Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kamillavirággal inhalálni
2009-01-24 19:121.
Létrehozva: 2009. január 24. 19:12
Sziasztok!A tegnapi topicomba nem ír már senki ezért kérek így segítséget!Inhalálni szeretnék és vettem kamillavirágot,de nem tudom,hogy hogyan kell meg csinálni...még sosem csináltam ilyet!!!Előre is köszönöm mindenkinek!
a konyhában hiába üldögélsz
fedd le nagy törölközővel, de nagyon vigyázz, magadra ne borítsd!!! és melegben csináld, mert ha kibújsz a hidegre, mégjobban megfázhatsz!!!
kamilla+só+szódabikarbóna
Szia!
Én úgy tudom (lehet, hogy rosszul), hogy arcüreggyulladásra nem jó a nedves meleg, inkább lámpázz! Jobbulást!
igen, a só nagyon fontos.
De az is elég, ha felrakod a kisfazekat vízzel, sóval, kamillával picit forrni, az ajtót meg becsukod, és üldögélsz a konyhában egy órát.
Miért akarsz inhalálni?
Nekem orvos javasolta arcüreggyulladásra, a következőt: 1 l víz, 2 ek kamillatea, fél evőkanál só és fél kanál szódabikarbóna.
Ütős, de jó:) valahogy a két utóbbi összetevőtől megy igazán az orrodba a gőz.
(ha arctisztítás előtt akarsz inhalálni vagy ilyesmi, akkor szerintem is elég a víz és a tea.
Nem túl bonyolult!
Fogj egy nagy fazekat vagy fémtálat, forralj benne vizet, szórj bele kamillavirágzatot, fedd le és hagyd 6-7 percig állni. Aztán tedd asztalra, hajolj fölé, fölé, fedd be a fejedet és a fazekat is egy nagy fürdőlepedővel (ne jöjjön ki a gőz), és maradj alatta kb. 10 percet.