Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Sziasztok!
Nekem sokszor van szexuális töltetű álmom és imádom őket! Valahogy álmomban élem ki azt, amit esetleg élőben nem tudok (nincs ilyen azon kívül hogy idegen férfiakkal). Sokszor van,hogy párommal szeretkezek álmomban,de rendszeresen vannak idegenek akik érzésre olyanok,mint a párom,de azért tudom hogy nem ő. Fantasztikus álomban az orgazmus, nagyon kielégítő! Csodás úgy ébredni,hogy kielégült vagyok. És olyankor sokszor van,hogy páromat ráveszem egy igazi ráadásra ,- ha már úgyis bemelegedtem. :-)))
Másnak is van, mégis előfordul az ilyen álom. Nem hiszem, hogy ettől függene. Ha előfordul, emlékszem rá, mert arra kelek, hogy jó!
És az álmaimra is szoktam emlékezni, kivéve, ha nagyon hirtelen kelek és rögtön elvonja valami a figyelememet.
és amikor az orgazmus egy valóságos álom, olyankor mi van?
Nekem még sosem volt. vagy legalábbis nem tudok róla. ti honnan tudjátok, ha van? reggel emlékezetek?
nem is szoktam szexuláis töltetű dolgokról álmodni. talán mert van rendszeres szexuális életem, vagy nem is tudom.
mi a véleményetek?
Felébredsz a nyöszörgésedre? A párod nem veszi észre?Mondjuk ha jó mélyen alszik, akkor megértem.
Én sajnos rossz alvó vagyok.Ha a párom horkol mindig rácsapok kicsit a kispárnával.Még arra is ne adj'Isten reagáljon!
Amúgy nekem is sokszor van álmomban orgazmusom!Volt, hogy reggelre jól leízzadtam.
Hát az én párom meg úgy alszik, mint akit este lelőttek!Reggelig fel sem kel!Nem venné észre ha jó párszor orgazmust produkálnék. /és nem csak álmomba./
Olvastam valahol, hogy az orgazmus ideje hosszabbítható,nyújtható.
Valaki esetleg?
Allitolag a merevedessel valo ebredesnek semmi koze a szexualis erzeshez, egyszeruen pisilned kell.
De hogy a temanal maradjunk...nekem eleg gyakran van ilyen almom...es felebredek a nyoszorgesemre...Bevallom, sokszor sajnalom, hogy csak alom volt. De olyan valosag-szeru, hogy meg a szivem is majd kiugrik. /ahogy az lenni szokott :)
Én pasi vagyok, nem vagyok "organikusan frigid" mégsem volt sosem álmomban orgazmusom. Gondolom mert ha szexhiányos időszakom van is segítek magamon, tehát orgazmushiányom nincsen
Nekem egyszer volt...
Azóta is sajnálom,hogy nem vagyok pasi....Nekik állítólag ez gyakoribb jelenség...
Orgazmusom talán fiatal kamaszként volt.
De rendszeresen álló farokkal ébredek.
Akkor neked biztosan jó orgazmuskészséged van , ami igen kevés nőnek van.
Ezt arra értem hogy rövid időn belül van több orgazmusod.
Szerintem mindenkinek szokott leni,csak nem biztos hogy felébred rá
.
Nekem is volt már álmomban,de én felébredek
is-is.
a hormonok, ill. neuronok ilyfajta kisülese barmikor elöfordulhat, nemileg kielegiett szakaszban is.
a "kiehezett alapot" termeszetesen növeli az eselyt.
a 3 orgazmus utani - rövid idön belüli - 4. orgazmus feltehetöen inkabb postcoitalis, mint önallo.
barkinek, mindenkinek.
agyi hormon, biologiai funkcio. egyszerü.
(ui. nemi eres elött, kisfiuknal NINCS. )
A kisfiúknak. Mikor reggel észreveszik, hogy valami nemstimm a pizsin.

Bocs.