Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Még egy okos topic tőled!
Így próbálod levezetni az elfuserált magánéleted által okozott feszültséget?
Ráadásul úgy hogy ilyen baromságokat hordasz össze!
Kicsinyes dolog.
Ráadásul, a nők legalább annyira szeretik a faszt, mint a férfiak a csunyát, sőt! Így magatokkal toltok ki, nem beszélve arról, hogy ez übergáz dolog..
Miért,Te mit választottál volna?A kulcsát már megkaparintottam.Megjegyzem,ezt az idők során egy nő sem tudta megtenni.Volt aki ugyanúgy játszadozott kombinált ahogy Te írod,de egy férfi erre ráérez,nem lehet sokáig hülyének nézni.Én önmagam adom,és bejött.Mondjuk régóta ismerem,mi mindig is összetartoztunk.
Mostanra érett be az egész.
Nem hülyülök,tényleg nem megy.Nagyon egymásra vagyunk kattanva.
És bárhol,bármikor.Moziba sem merünk elmenni.Néha megbeszéljük hogy na most pár nap szünet,akkor pedig a liftet béreljük ki.De inkább ez minthogy nyissak egy topicot mellőzöttség címmel.Azt hittem hogy egy idő után lecsitulunk,de két ördögi természet soha nem csitul.
Próbáltam,nem megy! Szombat reggel fél órát vacilláltunk hogy mi legyen,nem voltunk egyedül,és ugyebár a lakások nem hangszigeteltek.Párna a fejre,majdnem megfulladtam.
És nem tudok neki hátat fordítani,mert csak úgy képes elaludni hogy átölelÉs hiába húzom fel az egyik pántlika bugyogómat,ma reggel is rajta aludtunk
Nem éri meg megvonni a sexet a pasiktól!Én mindig megadom neki amikor igényli,akár naponta többször is!Tudattam vele,hogy nekem elmondhatja a vágyait és ha tetszik,kipróbáljuk,mindkettőnk örömére!Szóval,sokat szeretkezünk,ezért ő nagyon hálás,boldog,és úgy néz rám mint valami istennőre,kényeztet,és cserébe ő is megad nekem mindent!
Ezt tudom tanácsolni,aki nem hisz a sikerében,az próbálja ki!Kelemesen fog csalódni!
Sziaaaa!
Dehogy vonom meg TŐLE!És akkor én mit csináljak addig?
Még pártfogásba vennéd
A hanyattfekvés mozgás nélkül mióta kemény fizikai munka?????
EGyébként úgy kell szépen körülírni, hogy a horizontális szórakoztatóiparban dolgozol.
Egyébként nem vagyok drága, egy férfi teljes havi fizuja és egy kis szeretet elég a megélhetésemhez. Ehhez én is havonta hozzájárulok a saját jövedelmemmel, meg egy kis szeretettel.
Így nem csak havonta egyszer élek át orgazmust, mikor utalják a fizetést.
Miért vonnám meg? Eszem ágában sincs! Önmagamat büntessem?
Ha ennél jobban kötődne hozzám, már a bőrömhöz nőtt volna.
Persze, hogy tudom! :)
És látod, milyen jól nézek ki mégis, annak ellenére is, hogy túl vagyok az ötödik ikszen? :) :) :)
Jól eltértünk a szexmegvonástól.
De az a k... izé ... bérnő, aki megvonja a szexet a kuncsafttól, hogy él meg?
Most akkor épp szabin van, munkanélküli, vagy már nem kell a kutyának se, és csak áltatja magát?
Ugye tudod, hogy Barbie 50 éves?Boldog szülinapot!
Persze, drágám, és én vagyok az elvált Barbie, mert enyém a Ken háza, az autója és a bankkártyája is! :) :) :)
Fénykép meg nincs, nézzed csak a TequilaSunrise-t! :)
Fényképet miért nem töltesz fel? Legalább a tökéletes tíz éves testedről. Lécciléccilécci.
A sportkocsiba a Barbie babádon kívül ki szokott beülni? Ken?
Rólad is csak egy vicc jut az eszembe:
A pasi házhoz rendel egy igen mutatós babát, de numera közben panaszkodni kezd, hogy jók lökhárítók, meg a többi, de csak fekszik, mint egy darab fa, és szárazabb, mint a sivatag. Nő elmegy fürdőbe, 5 perc múlva jön vissza, folytatják tovább.
A végén a pasi mondja, hogy a végén marha jó nedves volt, tök jól csúszott, milyen síkosítót használt?
- Milyen síkosítót? Semmilyet. Csak lekapargattam a sebeket...
Pedig ha látnád a luxus-apartmanomat, a piros sportkocsimat, a tökéletes Tizesre formázott testemet, a derékig érő szőke hajamat, meg a nercbundáimat, akkor lehet, hogy egy pohár Veuve Clicquot pezsgőt kóstolgatva más lenne a véleményed!
Meghívjalak, átjössz egyszer? :) :) :)
Hát akkor téged még nem .... meg úgy rendesen.
Még nem találkoztál olyan FÉRFIVAL, akiről azt gondoltad, hogy ezt az délutánt-éjszakát-hajnal-reggelt szeretnéd megismételni minden nap?
Car neked.
Hát, nincs férjem, csak férj a pasi És csak egy ilyen van, nem több :DD