Az nlc. fórumon 20 éves fennállása óta közel 300 ezer témában indult csevegés, és több mint 1 millió hozzászólás született. A Facebook megjelenése és térhódítása miatt azonban azt tapasztaltuk, hogy a beszélgetések nagyrésze áttevődött a közösségi médiába, ezért úgy döntöttünk, a fórumot hibernáljuk, ezentúl csak olvasása lehetséges. Új hozzászólást és témát nem tudtok indítani, azonban a régi beszélgetéseket továbbra is megtaláljátok.
Kupakokkal egy kislány életéért
2009-03-24 15:301.
N?k Lapja Café
Létrehozva: 2009. március 24. 15:30
Csatlakozz Te is a jótékonysági kupakgyűjtő akcióhoz, és segíts egy kislány életén!
Tovább a cikkre...
Tovább a cikkre...
Pesten hova lehet vinni?
(bocs, ha már leírta valaki)
És utána Szinti anyuka hova adja le?
Ez az ország szégyene, mármint ami itt történik, illetve nem történik.
Itt mindenre van pénz, de arra hogy a rászoruló betegeken segítsen az állam, arra nincs. Komolyan mondom felháborít, mikor ilyeneket olvasok.
Sok szülő van sajnos, akik a beteg gyerekeket rábízzák az államra, nevelje az. Ők sokkalta többe kerülnek az államnak, mint mondjuk, egy olyan segítség, mint az itteni cikkben említett kislány speciális székének és babakocsijának megvásárlása. Miért nem fizeti ki az állam ezeket a segédeszközöket a rászoruló szülők helyett?
Miért nem lehet az adónk 1 % -át hasonló esetekre felajánlani?
Szerintem itt a fórumon az lenne az igazi segítség,ha a cikkben lévő számlaszámra mindenki átutalna vagy a fizetéséből átutaltatna havonta
mondjuk 1 ezer forintot, illetve ki mennyit tud nélkülözni.
Itt a fórumon nagyon sok együttérző ember van. Milyen jó lenne azt olvasni nemsokára, hogy összejött a szék és a babakocsi ára.
Sok erőt kívánok Szintia anyukájának.
Szintiának az anyukája vagyok!!!
Köszönöm mindenkinek...nagyon hálás vagyok azoknak akik segitettek...vagy segiteni szeretnénk!!!
biro.evelina@freemail.hu">biro.evelina@fr eemail.hu
Engem is Pécs érdekelne, gyűjtöm a kupakokat, szívesen odaadnám ha ezzel segíthetek.
sziasztok!
Én is szívesen beállnék a kupakgyűjtők közé. Pécsett hol lehet leadni?
Sziasztok!
Szeretném megtudni,hogy Hajdúböszörmény körzetében hol lehet leadni a kupakokat. Esetleg Debrecenben. Köszi
sziasztok
Nem tudjátok, hogy Tatán hol gyűjtenek kupakot?
Sziasztok!
Tinnyén hova kell vinni a kupakokat?
sajnos mi bp .en lakunk lemenni érte nem tudunk de nagysegitség lenne ha postán kaphatnánk meg.
elöre is köszönjük ..Szintia anyukája
folyamatosan kérjük:)
biro.evelina@freemail.hu">biro.evelina@freemai l.hu
köszünjük..szintia anyuka
nagyon megköszönöm!! biro.evelina@freemail.hu">biro.evelina@freemail.hu
sz intia anyuka
köszönjük szépen a segitséget! Szintia anyuka
biro.evelina@freemail.hu">biro.evelina@freemail. hu
Sziasztok!
Evelin vagyok Szintia anyukája :) elöször is köszönöm mindenkinek aki gyüjti a kupakokat..nagy segitség ez minden beteg babának!
aki tud nekünk segiteni....a tel ..0670 527 42 61...vagy biro.evelina@freemail.hu">biro.evelina@freemail.hu
el öre is köszönjük : Szintike és anyukája
Ginber, a Stefánián, a Környezetgazdálkodási Kht. ügyfélszolgálait irodáján átveszik a kupakokat, én oda szoktam bevinni.
Amikor utoljára ott jártam, Ádámnak, az őssejtbeültetésre váró szegedi fiúnak gyűjtöttek.
Itt is van Bekescsaba es Bp
http://alepatricia.extra.hu/kezdo.html
Itt is vannak gyujtopontok, bar masnak gyujtik.
http://www.kupakgyujtes.atw.hu/
Én is szívesen gyűjtöm a kupakokat, de hová lehet eljuttatni, kinek küldjem, jó lenne itt egy címet megadni.
Nekem van egy jó nagy adag kupakom. De ahova eddig hordtam ott már nem gyűjtik.
Szívesen odaadnám valakinek. Tud valaki gyűjtőhelyet Szegeden, vagy esetleg szívesen postára is adnám.