bújós vagyok......
Ne kutya, hanem macska. Ez tetszik!!! És értem is!!
Akkor kikaparom a szemét !!!
Helyes. De arra figyelj, hogy ne érezze úgy, hogy pedálozol. A pedálozás inkább taszító.
Csábítsd el, de azért érezze, hogy neki is tennie kell valamit azért, hogy téged meg- (illetve vissza)hódítson.
Ne kiskutya legyél, hanem macska...
Nehéz ezt konkretizálni, de aki érti, mire gondolok, megpróbálhatja :)
Kata!
Örülök hogy így érzed! Én nagyon szurkolok nektek, mert úgy érzem hogy mindketten akarjátok azt hogy ez a kapcsolat helyrejöjjön.
Persze szeretjük a másikat, de néha mi magunk is elfelejtjük, hogy ő is vágyik arra hogy férfinak érezze magát mellettünk. Beleesünk a megszokás hibájába. Elfelejtünk csinosnak, szexinek, vonzónak lenni, mondván otthon vagyunk, fáradtak vagyunk. De én is rájöttem hogy bármennyire is szeret a férjem, jobban esik neki ha odafigyelek magamra. Nem kell sok, csak egy csinos frizura, egy smink, és hogy az otthoni nyúzott melegítőt inkább csak a takarításhoz használja az ember lánya. Egyszerűen nekünk nőknek sem szabad elfelejteni, hogy a férfinak fontos ki várja otthon. Mi ezt tudjuk megadni nekik, és ők ezt örömmel fogadják. Egy csinos nő, akit szeretnek, aki mosolyog és figyel rájuk, akivel lehet beszélgetni, és aki nem felejtett el nőnek lenni. Sokszor csak ez hiányzik.
És igen, igazad van! 10 év után is el kell csábítanunk egymást. Ki kell használnunk hogy már nem vagyunk nyuszik, hanem érett felnőttek. Ennek számtalan előnye van! Ne féljünk szexisnek és csábítónak lenni, erre ma már számtalan lehetőség kínálkozik. Egy szexi ruha, egy szexi fehérnemű, egy új szituáció, egy új játék, egy új segédeszköz. Használjuk a fantáziánkat! És tanuljuk meg kimondani a vágyainkat! Ha nem mondjuk, nem tudja a másik mire vágyunk, és ha nem kérdezzük, lehet hogy ő sem mondja el mit szeretne.
Ha van lehetőségetek, javaslom, legalább egy éjszakára adjátok oda a gyerekeket a nagyinak, és legyetek úgy együtt hogy csak egymásra figyeltek. Menjetek vacsizni, szórakozni, táncolni, mint régen. És utána csábítsátok el egymást! Mert mi nem csak szülők vagyunk hanem nők és férfiak is. Szerintem ezt nem szabad elfelejteni!
Vitosa! Ezt most nagyon szépen írtad!!!
Szívemből szóltál. Érzem én is, hogy még van remény. Főleg, hogy engem akar :-)
Az a furcsa, hogy én nem gondoltam volna, hogy ő szereti az ilyen nyálas, csöpögős szerelmes leveleket, amiket a csaj írt neki. Anno mikor még a kezdetek kezdetén voltunk, én is írkáltam neki, de nem tudtam, hogy örült-e neki, mert nem beszéltünk róla....Akkor még olyanok voltunk mint a nyulak....
Szeretném újra magamba bolondítani, elcsábítani...... első lépésként fogyok egy kicsit. Ez most nem nehéz...... 3 napja nem tudtam enni.......
Csábítási tippek? Tudom, hogy nem láttok bele, nem ismeritek, de majd szemezgetek
Nekem is van pár ötletem, ezeket bevetettem és megvolt a hatása
Vannak emberek akik csak akkor jönnek rá mennyit jelent nekik a párjuk, amikor elveszthetik. Az én férjem is ilyen (volt). De aki akar, az tud változni. Tudom, mert tapasztaltam. Szerintem a legfontosabb, hogy mindketten 100 %-ig akarjátok. És akkor van remény. Csak legyetek türelmesek önmagatokhoz és a másikhoz.
Ha szerelmes a másikba, és ennek ellenére veled akarja újra kezdeni, akkor majd elmúlik az a másik érzés. Ha szenved, ez az ő büntetése amiért elkövette veled szemben ezt. Nekem úgy tűnik a hozzád fűződő érzése sokkal komolyabb és mélyebb.
Mi is 11 éve vagyunk együtt, és pontosan tudom milyen az amikor megérinti az embert az a régi bizsergés a szeretett, de megszokott partner ellenére is. Van aki ellent tud állni, van aki nem. Emberek vagyunk és gyarlók. Ezért kell tudni szerintem megbocsájtani.
Na, túlvagyok a 2. vacak éjszakámon. Átbeszélgettük ezt is.
Azt mondja, szeret, soha nem hagyna el és ezt megmondta neki is már az elején. Ami gáz, hogy szerelmes belé, de megpróbálja elnyomni ezt az érzést. Én látom rajta, hogy szenved, mondtam neki, ha ő kell, akkor inkább menjen. De ő ragaszkodik hozzám, újra akarja kezdeni, helyrehozni.......... Megbeszéltük, hogy mindketten 100 %-san rajta leszünk a dolgon.
Kérdeztem tőle, hogy számíthatok-e még ilyen meglepetésre, azt mondta, hogy nagyon megbánta és hülye volt, utál tükörbe nézni.
A szerető is megígérte, hogy rá sem fog nézni, ha találkoznak ( 1 melóhelyen vannak, de külön műszakban) és inkább felmond.
Nekem elég lenne, hogy azt mondja, megpróbáljuk helyrehozni, de az, hogy szerelmes belé és szenved, mert nem akar belé szerelmes lenni.......az fáj.
És azt mondja belém is szerelmes, csak másképp.
Hát, ennyi. Ma elmegyünk kettesben kicsit romantikázni..... és éjjel szeretkeztünk.........
Azt mondta, most volt először, hogy nem volt lelkiismeret furdalása szex után. merthogy amikor vele volt, utána azért volt rossz, mert megcsalt engem, mikor meg velem volt, azért volt rossz, mert megcsalta őt...........
Mondtam is neki, hogy ezért megérte..... minden szex után rossz volt neki, bárkivel is volt........
A megcsalós történetek olyanok, mint politika. Aki benne van az ármánykodik, hazudik, van adok-kapok. Játszma.
A megcsaló, meg mint egy poltikus meséli, hogy milyen jó is ő, csak éppen tele országos gondokkal.
A politika mocskos, ahol a jóhiszeműségnek semmi helye. A megcsalós történetek is ilyenek.
Jóhiszeműsködni öngyilkosság, ha bele kerültél egy ilyen helyzetbe.
És az a vicces, hogy egy ilyen hármasban ez mindenkire érvényes.
A csalókra is és a megcsaltra is. Aki feltétel nélkül hisz az elbukik.
Mert ez játszma és mindenki szerepet játszik a hármasban valaki felé.
Ez az alap.
Az pedig, hogy ki kerül ki győztesen egy ilyen játszmából csak nézőpont kérdése........
A gyerekek miatt meg kellene próbálnod folytatni . Ésszel !
el fog múlni...
szerintem mindenki ismeri azt a kezdeti bizsergetős érzést, az új kapcsolat hajnalát, és valljuk be, néha - ha már kapcsolatban élünk - irigykedve nézzük a fiatalok összegabalyodós pillantásait, meg mást
teljesen mindegy, hogy milyen okból - hosszútávú kapcsolat megszokottsága, időleges válság, önértékelési problémák stb stb - lehet, h egyszercsak az ember nem tud ellenállni, és nagyon hamar rá is jön, tapasztalatokkal már a háta mögött, hogy nem, ő nem akarja otthagyni a régi életét, csak ez az új bizsergés...ami persze nem sokáig lesz új, és akkor ha ez elmúlik, mielőtt kiderülne/bevallaná, egy simán felejthető dolog lesz...ha kiderül: nos, a kapcsolat vagy túléli vagy nem....a megcsalt félnek nagyon nehéz elhinni, hogy számított is valamit, és érdemes hinnie
utána persze jön a számvetés: megérte-e? mit akarok? akarunk-e együtt valamit?
Úgy kezdtem neki, hogy összecsomagolok és menjen ahova akar. De azt mondja szeret...... Mikor megkérdeztem hogy hajlandó-e vele szakítani, azt mondta, hogy miattunk bármire képes. Elfelejti, rá se néz másra.
Csak nekem ezt nehéz már elhinni...........
Igen, ez is benne van a pakliban. Tegnap megjegyezte, hogy borzalmasan főz ( én szakács vagyok) és hogy az ágyban is jobb vagyok nála.....de akkor minek kellett..........................
Azt mondta utálja magát, nem tud tükörbe nézni és nagyon szeret. A leveleiben viszont a csajt ajnározza, hogy ő élete szerelme meg stb.
Hányok ettől az egésztől, na.