Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
A trendet szinte mindenki követni akarja, csak nem mindenki képes rá. Ennek oka lehet az ingerszegény élete, képzerőeleje, a tájékozatlansága, esetleg az anyagiak. Trendinek lenni ugyanis elég drága. Ma már csak a márkás, drága ruhák és ékszerek amiket az emberek trendinek neveznek. Én is szeretem a luxuskategóriás dolgokat, szerencsére meg is tehetem. A minőség ma már együtt jár az árral sajnos.
Tündi
nekem minden szín,főleg a piros bejön.sok bizsut hordok.mostanában azonba történt egy kellemetlen dolog:benőtt az ezüst a fülembe.sikerült kitépni,de most már szép,és újra bizsuzhatok.
nemcsak a divatot követem,hanem néha kialakítok magamnak egy trendet ... a sminkem legtöbbször szájfény,a szemhélyam kékes,fehéres,a körmöm kicsit rózsaszínes(ha közelről megnézed)
Nekem most nagyon bejön magamon a répafazonú farmernadrág, szépen kiemeli az alakot.
Lassan divatba jön a királykék (egyik nap volt róla cikk az nlc-n): imádom :)
Meg a szolárium is bejön nekem. egy időben nagy divat volt, h mindenki már-már égett barna. Nekem a módjával (heti 1 alkalom) nagyon szép árnyalatot kölcsönöz a bőrömnek :)
És a derékben megkötős ill. öves kabátok, amik a homokóra alkatot hangsúlyozzák :)
Sminkem hérköznap barnás árnyalatú, buliba ezüstös smink, vagy pedig arany smink.
A bizsukat nem szeretem, egyre inkább az arany kezd vonzani (most múltam 23, ez még tán korai)
sminkeltem már más valaki is..
és engem is sminkelt már egy csajszi..
ennyi.
Mostanaban minden ami giccses,pedig valamikor kilehetett volna kergetni a vilagbol,a csilivili dolgokkal,mutatok parat amik most
kedvenceim.
Ja es a lila minden mennyisegben
...
Nos, én csípem és fel is veszem a nőies ruhákat (legyen az nyári ruci, koktélruci, vagy testet követő vagy romantikus), felsőket (kivágott, mélyen dekoltáltat is). Nem bő, azt nem bírom annyira, de nem is bevágós, túl szoros..
A sötét színeket kedvelem, de tetszik a mályva, kék, rózsaszín, lila, piros, keki is. A rikító színek nem, csak ritka esetekben.
A hosszú szoknyát nem szeretem, számomra nem előnyös, inkább a rövidebb fazon, mini, comközépig v.térdig érő.
Nadrág is nőieset keresem, nem vastag ált. fekete, vagy szürke v. sötétebb más szín legtöbbször.
Cipőben a magassarkút, helyesorrút kedvelem. De van szögletesebb, bár nőies bokapántos cipőm is. Sportosat nem. Nyári szandálban szinte bármilyen fazon bejön (több fajtám is van/volt). Csizmában is a nőcis fazon.
sajnos nem mindent veszek fel ami tetszik is; pl. túl merész ruhát nem igazán azért, kényelmetlenül érezném magam.
bizsuk: alig hordok ilyet, ha igen nem túl hivalkodót, egyszerűbbet, köveset pl. vagy romantikusat, vagy nyakpántosat. Inkább aranyat hordok.
smink: magamat sminkelem főleg. Színek szemre: lila, ezüst, szüke, acélkék, barna, néha kis rózsaszín.