Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Lila smink = esküv!
2009-01-15 13:051.

Torolt_felhasznalo_316928
Létrehozva: 2009. január 15. 13:05
Sziasztok
Tanult asszonyok, mennyasszonyok véleményére vagyok kíváncsi,
pár hete nézegetek mennyasszonyi blogokat, oldalakat és mindenhol lila az esküvői smink?
Van ennek valami titka? Jobban mutat a képeken? Illik a fehérhez?
Vagy puszta véletlen egybeesések?
Komolyan : a lila, ha nem hivalkodó hanem szépen árnyalt és inkább paszteles akkor nagyon szép a fehérhez, főleg ha a ruha fényes.
Komolytalanul: amennyiben a násznép döntően fradistákból áll, akkor meggondolandó. Ugyanis majd fogy az alkohol................
bocs, h offolok, lépek is le mindjárt.
itt az nlc-n kb minden 3. topic esküvői témájú... ennek ellenére folyton-folyvást: mennyasszony ...
menyasszony, menyegző
de: mennyország
jóóó a nicked!
apropó: azzal is készíthető lila esküvői smink...
Függ a ruhától is, de általában melegebbre, színesebbre, alkalmira sminkelik az arákat, divattól függetlenül szerintem. Barack, rózsaszín, arany, lila.. vagy valami nagyon klasszikus!
Szia! Megkaptad? Megetted?
/ topic indítótól meg elnézést kérek
csak jön valaki normálisabb is mint
/
Ez a divat...

Nekem szürkés ezüstös volt az ment a ruhához.
ez most a divat. :) sztem csak ennyi.
amúgy meg az a jó, hogy a fehérhez minden jól mutat.
sok boldogságot
Egyiket azért mert hisztis a másikat mert Jóska meggondóta magát de asszonka jelölt nem enged az nem tudom hányból
Így jön össze a 2.
Sziasztok!
Én is nézelődtem ilyen oldalakon. Az idei év divatszine a lila, talán ezért használják leginkább ezt a színt, de az is biztos, hogy elegánsabb mint ha rózsaszínre lenne sminkelve az ifjú ara, és a menyecskeruhához is jobban passzolhat...
Mondjuk még a helyszín is kétesélyes, jó hogy már a sminkemen gondolkodom
Már a nevemet is kitaláltam
sztem pusztán az a divat, nézd meg, mindenki lilában pompázik
sajna nekem nem áll jól, mert sápaszt, de nekem nagyon bejön 
nekem az esküvői sminkem halovány rózsaszín lett, sosem gondoltam volna, mert nem próbáltam, de iszonyú jól állt
Nekem nem lila volt a sminkem (lehet, hogy nem voltam trendi menyasszony?), hanem rózsaszínes/bordós, hogy a menyecskeruhámmal is harmonizáljon.
Ha a csokorban van lila színű virág, vagy a ruhán lila dísz (pl. Héjja ruhákon van), akkor szerintem jól mutat a lila sminkként is.
Szia!
Szerintem keresd meg Demeter nevu forumtarsunkat, o profi sminkes es jo tanacsokat szokott adni.