Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Szexi öltözék télen
2008-12-18 16:331.
Létrehozva: 2008. december 18. 16:33
Szeretnék topicot inditani arról,hogy kinek mi a szexi meleg öltözék télen?
Milyen csizmákat, kiegészítőket kabátokat, harisnyákat tartotok szexinek?
Kezdem én: imádom a hosszúszárú csizmákat, bundákat, szines harisnyákat, csili vili táskákat...
SZIASZTOK!MI 12.ÉVE VAGYUN EGYÜTT ÉLETTÁRSAMMAL ÉS még mindig eltudom kápráztatni
A nö legyen otthon is NÖ!Nem kell ugy kinéznie othon mintha bálba menne de anyi szép otthoni ruha kaphato!Én szeretem a plüss melegitöket itthon télen az utcán mg a hosszu csizma és egy csizmanaci vagy hosszu szoknya SZERETEM AZT AMI NEM OLYAN KIRIVO DE AZÉT CSINOS! DE a fehérnemü legyen még otthon is zexi de kényelmes!
valami ruhaféle esetleg a bunda és harisnya közt..mondjuk olyan átmenetnek? Vagy csak ennyi a szerkód télen?
bocs,de nem tudtam kihagyni..
Muff=nagy, szőrös, lyukas izé, amibe bedughatod a kezedet, hogy megmelegítsd!
has, bula csocs kinn
kesz is sexy maca :-))
....ban muff??