Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Karácsonyi csalódás
Ezt azért nem vártam volna a páromtól, hogy december 15én sem képes semmi időpontegyeztetésre, Karácsony lévén...eddig rendben volt, jelentkezett kb. két hetente, ha kedve volt engem látni, de úgy gondoltam, hogy Karácsonykor azért biztos kivételt tesz és az Ünnepekre való tekintettel kicsivel több szív szorul majd belé, mint egyébként mellkasa mögött dobog, ha egyáltalán dobog ott valami, merthogy teljesen halvérű...mivel halak jegyű...de mind1 is, ne keverjük bele az asztrológiát....
Szóval megírtam neki, hogy csalódtam benne és el akarom felejteni és kidobom az ajándékait is. A szexis nővérkeruhát meg már nem fogja látni rajtam - ebben akartam Karácsonykor meglepni..hát így jártam - kidobtam felesleges pénzeket az ablakon a kedvéért. A körmöm, a hajam is olyan, mint amilyennek ő szerette volna. Most megint mehetek a fodrászhoz, hogy átfesse olyan színüre, amilyenre én akarom. A szőkét nem akarom leszivatni, igazából vörös akarok lenni, de a csokibarna szín is nagyon jó szerintem. Ha van köztetek fodrász, ebben is adhatna tanácsot. Na meg a körmeim sem egyszerű francia körmök lesznek, hanem jó csillogósak, ahogy szeretem!!!! Elegem volt!!!! Mindennek van határa, még nekem is!!!! (=remélem olvasod)
Teljesen kész vagyok, kár volt egy ilyen fiúra időt fecsérelnem!!!
Miért gondolják a nők, hogy a külsőségek ennyire számítanak?
Ha egy férfi a külsőségekbe köt bele, azok már csak kifogások.
Ez ellentmondás:
"nincs hova, ezért maradok" - "Nem tudok elszakadni a hazámtól"
ez azért nem feltétlenül pozitiv, hogy mivel nincs hova igy maradsz hazafi (hazalány)
De........Fokozatos átmenet kell....Majd írj,de most lépnem kell..
Még jövök!Pusza!
Amikor nekem barna volt,vettem egy szexi titkárnős szemüveget a lencse helyet....Amikor szőke voltam,bájos kiscicának álcáztam magam.(ez volt aztán a nagy átverés!)
Most dögös vörös a hajam...Szerintem szakítás után a vörös a legjobb az egónak!!!Hajrá vörös!
A pasit meg ne sajnáld,olyan minta busz,egyik megy másik jön....
Ha meg még meg is akart változtatni....Na de neked sem kellett volna hagynod magad...
És most mi a baj?
úgyis közölted az egyik topicodban,hogy jövőre külföldre költözöl végleg. Igy egy gonddal kevesebb.
"A körmöm, a hajam is olyan, mint amilyennek ő szerette volna."
Öreg hiba ennyire idomulni valakihez.
Nem semmi...
Tehát neked az alázatosság a "fegyvered" ?
De ettől a tulajdonságtól senki nincs folyamatosan odáig, ennél több kell egy férfinak.
Nem tudom mennyi idős lehetsz, de ezt tudnod kellene, akkor is ha 16 lennél!
Szia,
Még egy ilyen alázatos nőt úgysem talál, mint Én! Az tuti! Vagy mégis? Az nem lenne jó.
anorexia nervosa
Szia istennő. Ugye valójában nem vagy olyan egyszerű mint amilyennek bemutatod itt magad? Remélem ,hogy nem.
Ne foglalkozz már ilyan férfiakkal, nem igaz, hogy nem találnál normálisabbat.
Tudom, hogy a szex a legfontosabb neked, irtál erről, de ha igy is van, akkor legalább olyannal állj le, akiugyanolyan étvágyú mint te, és csak veled akar, nem még sok másik nővel is.
Heli
Nem arrol beszelek, hogy kenyszerited magad, hogy ne egyel, hanem kenyszerrol, ami egy teljesen mas dolog. Olyan pszihologiai, ize. Tudoood?
A te kulon privat problemad, hogy mit hiszel ezzel kapcsolatosan.